Mε αυτή τη φίλη πως περνάτε τον υπόλοιπο χρόνο σας; συζητάτε τι απόχρωση να αλλάξετε το μαλλί, τι χρώμα να βάψετε τα νύχια;
Ε συνήθως ναι ρε φίλε. Τι άλλο θα μπορούσαμε να συζητητήσουμε δηλαδή...? Τι ερώτηση ήταν αυτή...
Mε αυτή τη φίλη πως περνάτε τον υπόλοιπο χρόνο σας; συζητάτε τι απόχρωση να αλλάξετε το μαλλί, τι χρώμα να βάψετε τα νύχια;
Ευτυχως δεν ειχες παραζαλιστειΜια δοκιμασμενη λυση που εφαρμοσα δυο φορες ηταν να παω σπιτι τους,να πιουμε και να το παιξω ζαλισμενος,οποτε μου προτειναν να κοιμηθω εκει ,κι επειδη δεν ηθελαν να με βαλουν στον καναπε που ηταν αβολα με πηραν μαζι τους στο κρεββατι,τα υπολοιπα ειναι θεμα δικο σου.
εχω ζαλιστει οντως στο σπιτι της ξαδερφης μου που συγκατοικουσε με μια χοντρουλα
η χοντρουλα επεμενε να κοιμηθω εκει αλλα εγω
Τυπε δίκιο έχει ο μάστορας. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να συζητάτε για σεξ, γκομενκυς που είχε και τι θα ήθελε, μπορεί να σου εκμηστηρευτει τι την φτιάχνει κλπ που να βοηθήσουν να σε δει αλλιώς αν φέρεις όπως περιγράφει.Mε αυτή τη φίλη πως περνάτε τον υπόλοιπο χρόνο σας; συζητάτε τι απόχρωση να αλλάξετε το μαλλί, τι χρώμα να βάψετε τα νύχια;
Ε συνήθως ναι ρε φίλε. Τι άλλο θα μπορούσαμε να συζητητήσουμε δηλαδή...? Τι ερώτηση ήταν αυτή...
Ρε τι του λετε του ανθρωπου θα τον καψετε, μια ειναι η λυση και δοκιμασμενη, την καλεις σπιτι και βγαινεις απο το μπανιο με το μπουρνουζι, την ωρα που της σερβιρεις ποτο πετας και το μουρνουζι και σε βλεπει με το πουλι καγκελο...κανεις δε τολμαει να κανει τετοια χοντραδα και για αυτο τον λογω θα γουσταρει και θα κανεις και ανωμαλο σεξ, ολα τα υπολοιπα ειναι για φλωρους
Σενάριο τσόντας μου θύμισε..
απλό και σίγουρο ..πιασε της την μεση οταν την φιλησεις φιλικα
μεινε ετσι και κοψε αντιδραση
ρώτησέ την αν μελανιάζει εύκολα με βλέμμα όλο σημασία...
Τι φιλη ρε τυπε???μας;κανεις πλακα????
το λιονταρι και η αντιλοπη δεν ειναι φιλοι
ο λευκος καρχαριας και το ψαρι δεν ειναι φιλοι
ο αετος και το κατσικακι δεν ειναι φιλοι
οι αλεπου και οι κοτες δεν ειναι φιλοι
τι φιλη ρε τυπε????ντροπη αντραι ς να θεωρει γυναικα φιλη του..αλλος να ειναι μια φιλη που και που της τον βαζεις....δηλαδη τι φιλη???σου λεει για τα γαμησια της και πως τσιμπουκωνετε???βλεπετε μπαλα μαζι??πατε μπουρδελοτσαρκες??παιζετε φαπες....εγω αμα ειμαι με ενα φιλο μου και βλεπουμε μπαλα και ειναι να βγουμε μετα θα πεταξω τον παπαρο μου μπροστα του και θα αλλαξω χωρις το φοβο να μου τον αρπαξει το ιδιο και αυτος....τι φιλοι?????δηλαδη σε ενα φιλο σου αν αλλαξει μπλουζα μπροστα σου θα καβλωσεις????ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ,οποιος το υποστιριζει απλα δεν τον εχει οσο ψηλα θα επρεπε η οσο ψηλα νομιζει.....λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια....δημιουργησε ατμοσφαιρα και κανε κινηση,καλο θα ναι να χει πιει και λιγακι,αν σου πει τι κανεις,της απαντας εεε τι κανω αγορακι ειμαι και εισαι γυναικαρα..πειραζει??ἅν σου πει σε βλεπω σαν φιλο και συνεχισετε να κανετε παρεα,στειλε εδω να τη γαμησει κανενα μελος του μπου και να εξασφαλισεις κανα βιντεακι για χερογλυκανο τουλαχιστον
Τι φιλη ρε τυπε???μας;κανεις πλακα????
το λιονταρι και η αντιλοπη δεν ειναι φιλοι
ο λευκος καρχαριας και το ψαρι δεν ειναι φιλοι
ο αετος και το κατσικακι δεν ειναι φιλοι
οι αλεπου και οι κοτες δεν ειναι φιλοι
τι φιλη ρε τυπε????ντροπη αντραι ς να θεωρει γυναικα φιλη του..αλλος να ειναι μια φιλη που και που της τον βαζεις....δηλαδη τι φιλη???