You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω να ανοίξω το δικό μου μπουρδέλο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 427
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ρε συ mclein είσαι σίγουρα 19 χρονών ή μας δουλεύεις; ή είσαι ο πατέρας σου που γράφει ως γιός; Πάντως πρέπει να ομολογήσω (διαβάζοντας τα ποστς σου εδώ) ότι είσαι πολύ ώριμος για την ηλικία σου. Μπράβο σου και μπράβο στην οικογένεια σου.χωρις μαλακιες....η ανερχομενη δυναμη στους μπραβους ειναι οι πακιστανοι κ οι γιαπονεζοκινεζοι....ολοι οι αλλοι εχουν αλβανους-ρωσους-ρουμανους κανε την μαγκια κ παρε τους πρωτους...θα χεις 2πλασια δυναμη με τα ιδια λεφτα...οσο για κονε με υπουργους κανε τους επιτημα μελη κ δν θα χεις προβλημα....
Επισκέπτης
δν ξερω αν το λες ειρωνικα η οχι...παντως ειμαι 19 στα 20...ενημερωσε με σχετικα με p.m....ειτε μιλας ειρωνικα ειτε οχι κ τεκμηριωσε...Ρε συ mclein είσαι σίγουρα 19 χρονών ή μας δουλεύεις; ή είσαι ο πατέρας σου που γράφει ως γιός; Πάντως πρέπει να ομολογήσω (διαβάζοντας τα ποστς σου εδώ) ότι είσαι πολύ ώριμος για την ηλικία σου. Μπράβο σου και μπράβο στην οικογένεια σου.
stayros51 χαλαρωσε.
StaVros, oxi staΥros, φίλε.
Και απο που συνάγεις ότι δεν ήμουν χαλαρός?
(βγήκα πριν το γράψεις και δε το είδα νωρίτερα)
ρε παιδια συγγνωμη αλλα με επιασε το εμπορικο μου δαιμονιο.....γιατι δεν ανοιγουμε ενα bourdela.com μαγαζι - στουντιο?? να γαμαμε φθηνα τα καλυτερα μουνια ,οργανωμενα,καθαρα και 24 ωρες το 24ωρο? 20000 μελη και πλεον ειμαστε...Ρε υπευθυνοι του site οργανωθειτε !!!!
Επισκέπτης
ρε παιδια συγγνωμη αλλα με επιασε το εμπορικο μου δαιμονιο.....γιατι δεν ανοιγουμε ενα bourdela.com μαγαζι - στουντιο?? να γαμαμε φθηνα τα καλυτερα μουνια ,οργανωμενα,καθαρα και 24 ωρες το 24ωρο? 20000 μελη και πλεον ειμαστε...Ρε υπευθυνοι του site οργανωθειτε !!!!
Kαλε μου tonnie, ποτε θα καταλαβεις οτι ειναι καλυτερο να εισαι πελατης σε αυτα τα μαγαζια ?
Kαλε μου tonnie, ποτε θα καταλαβεις οτι ειναι καλυτερο να εισαι πελατης σε αυτα τα μαγαζια ?
+1.000.000
Δεν θα σου πούνε τίποτα απολύτος μεγάλε, θα μπούνε μέσα θα σπάσουν κανα μπουκάλι και θα σου το καρφώσουν στη μάπα και θα σου πούνε "Αύριο θα περάσω για το οικονομικό".
Πρέπει να είσαι πολύ μέσα στα πράγματα για να κάνεις τέτοιο μαγαζί ή να είσαι τελείος κατεστραμένος και να μη σε νοιάζει τίποτα.
Πρέπει να είσαι πολύ μέσα στα πράγματα για να κάνεις τέτοιο μαγαζί ή να είσαι τελείος κατεστραμένος και να μη σε νοιάζει τίποτα.
πωπω ρε φίλε, έτοιμος να το ανοίξεις το μαγαζί είσαι, τί γνώσεις περί της νυχτερινής ζωής είναι αυτές?))))Το να ανοίξεις τέτοιο μαγαζί δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Πρώτον θα έχεις αντίπαλο τους 'ανταγωνιστές'.Θα σκεφτούν 'τι καινούργιο τσουτσέκι στην πιάτσα'? Θα παίρνουν τηλ το ηθών, τις αστυνομίες,νομαρχίες, θα στέλνουν και επαγγελματίες να προκαλέσουν ζημιά στο χώρο σου. Μετά θα σου πλακώσουν οι νταβατζήδες οι γνωστοί 'προστάτες'. Θα σου πούνε τι καινούργιος ? δώσε και σε μας μια καλή ταρίφα για να μην σε πειράξει κανείς και να μην έχεις προβλήματα... Μετά πως θα φέρεις κοπέλες απο χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ και να είναι όμορφες? Θα πρέπει να έχεις και τον κατάλληλο άνθρωπο να στις φέρει τον 'ενδιάμεσο' και να έχουν τα 'χαρτιά' τους όλα 'οκ'. Γιατί μια πανέμορφη κοπέλα απο την Ουκρανία που δουλεύει σε τσαρδί (μπουρδέλο ή στούντιο) δεν ήρθε εδώ όπως κατάλαβες για βίζιτα απο τον τουριστικό οδηγό... Έχει απο πίσω της και μερικούς κουμπουροβγάλτες... Μετά στην αστυνομία πρέπει να δηλωθεί και μια κοπέλα ως ιερόδουλος γι'αυτή τη δουλειά και να είναι ελληνικής υπηκόοτητας. Χώρια ότι πρέπει να βάλεις και έναν 'αυτοφοράκια' έτσι για τα μάτια όταν γίνοται συλλήψεις.Μετά 'Φύλακες' πρέπει να μπούνε για να μην σκάσει κανένας πελάτης μεθυσμένος ,ψυχασθενής η τέλος πάντων για να δημιουργήσει πρόβλημα. Δικηγόροι,γιατροί,νταβατζήδες,λαμόγια,μπάτσοι,εγκληματίες,απειλές,αυτόφωρα χρέη και διάφορα άλλα 'καλά' θα σου γίνουν συνήθεια σε καθημερινή επαφή... Οπότε καλύτερα σαν πελάτης όπως αναφέρει και ο φίλος ο Παπάζογλου! Τα Ρδέλα δεν είναι αυτό που φαίνονται με την οπτική του πελάτη... είναι πολύ σκληρό επάγγελμα με ρίσκο την ίδια ακόμα την ζωή...
Επισκέπτης
και προσεξτε και κατι αλλο!!δεν υπαρχει μαγαζι που να μην συνεργαζεται με αλλο!!και τι σημαινει αυτο??οτι ειναι 3,4 ομαδες μπραβαριας που κανονιζει που θα πανε οι κοπελλες!!
Επισκέπτης
εκτος βεβαια αν ανοιξουμε μαγαζι με τον πανο και μαζεψουμε την dream team!!αντριανα,μελινα,ευα κτλ!!!και μανατζερ την κατερινα!!!
Επισκέπτης
πανο θα ανοιξουμε tattoo studio!!!
Επισκέπτης
και εκει μετραει ο νομος του παλιου!!δηλαδη του θειου warhol!!!
Επισκέπτης
γιατι απλα (αν και το πασχα απεχει μακρυα) θα μας ριξουν μεσα στο κωλαντερο ενα μακρυ δαυλι...που θα βγαινει απο το στομα και θα μας αφησουν κρεμασμενους σε καποιο χωραφι της επαρχιας μεχρι να μας φανε τα γερακια......μετα θα εβαζαν και εισητηριο και θα μας παρουσιαζαν ως θεαμα για τους διερχομενους........θα εβαζαν και μια λεζαντα που θα ελεγε:"αυτοι που ηθελαν να ανοιξουν μαγαζι γωνια στη συγγρου και στα περιχωρα" για να μην γραψουν "οι μαλακες που νομιζαν οτι θα μας παρουν λεφτα απο το μεριδιο μας!!!"
Επισκέπτης
Κυριοι Συναδελφοι,
Παρ'ολα οσα λετε εγω συμφωνω με τον tonnie.
Ηθελα να προτεινω και εγω κατι τετοιο στο παρελθον.
Καταλαβαινω τα επιχειρηματα του panosmpos, αλλα αν οργανωσουμε και κρατησουμε
την δραστηριοτητα αυτη κατι σαν κλειστο club, αρκετα απο τα εμποδια που
σωστα προβλεπει & αναφερει ο panosmpos νομιζω οτι δεν θα εχουν την ιδια σημασια, η θα
ειναι τριτευοντα.
Προσοχη: μιλαω για κλειστο club, και οχι να ανταγωνιστουμε το κατεστημενο.
Πεστε μου τις αποψεις σας.
Παρ'ολα οσα λετε εγω συμφωνω με τον tonnie.
Ηθελα να προτεινω και εγω κατι τετοιο στο παρελθον.
