Νέα

Θελω να γαμησω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SteliostelioS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
πες το επιτελους οτι εισαι πουσταρας ρε μπινε παλιοσιχαμα    :S :S :S
το θεμα ειναι τι σας ανεχεται ο αντισθενης και του χαλατε το σαϊτ.σιχαμενοι παλιοπουσταραδες    :vomit: :vomit: :vomit: 
Το φαι σου είναι ετοιμο κοπρολαγνα αγαπη μου Εντουρο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :gay: :boobies:

Συνημμένα

• Εντουρο 2.jpg
    Εντουρο 2.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 68

Επισκέπτης
Πουστη αντε γαμησου με τη κουραδα...σιχαμα της κοινωνιας.

Επισκέπτης
Στα αρχιδια μου ποιανου ειναι...τη βαζεις συνεχεια και σου εχουν πει ενα εκ ανθρωποι να το σταματησεις.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Πουσταλεκος ριχνει ενα κατουρημα πριν παει να ανακουφισει τα τραβελια...πολυ σκληρες εικονες!!! :S :S :S

αμα κατσης να σε  :fuck1: θα σου δωκω ενα 20 ευρο. μη εισε μαλακας σκεψου το. ετσι κι αλιως σε καποιους καθεσε τζαμπα εχω μαθει :S :S

Επισκέπτης
αμα κατσης να σε  :fuck1: θα σου δωκω ενα 20 ευρο. μη εισε μαλακας σκεψου το. ετσι κι αλιως σε καποιους καθεσε τζαμπα εχω μαθει :S :S

Τυπε δεν σου φτανουν οι τραβελοπουτσες και θελεις να επεκταθεις και στον αρσενικο πληθυσμο; :S :S :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

:thefinge: :thefinge: :thefinge:

θα μας πεις τελικα ποιος ειμαι :2funny:

παντως να ξερεις σπαμε πολυ πλακα μαζι σου και με τα μουροχαυλα που τρεχουν να σε υπερασπιστουν :rockon: :rockon:

μαλακα που το παιζεις και αντρας ενω ξεσκιζεις κροςς στα τσοντοσινεμα.
κρυφαδερφη :gay:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

Του Εντουρο φωτο είναι.Ειχε βγαλει το φαι του φωτο πριν το φαει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :gay: :gay: :gay: :gay: :boobies:

λιλας και πιπαλεκος2 οι δυο μογγολοι του μπου την ιδια ωρα στο σαϊτ    :2funny: :2funny: :2funny:

τυποι εσεις οι δυο εκτος απο αλλαξοκωλιες εισαστε τα αστερια της εθνικης μογγολων    :2funny: :2funny: :2funny:  

Συνημμένα

• λιλας και πιπαλεκος2 μογγολοι.jpg
    λιλας και πιπαλεκος2 μογγολοι.jpg
    115,1 KB · Εμφανίσεις: 99

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

παντως να ξερεις σπαμε πολυ πλακα μαζι σου και με τα μουροχαυλα που τρεχουν να σε υπερασπιστουν :rockon: :rockon:

ειδες πως θυμασαι ορθογραφια; ;) :S :S :S

Επισκέπτης
εσυ εισαι αρσενικος δλδ ? :2funny: :2funny:

καλο!!! ευθυμήσαμε παλι :2funny: :2funny:

Τυπε εκτος απο κομμουνιστης,πουστης,ασχημος και ψωλοχυμα εισαι και αμορφωτος μαλακας...μιλαμε μια αμοιβαδα εχει μεγαλυτερη αξια στο οικοσυστημα απο σενα. :S :S :S

Επισκέπτης
ειδες πως θυμασαι ορθογραφια; ;) :S :S :S

Τωρα να δεις τυπε με αυτα που του εγραψα πως το ανδρικελο που κρυβεται πισω απο ενα ψευτικο λογαριασμο θα θυμηθει ορθογραφια...το επαιζε κιολας χθες ο καραγκιοζης οτι ενδιαφερεται για γυναικες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

τυπε που τον εχεις δει τον νασο,εισαι στο σινεμα εκεινη την ωρα και πιπωνεις πακηδες μαζι με τον γαμια σου τον λιλα;    :S :S :S :gay: :effemine:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τωρα να δεις τυπε με αυτα που του εγραψα πως το ανδρικελο που κρυβεται πισω απο ενα ψευτικο λογαριασμο θα θυμηθει ορθογραφια...το επαιζε κιολας χθες ο καραγκιοζης οτι ενδιαφερεται για γυναικες!!! :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε δεν θα κρατηθει για πολυ,θα σπασει :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129
η κουραδα είναι αληθινη η από το γοογλ ??

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
ποιον να πρωτολυπηθεις τυπε απο τους 2 :S :S :S

τυπε πρεπει να εχουν βαλει ιντερνετ σε τρελαδικα και αλλες υπηρεσιες προνοιας και γιαυτο εχει γεμισει το μπου με ολους τους αναπηρους τυπου λιλα και πιπαλεκου    :S :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom