You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θελω να γαμησω
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SteliostelioS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 270
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε εγω να σε προστατεψω θελω, η συγκεκριμενη ειναι μεγαλη απατηβλεπης τι εχω παθη ρε φιλε παω να κανω καμακι στο γκομενακιον και πεσαν οι μπαχαλακηδες του σαη να μου κανουν χαλαστρα. φτεω εγω μετα που γινομε κακος :S :S
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Ζωη εχεις?
χασοδικη μιλα καλητερα στη κοπελα μη τα παρω κρανιο και δε σε ξεπλενη ουτε ο βολγας
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Δεν υπηρξε ποτέ πρωην μου. Ηταν να βρεθουμε, με εστησε, τελος.να χαιρεσαι την πρωην σου τυπε,Αραβες,Πακι και τωρα ανακουφιστες τραβελων :S :S :S
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Τύπε εγω να σε προστατεψω θελω, η συγκεκριμενη ειναι μεγαλη απατη
εγω θα τη παντρεφτω τη κοπελα αμ φυσικα θελη κι αυτη
ειμε σοβαρος αθρωπος δεν τη βλεπω μονο για σεξ
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
βλεπης τι εχω παθη ρε φιλε παω να κανω καμακι στο γκομενακιον και πεσαν οι μπαχαλακηδες του σαη να μου κανουν χαλαστρα. φτεω εγω μετα που γινομε κακος :S :S
εσυ μπινε να χρωστας χαρη σε οποιον ειναι μοντ αυτη την ωρα που με δυο γαμωμανες δεν σε μπαναρησε αμεσως.βρωμοπουστα τραβελορουφηχτρα
σιχαμα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αμα σου προτεινει κανεναν Πακιστανό για κουμπαρο, να ανησυχησεις.εγω θα τη παντρεφτω τη κοπελα αμ φυσικα θελη κι αυτη
ειμε σοβαρος αθρωπος δεν τη βλεπω μονο για σεξ
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε πως νοιωθεις που εσενα σε εστησε και του ΠιπΑλεκου θα του στραποναρει τον οισοφαγο :S :S :SΔεν υπηρξε ποτέ πρωην μου. Ηταν να βρεθουμε, με εστησε, τελος.
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
χασοδικη μιλα καλητερα στη κοπελα μη τα παρω κρανιο και δε σε ξεπλενη ουτε ο βολγας
εσυ βρωμοπουστα παρ'τα καλυτερα στο στομα που εισαι και καλος σε αυτο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Νιωθω πολυ τυχερος που δεν ημουν υποχρεωμενος να πλενομαι ενα μηνα να βγαλω απο πανω μου την πακιστανιλα.τυπε πως νοιωθεις που εσενα σε εστησε και του ΠιπΑλεκου θα του στραποναρει τον οισοφαγο :S :S :S
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
εσυ μπινε να χρωστας χαρη σε οποιον ειναι μοντ αυτη την ωρα που με δυο γαμωμανες δεν σε μπαναρησε αμεσως.βρωμοπουστα τραβελορουφηχτρα
σιχαμα
πουστρακι ουτε στα ονειρα σου αυτο
κι οταν βλεπεις οτι δεν σε περνει ή δεν σου δινουν σημασια κανε το μαλακα ;) για να μην ακουσεις κι αλλα αποψε
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
πουστρακι ουτε στα ονειρα σου αυτο
κι οταν βλεπεις οτι δεν σε περνει ή δεν σου δινουν σημασια κανε το μαλακα ;) για να μην ακουσεις κι αλλα αποψε
ωπα ρε αντρα
δυο ειναι οι γαμιαδες του σαϊτ εσυ και ο λιλας
ioannis-v
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2011
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
γαμοτο εστηλα π.μ. και δε μου απανταη το γκομενακιον :S λετε να με δουλεβη :S
ριξτε καμια ιδεα ρε αλανια πως να τη ριξω τη γκομενα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε geiasou,ΠιπΑλεκος,σου θυμιζουν κατι;και οποτε θελουν γραφουν κανονικα :smoking: :S :S :Sωπα ρε αντρα
δυο ειναι οι γαμιαδες του σαϊτ εσυ και ο λιλας
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
τυπε geiasou,ΠιπΑλεκος,σου θυμιζουν κατι;και οποτε θελουν γραφουν κανονικα :smoking: :S :S :S
μας ξεσκεπασες δροσερο αγορι
το ιακοβο θα τον φερεις καμια βολτα απο το τσονταδικο ή θα τον κρατας μονο για παρτη σου ? Αντρακλα :S :S
pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
μας ξεσκεπασες δροσερο αγορι
το ιακοβο θα τον φερεις καμια βολτα απο το τσονταδικο ή θα τον κρατας μονο για παρτη σου ? Αντρακλα :S :S
πες το επιτελους οτι εισαι πουσταρας ρε μπινε παλιοσιχαμα :S :S :S
το θεμα ειναι τι σας ανεχεται ο αντισθενης και του χαλατε το σαϊτ.σιχαμενοι παλιοπουσταραδες
Επισκέπτης
A σε παρακαλώ αγαπητέ...Βλέπω, όλοι στα χνάρια του Kalispera, eimai o Alexandros.
Με προσβάλεις......
Εγώ είμαι φαν της σεξοκουκουβάγιας και το έχω δηλώσει πολλές φορές.
Αλέκο πιστεύω ότι τρολλάρεις γιατί αφενός δεν έχεις ανάγκη να τζογάρεις, αφετέρου το έχεις σταματήσει το άθλημα. Με βάση αυτά που έλεγεςτυπε θα με μαθης να πεζω στηχημα στον ιντερνετ ? γιατι στο οπαπ με παη κουβα :S
Τέλος πάντων αν τυχόν θες να παίζεις με κάποιες πιθανότητες (όπως και κάθε άλλος) τότε ας επισκεφθείτε ένα ρημάδι (ακολουθήστε την υπογραφή μου) και κατεβάζετε ένα πρόγραμμα (εγώ το έφτιαξα - δεν είναι κάτι επαγγελματικής εμφάνισης).
Πάντως έκανα μια καλή μπάζα πριν 5 μέρες και προχθές πάλι τα πήγα καλά.....
Χθες είχα λιώσει ώρες στον υπολογιστή, το μεσημέρι είχα 8 σερί αποτυχημένα στοιχήματα, μέχρι που ήλθε η Φούλαμ με το τελικό σκορ & τα φτυάρια μεταμεσονύκτια στο Περού ολοκλήρωσαν την ανάκαμψη....
Τα αφήνω όμως αγαπητέ στην άκρη, δεν κάνω ανάληψη. Αν δεν γράψει 100 χιλιάρικα ο λογαριασμός δεν τα σηκώνω (εκτός κι από εντελώς απόλυτες ανάγκες που σαν άνθρωπος δεν ξέρεις ποτέ - όχι για ΧΧΧ).
Τις καλημέρες μου, σας αφήνω
Επισκέπτης
Πουσταλεκος ριχνει ενα κατουρημα πριν παει να ανακουφισει τα τραβελια...πολυ σκληρες εικονες!!! :S :S :S