Καταλαβαινω τα επιχειρηματα του panosmpos, αλλα αν οργανωσουμε και κρατησουμε
την δραστηριοτητα αυτη κατι σαν κλειστο club, αρκετα απο τα εμποδια που
σωστα προβλεπει & αναφερει ο panosmpos νομιζω οτι δεν θα εχουν την ιδια σημασια, η θα
ειναι τριτευοντα.
Προσοχη: μιλαω για κλειστο club, και οχι να ανταγωνιστουμε το κατεστημενο.
Πεστε μου τις αποψεις σας.
Παιδια δεν ειναι ευκολο να τα βαλεις με τις διαφορς μαφιες...Αλβανικη Ρωσικη Γυφτικη κτλ.Εμεις εχουμε τροπους να ζησουμε.Αυτοι δεν εχουν αλλους τροπους.Θα μας φανε ζωντανους.Αν μαλιστα σκεφθει κανεις οτι ειμαστε τοσοι πολλοι,ξερουμε την πιατσα και τις απαιτησεις της τοσο καλα ειμαστε σαν ιδεα αρκετα επικινδυνοι για ολους αυτους που λυμαινονται την αγορα με .... φθηνα υποπροιοντα σε αθλιους χωρους.Και εμεις δεν ειμαστε πρωην εγκληματιες ουτε εχουμε παρελθον και εμπειριες νυχτερινες... Καταλαβαινετε.Σε ολους μας εχει περασει αυτη η ιδεα αλλα τα πραγματα ειναι πολυ πιο βρωμικα απο οτι τα φανταζομαστε.Βεβαια επειδη δεν ειμαι ο παντογνωστης ουτε ιδαιτερα φοβισμενος δεν θα ελεγα οχι σε καποια συναντηση για κουβεντα απο κοντα ,να δουμε τι εχει και τι ξερει ο καθενας μας και πως μπορει να συμβαλλει σε αυτη την ιδεα.
Επισκέπτης
Φιλε sierra,
Ο προβληματισμος μου ειναι ως εξης:
Μιας και το site εχει τετοια επιτυχια, κανω την (αυθαιρετη) υποθεση οτι απο αυτους
που επισκεπτονται το site θα υπαρχουν και περιπου 100 ατομα (παλι αυθαιρετο νουμερο)
οι οποιοι πανε σε μπουρδελα μια φορα καθε 7-10 μερες.
Νομιζω οτι αυτη ειναι η κρισιμη μαζα για να συντηρησει ενα κλειστο club.
Επισης δεν παραβλεπω τις δυσκολιες που περιγραφει ο panosmpos σχετικα με την
προσληψη/απασχοληση προσωπικου.
Παντως, τα οφελη απο ενα τετοιο τολμημα (εαν πετυχει, λειτουργησει οπως πρεπει κλπ.)
θα ειναι παρα πολλα.
Ο προβληματισμος μου ειναι ως εξης:
Μιας και το site εχει τετοια επιτυχια, κανω την (αυθαιρετη) υποθεση οτι απο αυτους
που επισκεπτονται το site θα υπαρχουν και περιπου 100 ατομα (παλι αυθαιρετο νουμερο)
οι οποιοι πανε σε μπουρδελα μια φορα καθε 7-10 μερες.
Νομιζω οτι αυτη ειναι η κρισιμη μαζα για να συντηρησει ενα κλειστο club.
Επισης δεν παραβλεπω τις δυσκολιες που περιγραφει ο panosmpos σχετικα με την
προσληψη/απασχοληση προσωπικου.
Παντως, τα οφελη απο ενα τετοιο τολμημα (εαν πετυχει, λειτουργησει οπως πρεπει κλπ.)
θα ειναι παρα πολλα.
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ΤΟ προβλημα δεν ειναι ο ανταγωνισμος η προστασια και οι μαφιες το προβλημα ειναι ο νομος που την πορνεια την εχει στη παρανομια και απο αυτο δημιουργουνται ολα τα αλλα.
οσοι μεχρι σημερα ζουμε απο νομιμες δραστηριοτητες ειναι αδυνατο να βγουμε στη παρανομια και να επιζησουμε.
η ληστεια σε τραπεζα η χρηματαποστολη ειναι προσφοροτερη!
οσοι μεχρι σημερα ζουμε απο νομιμες δραστηριοτητες ειναι αδυνατο να βγουμε στη παρανομια και να επιζησουμε.
η ληστεια σε τραπεζα η χρηματαποστολη ειναι προσφοροτερη!