Νέα

Θέλω να γαμήσω τη φίλη μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Micho00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Mε αυτή τη φίλη πως περνάτε τον υπόλοιπο χρόνο σας; συζητάτε τι απόχρωση να αλλάξετε το μαλλί, τι χρώμα να βάψετε τα νύχια;

Ε συνήθως ναι ρε φίλε. Τι άλλο θα μπορούσαμε να συζητητήσουμε δηλαδή...? Τι ερώτηση ήταν αυτή...

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Μια δοκιμασμενη λυση που εφαρμοσα δυο φορες ηταν να παω σπιτι τους,να πιουμε και να το παιξω ζαλισμενος,οποτε μου προτειναν να κοιμηθω εκει ,κι επειδη δεν ηθελαν να με βαλουν στον καναπε που ηταν αβολα με πηραν μαζι τους στο κρεββατι,τα υπολοιπα ειναι θεμα δικο σου.

εχω ζαλιστει οντως στο σπιτι της ξαδερφης μου που συγκατοικουσε με μια χοντρουλα
η χοντρουλα επεμενε να κοιμηθω εκει αλλα εγω :badair:
Ευτυχως δεν ειχες παραζαλιστει:wink:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.924
Πόντοι
9.297
Δεν θα γινει εκτος αν φαει καμμια φρικη και αρχισει να σε βλεπει αλλιως...συνεχισε το ψαξιμο και βρες καποια αλλη για ζμπρωξιμο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
Μιας και το αντικείμενο του πόθου σου είναι η στενή σου φίλη, για να μην τη βάλεις σε δύσκολη θέση ( μπορεί να μην θέλει να αλλάξει βαθμό οικειότητας ) άρχισε να την φλερταρεις. Πιστεύω έτσι θα καταλάβεις μέχρι πού σε παίρνει να φτάσεις .

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εαν μενεις μονος,πες της να σ βοηθησει με κατι αλλαγες π θελεις να κανεις σπιτι σ.

Πες της πχ θες να πεταξεις τα σεμεδακια κ να παρεις κεντημα.

Οταν κανεις την αλλαγη,καλεσε τη σπιτι,χρονιαρες μερες ειναι εξ αλλου κ καραντινα η οποια βολευει στο να κοιμηθει σπιτι σου.

Πιειτε,χαλαρωστε,ελεγξε το "παιχνιδι" γενικα κ κοψε φαση ρε τυπε...

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Mε αυτή τη φίλη πως περνάτε τον υπόλοιπο χρόνο σας; συζητάτε τι απόχρωση να αλλάξετε το μαλλί, τι χρώμα να βάψετε τα νύχια;

Ε συνήθως ναι ρε φίλε. Τι άλλο θα μπορούσαμε να συζητητήσουμε δηλαδή...? Τι ερώτηση ήταν αυτή...
Τυπε δίκιο έχει ο μάστορας. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να συζητάτε για σεξ, γκομενκυς που είχε και τι θα ήθελε, μπορεί να σου εκμηστηρευτει τι την φτιάχνει κλπ που να βοηθήσουν να σε δει αλλιώς αν φέρεις όπως περιγράφει.

Fillipos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
130
Πόντοι
1
Ρε τι του λετε του ανθρωπου θα τον καψετε, μια ειναι η λυση και δοκιμασμενη, την καλεις σπιτι και βγαινεις απο το μπανιο με το μπουρνουζι, την ωρα που της σερβιρεις ποτο πετας και το μουρνουζι και σε βλεπει με το πουλι καγκελο...κανεις δε τολμαει να κανει τετοια χοντραδα και για αυτο τον λογω θα γουσταρει και θα κανεις και ανωμαλο σεξ, ολα τα υπολοιπα ειναι για φλωρους

Σενάριο τσόντας μου θύμισε..:bigdick::bigdick:

Η ζωη δεν ειναι τσοντα. Δυστυχως.

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Φίλε ξεκίνα να της το περνάς σιγά σιγά με μηνύματα. Πέτα της ψιλο ατάκες και καλά στην πλάκα και γελάκια. Αυτό σιγά σιγά όμως θα αρχίσει να καλλιεργείται μέσα της και θα της γίνει σχετικά γνώριμο χωρίς όμως να το καταλάβει. Μετά από λίγο καιρό, αφού θα έχεις χτίσει λίγο αυτά τα "μηνύματα", θα κάνεις αυτό που σου είπε ο Luka Bazuka. Να βρεθείτε στο σπίτι ψιλοπιωμένοι. 90κάτι τοις εκατό θα ρίξεις πυροτέχνημα! :knockinb::bounce-glasses::rockon:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.785
Πόντοι
3.715
ρώτησέ την αν μελανιάζει εύκολα με βλέμμα όλο σημασία...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.348
Πόντοι
27.261
[quote author=MichalisD. link= ]Καλησπέρα. Θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας πάνω σε αυτό το θέμα. Θα ήθελα να γαμήσω μια φίλη μου, η οποία όμως είναι πολύ φίλη μου. Γνωριζόμαστε 3 χρόνια. Βέβαια, θα ήθελα απλά να τη γαμήσω ή να τη γαμάω, χωρίς οτιδήποτε περαιτέρω δεσμευτικό διατηρώντας τη φιλική σχέση που έχουμε τώρα. Ποιος, πιστευέτε οτι είναι ο καταλληλότερος τρόπος να της ''θέσω'' αυτό το ζήτημα. Υπάρχει περίπτωση να οδηγηθούμε σε παρεξήγηση? Οι εμπειρίες και οι γνώμες σας θα βοηθούσαν.

Υ.Γ.: Τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχει ποτιστεί μόνο μία φορά, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ειναι κανα μπάζο.
Υ.Γ.2: Σα χαρακτήρας είναι αρκετά εσωστρεφής και ντροπαλή. [/quote]

Αν γνωριζεστε πολυ καλα, μιλα της ελευθερα.
Μετα απο 3 χρονια δε νομιζω να εχει θεμα και επισης η σκεψη, δε θα σε τρωει εσωτερικα.
Αν απλα γνωριζεστε και ειστε στα λιγο πιο πανω απο τα τυπικα, πρεπει να το πας αποξω αποξω και αναλογα με το τι εμπειρια πανω στις γυναικες εχεις, να πραξεις αναλογως.
Εγω π.χ. σε 2 περιπτωσεις τις φιλησα χωρις προειδοποιηση και προχωρησε κανονικα το θεμα την ιδια μερα κιολας.
Βεβαια ξαναλεω, μετρα η εμπειρια που εχεις πανω στις γυναικες με οτι αυτο συνεπαγεται.
Επισης τελος, μπορεις να παρεις και γνωμες απο:
1) τον nick the greek from neos kosmos, που βγαζει και γαμαει γκομενες σε 2 ωρες.
Απο social βεβαια, αλλα οι συμβουλες του θα σου δειξουν και μια διαφορετικη εκδοχη ισως.
2) kakiasmenos provatos heavymetallας, που παιζει μπαλα ταυτοχρονα με 5 γκομενακια, ενω ειναι ηδη σε rdv για το 6ο.

Προς θεου μη ρωτησεις καν, τον ποιητη της φαπας, γιατι θα αποτυχεις παταγωδως και τον σουρωτηρη, γιατι τα μονα θηλυκα που ξερει ειναι η δεξια και η αριστερη παλαμη.

Ελπιζω να βοηθησα.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Τι φιλη ρε τυπε???μας;κανεις πλακα????
το λιονταρι και η αντιλοπη δεν ειναι φιλοι
ο λευκος καρχαριας και το ψαρι δεν ειναι φιλοι
ο αετος και το κατσικακι δεν ειναι φιλοι
οι αλεπου και οι κοτες δεν ειναι φιλοι
τι φιλη ρε τυπε????ντροπη αντραι ς να θεωρει γυναικα φιλη του..αλλος να ειναι μια φιλη που και που της τον βαζεις....δηλαδη τι φιλη???σου λεει για τα γαμησια της και πως τσιμπουκωνετε???βλεπετε μπαλα μαζι??πατε μπουρδελοτσαρκες??παιζετε φαπες....εγω αμα ειμαι με ενα φιλο μου και βλεπουμε μπαλα και ειναι να βγουμε μετα θα πεταξω τον παπαρο μου μπροστα του και θα αλλαξω χωρις το φοβο να μου τον αρπαξει το ιδιο και αυτος....τι φιλοι?????δηλαδη σε ενα φιλο σου αν αλλαξει μπλουζα μπροστα σου θα καβλωσεις????ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ,οποιος το υποστιριζει απλα δεν τον εχει οσο ψηλα θα επρεπε η οσο ψηλα νομιζει.....λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια....δημιουργησε ατμοσφαιρα και κανε κινηση,καλο θα ναι να χει πιει και λιγακι,αν σου πει τι κανεις,της απαντας εεε τι κανω αγορακι ειμαι και εισαι γυναικαρα..πειραζει??ἅν σου πει σε βλεπω σαν φιλο και συνεχισετε να κανετε παρεα,στειλε εδω να τη γαμησει κανενα μελος του μπου και να εξασφαλισεις κανα βιντεακι για χερογλυκανο τουλαχιστον

