J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Πιο πολύ γούσταρε το δεκάρικο, να μπει όλο στην τσέπη της....
Πιο πολύ γούσταρε το δεκάρικο, να μπει όλο στην τσέπη της....
πριν δυο εβδομαδες στο μεταξουργιο μου ειπε μια τσατσα να παμε στο δωματιο με 10 ευρω
το ιασονος 44 το δεξι σπιτακι ηταν μια ξανθια καλη για την ηλικια της ,πρωινη βαρδιαΠου ηταν αυτη η τσατσά.Θυμασαι;Δρόμο,νουμερο;Eτσι απο περιεργεια!
λες να σε γούσταρε....
τι να κανετε στο δωματιο;πριν δυο εβδομαδες στο μεταξουργιο μου ειπε μια τσατσα να παμε στο δωματιο με 10 ευρω
πριν δυο εβδομαδες στο μεταξουργιο μου ειπε μια τσατσα να παμε στο δωματιο με 10 ευρω
Σπουδαία τα λάχανα!
Εμένα μια φορά στο Αγκύρας 1 μου είχε προτείνει να τον γαμήσω τζάμπα ο τσάτσος! Σοβαρολογώ τώρα.
Είχε στήσει αυτί που έπαιρνα την Εύα, "φιάχτηκε" προφανώς και μετά που βγήκα μου την έπεσε και μου έλεγε "Ναι καλή πίπα κάνει η Εύα, καλή κι η Μαριάννα, αλλά η δική μου δεν παίζεται!"
θα δεις σε λιγο θα σε ρωτησει κανεις <<δε μας λες απο περιεργεια πιο ηταν>>Σπουδαία τα λάχανα!
Εμένα μια φορά στο Αγκύρας 1 μου είχε προτείνει να τον γαμήσω τζάμπα ο τσάτσος! Σοβαρολογώ τώρα.
Είχε στήσει αυτί που έπαιρνα την Εύα, "φιάχτηκε" προφανώς και μετά που βγήκα μου την έπεσε και μου έλεγε "Ναι καλή πίπα κάνει η Εύα, καλή κι η Μαριάννα, αλλά η δική μου δεν παίζεται!"
Πονεσανε τα ματιά μας ρε σύ!
Admin κανε μια εξαίρεση να γράφει greeklish
τον αχαχουχα εννοεις τυπε;......Tα νηματα που ανοιγουν για ερωτησεις- αποριες στα λορδεμπου ειναι απιστευτα..απλα απιστευτα!!!...ειδικα τωρα τελευταια που σφιξαν οι ζεστες...αναμενω το επομενο νημα να ειναι του στυλ "θελω να γαμαω την πουτανα,με γκωνλικον ερωτα,αφου εχω στρωσει το σεντονι μου,χωρις να βγαλω το κουστουμι μου και να ειναι στο δωματιο η τσατσα,δυο τσετσενοι μπραβοι,ενας αυτιστικος λαχειοπωλης,ενας τυπος να μας χαιδευει τα χερια και ο σκαρμουτσος να μαγειρευει κοτομπιφτεκα"....
.....δεν ειμαι ρατσιστης,εαν πληρει τα κριτηρια που θετω στο ερωτημα- φαντασιωση,ας ειναι και ο αχαχουχας.....( να βαζα λες και την αγγελικουλα μεσα στο μπουγιο?)τον αχαχουχα εννοεις τυπε;
Μονο αν γαμησει μπαινει ο αχαχουχας μεσα να ξερεις τυπε.....δεν ειμαι ρατσιστης,εαν πληρει τα κριτηρια που θετω στο ερωτημα- φαντασιωση,ας ειναι και ο αχαχουχας.....( να βαζα λες και την αγγελικουλα μεσα στο μπουγιο?)
αυτιστικος ειναι ο πατος σου μωρη βουκολικια ψωλαρπαχτρατον αχαχουχα εννοεις τυπε;
παντως αλλο αυτιστικος αλλο κουφαυτιας......αυτιστικος ειναι ο πατος σου μωρη βουκολικια ψωλαρπαχτρα
Παιζη πουθενα
το ιασονος 44 το δεξι σπιτακι ηταν μια ξανθια καλη για την ηλικια της ,πρωινη βαρδια