Νέα

Θέλω να ανοίξω το δικό μου μπουρδέλο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

.

• '

Ψήφοι: 3 75,0%
  • '

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

Επισκέπτης
To έχω ψάξει το "project" με τον ξάδερφό μου πριν πάρα πολλά χρόνια. Κι αυτό γιατί αυτός, λόγω δουλειάς, ταξιδεύει συνεχώς στα Βαλκάνια (Βουλγαρίες, Ρουμανίες, κτλ), Ανατολή (Κίνα, Χονγκ-Κονγκ, Ταϋλάνδη, Κορέα, κτλ), αλλά και Λατινική Αμερική (Κούβα, Βραζιλία, Αργεντινή, Βολιβία και Χιλή). Όσο εύκολο είναι να βρεις κοπέλες εκεί, είναι ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο να τις φέρεις Ελλάδα. Πρέπει να είσαι connected (και χοντρά μάλιστα) τόσο με το παράνομο κύκλωμα (νταβάδες), όσο και με το "νόμιμο" (αστυνομία).

Καλά, περιττό να σας πω τι έχει γαμήσει ο ξάδερφός μου, έτσι? Βέβαια έχει και την οικονομική ευχέρεια (ναυτιλιακή εταιρία έχει ο άνθρωπος!) και γαμάει από τα top-top μουνιά (των 300-400-500-600 ευρώ), μέχρι και των σπιτιών/πεζοδρομίου (20-30-40-50-100 ευρώ).

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γνωμη ?..
Με τους νταβδες  τους γυφτους και τους Αλβανους κλπ στο τσαμπουκα πες οτι το  ξεπερνας ??.αμα εχεις γνωριμιες κλπ ?.. που για να συζητας ενα τετοιο θεμα πρεπει να εχεις ?.
Πες οτι εχεις και με αστυνομια ??.
καταρχην εχεις διαθεση και αντοχη στο μπουζουριασμα ?
πες οτι εχεις και απο αυτη ?..
Το πιο βασικο για μενα ειναι αν μπλεξεις και καθαρισεις απο ολα αυτα που αναφερα ειναι ?. να σου κανουν τι ??????!!! και εκει ειναι πιστευω το κολλημα ?.
Όχι μονο για το συγκεκριμενο αλλα για ολα τα της νυχτας ?..
Πες οτι καποιος μπαινει δεν σου κανει ουτε τσαμπουκα ουτε τιποτα ? πελατης και σου χωνει μια σακουλα κοκα μεσα ????
τη κανεις ??????
σε μπουζουριαζουνε μεσα ??και ???
βρε τι καλο παιδι που ηταν ο "νικολακης"
(αυτος ηταν προβληματισμος φιλου που ζουσε  απο τη νυχτα )

Επισκέπτης
Κυριοι Συναδελφοι sierra, λαγαρος, liomas και proktologos,

Κατ αρχην σας ευχαριστω για τα σχολια σας.
Να διευκρινισω οτι μιλαω για κλειστο club 100 ατομων. Αυτοι και ΜΟΝΟΝ αυτοι
θα εχουν προσβαση στην 'επιχειριση' και ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος. Δεν θα ανταγωνιστουμε κανεναν.
ΔΕΝ θα διαφημισουμε τιποτα.
Κυριε liomas: Συμφωνω με τις δυσκολιες για την εισαγωγη προσωπικου, ομως νομιζω οτι
                      υπαρχουν και ελληνιδες στον χωρο. Επισης, μιας και αναφερετε οτι το εχετε ψαξει,
                      μηπως θα μπορουσατε να μας πειτε κατι για λεφτα? Εγω υποθετω οτι 100
                      ατομα ειναι αρκετα για να συντηρηθει το συστημα.
                      Μπορει να κανω και λαθος, το συστημα να μην ειναι βιωσιμο για τον αλφα  η
                      ωμεγα  λογο, οποτε ολα τα παραπανω ειναι απλως σκουπιδια στο site
                      ετσι για να περναει η ωρα.
Κυριε proktologos: ΔΕΝ εχω καμμια σχεση, ουτε και θελω να αποκτησω, με τις καστες ανθρωπων
                              και καταστασεις που αναφερετε.

Επισης, μιας και μιλαμε, εσεις θα γινοσασταν μελη σε ενα τετοιο club?  (100 ατομα,
κλειστο κυκλωμα, υποχρεωση για μια συνεδρια καθε 7-10 μερες, γυρω στα 30-50ευρω, παιζεται)

Υ.Γ.: Δεν ξερω πως του ηρθε στο μυαλο του συναδελφου tonnie και αρχισε το thread, αλλα εγω
        στο παρελθον ειχα (μαλλον) συμμετασχει σε κατι αναλογο με αυτο που σας περιγραφω στα
        post μου, αν και σε πολυ-πολυ μικροτερη και απλουστερη κλιμακα...
Υ.Γ.2.: Δεν εχετε εκπλαγει με την 'ποιοτητα' και εμφανιση του προσωπικου  η και χωρους διαφορων 'σπιτιων'?
          Ας μην αναφερουμε τιποτα για υπηρεσιες και μπλεξουμε...
Τ.Α. uiop.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, ωραία τα λέτε ! Μπράβο, έξυπνη ιδέα !!

Ξεκινήστε και ενημερώστε κι εμάς τους υπόλοιπους να έρθουμε να γαμήσουμε !!!  ;)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τι λετε ρε?
αυτα τα κανουν εκει που τουs παιρνει
αs τα κανουν σε κανα gangstera.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ωραια τα  ειπατε παιδια , αλλα τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξειους κωλους λενε στο χωριο μου , αρα πηδηξτε εκει που πηδατε γιατι οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες (επισης λενε στο χωριο μου )

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  10ν γιατι θα μας δειρουν

2ον αν γλυτωσουμε το ξυλο θα τσακωθουμε μεταξύ μας.

όπωε λενε και οι Ελληνες της Αμερικής οτι λενε οι Εβραιοι για τους Ελληνας

"Αν ανοιξει μαγαζι διπλα σου Ελληνας κλεισε αν ανοιξει και 2ος Ελληνας μεινε γιατι θα φαγωθουν μεταξύ τους"

πχ κοιταξτε καπιοιος που σήκωε αντιbourdela.com

(oi mods to piran xabari kai allazei apo mono toy to url alla i diafimisi paizei)

και διαφημιση στο vicesisters

(δεν ειμαι βαλτος τυχαια επεσε το ματι μου στο vicesisters και απο εμπορική αποψη οταν τσακωνονται 2 ερχεται ενας 3ος και μαζευει ολο το χαρτί)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
αν δειτε την ταινια του μεγιστου Ταραντινο reservoir dogs θα καταλαβετε ...πριν απο χρονια παντως για χομπι(2η απασχοληση)δουλευα σε ενα στριπτιζαδικο περιοχη Καραβελ ως dj και μιλωντας με εναν απο τα παλικαρια που παιρναν τις στριπτιζουδες μετα τη δουλεια μου ειπε''φιλε,ξερεις τι εχω τραβηξει να τις φερω ολες..?''Πρεπει να παρατησεις ολες τις αλλες ασχολιες σου και να δικτυωθεις σε αυτη τη φαση-κυκλωμα για να πεις οτι μπαινεις εστω και 10% στον κοσμο της νυχτας-

Επισκέπτης
Κυριε SpermBob, ειστε ο μονος που συμφωνει μαζι μου. Θα πληρωνατε 90Ε συνδρομη για τετοιες υπηρεσιες?
η κανετε απλως πλακα γι ανα περναει η ωρα?
Κυριε xristos1000, οπως γραφω στο post μου σε αυτη τη σελιδα κατι παρομοιο εχει γινει εστω και σε μικροτερη κλιμακα.
Κυριε panourgos, δεν καταλαβα τι εννοειτε.
Κυριε troueno, ξαναδιαβαστε το post μου. Επισης:
"10ν γιατι θα μας δειρουν." Ενταξει. Εαν εμπλακουμε με υποκοσμο και κυκλωματα (δες ποστ του proktologos)
                            τοτε καλα να παθουμε. Εγω ομως δεν ειπα οτι θα μπουμε στην 'πιατσα' για να την χαλασουμε.
"2ον αν γλυτωσουμε το ξυλο θα τσακωθουμε μεταξύ μας." Ε, οχι δα. Αν πχ. δεν σου αρεσει, η το βρισκεις ακριβο,
η ειναι μακρυα, η στο μεταξυ παντρευτεις η ... κλπ. τοτε μην ξαναρχεσε.
"πχ κοιταξτε καπιοιος που σήκωε αντιbourdela.com" κατι πηρε το ματι μου ενα πρωι, γυρω στις 0850 με ενα περιεργο ποστ που περιειχε ενα λινκ, το ειδα για λιγο, δεν το εκανα bookmark, σε λιγοτερο απο 2 λεπτα ομως σβηστηκε. Δεν την ξερω την περιπτωση, απο οτι καταλαβα εχει σχεσει με το city tours. Παντως ηταν χυδαιο και αηδιαστικο.
Τελος παντων, εχω καταντησει βαρετος να επαναλμβανω οτι η ιδεα ειναι για κλειστο κυκλωμα. ΟΧΙ να χρυπησουμε τον ανταγωνισμο η τις τιμες.
Και το ποιο σημαντικο απο ολα, κανενας απο σας δεν ειδε το ποιο δυσκολο απο ολα: Το προσωπικο...

Επισκέπτης
Συνεχεια στο παραπανω ποστ: Μονον ο συναδελφος liomas το καταλαβε και γραφει:
"...Πρέπει να είσαι connected (και χοντρά μάλιστα) τόσο με το παράνομο κύκλωμα (νταβάδες), όσο και με το "νόμιμο" (αστυνομία). ..."
Στο μεταξυ, ας συνεχισουμε τις μπουρδελοτσαρκες. Αδυνατιζουν (περπατημα), γνωριζεις κοσμο, χαζευεις τα μαγαζια,
ασε που γινεσαι φιλανθρωπος και συναισθηματικος με τις διαφορες ανεπαγγελτες καημενες απο διαφορες σοβιετικες/πρωην
ΚΟΜΕΚΟΝ χωρες που ηρθαν (η τις εφεραν) στην ελλαδα και σου προκαλουν 95% συμπονοια και 5% καυλα.

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
539
Πόντοι
360
Παιδιά γεια σας.

Καλά όλα αυτά περί των οίκων ανοχής... Οι επισκέψεις, οι απόψεις , οι κριτικές, οι προτάσεις. Αλλά θεωρώ ότι το θέμα τόσον καιρό εξετάζεται μόνο από την "οπτική γωνία " του πελάτη/χρήστη των οίκων ανοχής και των προσφερομένων υπηρεσιών.

Εγώ θα ήθελα να θέσω το ερώτημα από τη "σκοπιά" του οίκου ανοχής ως επιχείρηση από την "οπτική γωνία" του επιχειρηματία που το εκμεταλεύεται.Ίσως λίγο "ξενέρωτο" θέμα αλλά είναι κι αυτό ένα θέμα που αφορά τα αγαμημένα σε όλους "κόκκινα σπίτια".

Ας υποθέσουμε πως κάποιος που διαθέτει χρηματικό κεφάλαιο επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στο χώρο του αγοραίου έρωτα και θέλει με λίγα λόγια να "ανοίξει" έναν οίκο ανοχής ή ένα στούντιο. Τι χρειάζεται να κάνει?

Υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες που χορηγούν τις σχετικές άδειες? Και ποιες είναι αυτές? Ο χώρος που θα γίνει οίκος ανοχής θα πρέπει να πληρεί κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές? Σε ποιές περιοχές στην Αθήνα επιτρέπεται η έναρξη λειτουργίας οίκων ανοχής? Αλλά πέρα από αυτά, οι κοπέλες που θα δουλεύουν, οι "τσατσάδες" που θα λειτουργούν το εν λόγω μαγαζί? Που θα βρεθούν? Και το τελευταίο και ίσως πιο σημαντικό που φαντάζομαι είναι δύσκολο να απαντηθεί και δεν περιμένω κι απάντηση. Με τα διάφορα κυκλώματα και μαφίες τι γίνεται? Σε "τρώνε ζωντανό" ή καταφέρνεις να λειτουργήσεις? Μπορεί ο "καθένας" να ανοίξει μπουρδέλο?

Εάν γνωρίζει κάποιος τον παρακαλώ να απαντήσει.Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι γίνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ray

Επισκέπτης
Το τυπικό μέρος καλύπτεται από ένα πλέγμα νόμων και κανονισμών που θεωρητικά είναι εξαιρετικά πολύπλοκοι και αλληλοσυγκρουόμενοι αλλά στην πράξη με λίγη οργάνωση και επιμονή είναι δυνατό να ικανοποιηθούν.

Κατ' αρχάς η άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας οίκου ανοχής εκδίδεται από τον δήμο ή την κοινότητα όπου θα λειτουργήσει το σπιτάκι. Για να φθάσει όμως κανείς στο σημείο να υποβάλει τη σχετική αίτηση θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει εγκρίσεις από άλλες υπηρεσίες έχοντας φυσικά καταναλώσει αρκετό χρόνο. Οι εγκρίσεις αυτές χωρίζονται γενικά σε 3 κατηγορίες:

1. Έγκριση από την πολεοδομία ότι το κτίριο είναι κατάλληλο για τη χρήση για την οποία προορίζεται. Από πολεοδομικής απόψεως δεν υπάρχει χρήση "οίκος ανοχής" αλλά το κτίριο (ή το τμήμα του κτιρίου) στο οποίο θα φιλοξενηθούν οι κοπέλες πρέπει να ικανοποιεί τις πολεοδομικές απαιτήσεις που προβλέπονται για τη χρήση "χώρος συνάθροισης κοινού". Γενικά τα κτίρια αυτά έχουν χρήση "κατοικία" οπότε θα χρειασθεί η έκδοση οικοδομικής άδειας αλλαγής χρήσεως. Ανάλογα με τον επαγγέλματία (μηχανικό) που θα αναλάβει αυτή την εργασία, η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από λίγες εβδομάδες έως...χρόνια.

2. Με εξασφαλισμένη την έγκριση της πολεοδομίας το επόμενο βήμα είναι να αποκτηθεί η έγκριση της διευθύνσεως υγιεινής της οικείας νομαρχίας. Η αίτηση και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στον δήμο και αυτός τα διαβιβάζει στη νομαρχία, οπότε γίνεται αντιληπτό το πόσο μπορεί να καθυστερήσει η διαδικασία. Τα σχεδιαγράμματα που απαιτεί η διεύθυνση υγιεινής πρέπει να είναι σωστά συντεταγμένα και ο χώρος να πληρεί τις απαιτήσεις του υγειονομικού αλλιώς θα χαθεί και άλλος χρόνος με επιστροφές σχεδίων για διόρθωση, νεες υποβολές αιτήσεων κ.τ.λ.

3. Παράλληλα, είναι απαραίτητο κάθε οίκος ανοχής, ως χώρος συναθροίσεως κοινού, να ικανοποιεί τις απαιτήσεις πυρασφάλειας για τους χώρους αυτούς, γεγονός που αποδεικνύεται από την έκδοση ενός πιστοποιητικού πυρασφάλειας από το πυροσβεστικό σώμα. Ελάχιστα σπιτάκια το έχουν και ακόμα πιο λίγα παίρνουν κάποια μέτρα πυρασφάλειας. Πρόσφατα ένα σπιτάκι κάηκε ολοσχερώς. Η έκδοση πιστοποιητικού πυρασφάλειας απαιτεί κάποιες ενέργειες και κάποια δαπάνη η οποία όμως δεν είναι υπέρογκη.

Αφού λοιπόν ικανοποιούνται όλα όσα περιληπτικά περιγράφτηκαν, το σπιτάκι είναι καθ' όλα έτοιμο να πάρει την άδειά του. Εννοείται ότι γνωριμίες στο Δήμο και 1 -2 κατοστάρικα στα αρμόδια όργανα επιταχύνουν τη διαδικασία αλλά αν κανείς είναι εντάξει με τα δικαιολογητικά θα πάρει την άδεια έτσι κι αλλιώς.

Για ζητήματα όπως άδεια εργασίας των κοριτσιών, θέματα αλλοδαπών, φορολογικά / εργατικά δεν είμαι ο καταλληλότερος να απαντήσω.

Τέλος θέματα όπως αθέμιτος ανταγωνισμός, κυκλώματα, βία κ.τ.λ. είναι καθαρά πρακτικά και δεν αντιμετωπίζονται με ασκήσεις επί χάρτου. Πάντως τέτοιου είδους προβληματισμοί δεν θα πρέπει να μας αποτρέπουν από τη δοκιμή μιας ωφέλιμης και μάλλον τερπνής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εχει ξανασυξητηθει το θεμα..ετοιμασου για συγχωνευση!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μάντης είμαι?Μόλις το είπα έγινε...μπουχααχχαα

Επισκέπτης
Λοιπον εδω και καιρο ειμαι σε σκεψη με ενα φιλο να ανοιξουμε ενα καλο στουντιακη-μπουρδελακι!Ο φιλαρακος ειναι αρκετα παρπατημενος στο σπορ αγοραιος ερωτας.Η ερωτηση ειναι οποιος μπορει να με πληροφοριση/βοηθησει μεσω του Forum που γνωριζει ή ειχε σχεση με το επαγγελμα?
Φυσικα μπορει να μου στειλει π.μ. σε περιπτωσει που δεν θελει να αποκαλυφθει δημοσια!

Ευχαριστω...
μπορο να δουλεψο στις διμοσιες σχεσεις???χαχααχχααχ μπουαχχαχαχαχα!!!!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ανοιξέεεεε τοοοοο το @@@@μέεεενο,δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμέεεεενωωωωωω!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
:sunglasses:

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί που απλώς είναι πελάτες έχουν την πρόθεση να μπλεκτούν με κάτι που το ξέρουν μόνο από την πλευρά του πελάτη. Ένας οίκος ανοχής κύριοι δεν είναι συνοικιακή πιτσαρία της γειτονιάς που άντε κάναμε έναρξη επαγγέλματος και την ανοίξαμε... Υπάρχουν χίλια άλλα πράγματα τα οποία υπάρχουν ως προυποθέσεις για να ανοίξεις μια τέτοια επιχείρηση... και δεν εννοώ μόνο τις προυποθέσεις που επιβάλλει το κράτος αλλά και εκείνες που επιβάλλει η νυχτα... Καλύτερα να ψαχτείτε με κάτι αλλο...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Καλύτερα στο δημόσιο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κι αφήστε τα ελεύθερα επαγγέλματα!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
πάρτε και αλεξίσφαιρα γιλέκα αν θελετε να ανοιξετε τετοια μαγαζια
για να μη φατε καμια σφαιρα χεχεχεχεχε