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
τι φιλη ρε τυπε????ντροπη αντραι ς να θεωρει γυναικα φιλη του..αλλος να ειναι μια φιλη που και που της τον βαζεις....δηλαδη τι φιλη???σου λεει για τα γαμησια της και πως τσιμπουκωνετε???βλεπετε μπαλα μαζι??πατε μπουρδελοτσαρκες??παιζετε φαπες....εγω αμα ειμαι με ενα φιλο μου και βλεπουμε μπαλα και ειναι να βγουμε μετα θα πεταξω τον παπαρο μου μπροστα του και θα αλλαξω χωρις το φοβο να μου τον αρπαξει το ιδιο και αυτος....τι φιλοι?????δηλαδη σε ενα φιλο σου αν αλλαξει μπλουζα μπροστα σου θα καβλωσεις????ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ,οποιος το υποστιριζει απλα δεν τον εχει οσο ψηλα θα επρεπε η οσο ψηλα νομιζει.....λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια....δημιουργησε ατμοσφαιρα και κανε κινηση,καλο θα ναι να χει πιει και λιγακι,αν σου πει τι κανεις,της απαντας εεε τι κανω αγορακι ειμαι και εισαι γυναικαρα..πειραζει??ἅν σου πει σε βλεπω σαν φιλο και συνεχισετε να κανετε παρεα,στειλε εδω να τη γαμησει κανενα μελος του μπου και να εξασφαλισεις κανα βιντεακι για χερογλυκανο τουλαχιστον
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
.....λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια....δημιουργησε ατμοσφαιρα και κανε κινηση,καλο θα ναι να χει πιει και λιγακι,αν σου πει τι κανεις,της απαντας εεε τι κανω αγορακι ειμαι και εισαι γυναικαρα..πειραζει??ἅν σου πει σε βλεπω σαν φιλο και συνεχισετε να κανετε παρεα,στειλε εδω να τη γαμησει κανενα μελος του μπου και να εξασφαλισεις κανα βιντεακι για χερογλυκανο τουλαχιστον" Είσαι ΘΕΟΣ συναγωνιστή !!!! :respect:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Θα παραθέσω την δική μου εμπειρία, που μοιάζει με την δικιά σου.

Εάν σε γούσταρε, θα στο έδειχνε ή θα σε έκανε να ζηλέψεις για να πάρεις μπρος.

Εάν βγαίνετε (προ COVID) για ποτάκι μόνοι σας και περνάτε καλά, τότε άνετα οδηγείται η φάση σε φιλί κλπ κλπ.

ΔΕΝ υπάρχει γυναίκα που να μη δείχνει ότι γουστάρει, όσο ντροπαλή και να είναι. Βασικά στοιχεία ότι γουστάρει, άμα είσαι λίγο βλαμμένος, είναι ότι ενδιαφέρεται να μαθαίνει για εσένα, να μεθάει λίγο μαζί σου και να στο λέει, και να σε κοιτάζει σε άσχετες φάσεις.

Προσωπικά, την έιχα πιάσει να με κοζάρει (ήμουν βέβαιος) και της είπα γιατί με κοιτάζεις, και μου είπε πως σε κοιτάζω, και της είπα σαν να περνάς καλά, και μου λέει περνάω πολύ καλά, ε και της λέω πλησιάζοντας τη, έλα να περάσουμε καλύτερα, και τσουπ.

Π

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Το φαγητό και το ελαφρύ αλκοόλ, οδηγούν τα πράγματα εκεί που πρέπει..ειδικά με φίλες, οι οποίες είναι γενικά βατός στόχος διότι πάντα κάτι "υπάρχει" από κάτω..τώρα βέβαια, εν μέσω πανδημίας γίνεται περίπλοκο. νομίζω πως θα πρέπει να κάνεις υπομονή, να ανοίξει η αγορά..μέχρι τότε τον παίζουμε και βλέπουμε.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.218
Πόντοι
2.646
Τυπε, εκεί που σου λένε να την πιάσεις από τη μέση, συνδύασε το με γλωσσοφιλο.Το πολύ πολύ να φας χαστουκα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.348
Πόντοι
27.261
τι φιλη ρε τυπε????ντροπη αντραι ς να θεωρει γυναικα φιλη του..αλλος να ειναι μια φιλη που και που της τον βαζεις....δηλαδη τι φιλη???

Και ομως παιχτη ποτιστηρη, εχω φιλες γυναικες.
Δεν το εχουμε κανει ποτε και ουτε προκειται βεβαια, γιατι δεν ειναι του γουστου μου.
Δε λεω μπαζα προσεχε... γιατι τωρα τελευταια μερικος κοσμακης εδω περα, παρεξηγειται με τετχιες λεξεις.
Τις εχω για να πηγαινω σε καμια ταβερνα, σε κανα cinema για κανα καφε κτλπ.
Θα μου πεις πολυ σωστα (για σενα) και γιατι τις εχεις αφου δεν της πηδας, αφου αυτα ολα μπορεις να τα κανεις με φιλους σου.
Πολυ απλα, γιατι μεσα απο αυτες μαθαινω σημαντικες λεπτομερειες για τη γυναικεια συμπεριφορα, που με βοηθανε για τα γκομενακια που θελω να ριξω.

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.193
Πόντοι
456
Εγω εχω ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φιλη συμμαθητρια μου απο το Γυμνασιο οπου γνωριζομαστε 30 χρονια. Παντρεμενη με 2 παιδια και ψυχολογος στο επαγγελμα.
Την βλεπω σαν αδελφη μου πλεον και εδω και πολλα χρονια.
Μην τα ισοπεδωνετε ορισμενοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom