Επισκέπτης
To έχω ψάξει το "project" με τον ξάδερφό μου πριν πάρα πολλά χρόνια. Κι αυτό γιατί αυτός, λόγω δουλειάς, ταξιδεύει συνεχώς στα Βαλκάνια (Βουλγαρίες, Ρουμανίες, κτλ), Ανατολή (Κίνα, Χονγκ-Κονγκ, Ταϋλάνδη, Κορέα, κτλ), αλλά και Λατινική Αμερική (Κούβα, Βραζιλία, Αργεντινή, Βολιβία και Χιλή). Όσο εύκολο είναι να βρεις κοπέλες εκεί, είναι ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο να τις φέρεις Ελλάδα. Πρέπει να είσαι connected (και χοντρά μάλιστα) τόσο με το παράνομο κύκλωμα (νταβάδες), όσο και με το "νόμιμο" (αστυνομία).
Καλά, περιττό να σας πω τι έχει γαμήσει ο ξάδερφός μου, έτσι? Βέβαια έχει και την οικονομική ευχέρεια (ναυτιλιακή εταιρία έχει ο άνθρωπος!) και γαμάει από τα top-top μουνιά (των 300-400-500-600 ευρώ), μέχρι και των σπιτιών/πεζοδρομίου (20-30-40-50-100 ευρώ).
Καλά, περιττό να σας πω τι έχει γαμήσει ο ξάδερφός μου, έτσι? Βέβαια έχει και την οικονομική ευχέρεια (ναυτιλιακή εταιρία έχει ο άνθρωπος!) και γαμάει από τα top-top μουνιά (των 300-400-500-600 ευρώ), μέχρι και των σπιτιών/πεζοδρομίου (20-30-40-50-100 ευρώ).