8 ωρες... ~16 πελατες = 640
αν ειμαι τοσο ωραια οσο λεει ο μπροδελμαν
δεν κανω το CT να παιρνω
1 ωρα = 200 ?
Ακόμα δε σε προσέλαβα ζητάς και αύξηση.
Θα στα κόψω εγώ τα πονηρά!
Θα αναλάβει ο whitey την "διαπεδαγώγησή" σου !
8 ωρες... ~16 πελατες = 640
αν ειμαι τοσο ωραια οσο λεει ο μπροδελμαν
δεν κανω το CT να παιρνω
1 ωρα = 200 ?
Εγώ πάντως δεν είμαι MILF, GILF είμαι, μην κάνετε κανένα λάθος!!!ε οχι 40 + οτι ειναι granny!!! milfεϊ ΝΑΙ!!!!
επειδη βλεπω προσπαθεια παρεμβασης στη ψηφοφορια απο υποψηφια, θα ζητησω απο τους συναγωνιστες να ψηφισουν σιασια ορμουμενοι απο το μαγικο στηθος της που εχει στη φωτο
Οι συνάδελφοι έχουν δίκιο και οι δύο... είναι η μόνη τους ελπίδα να κάνουν κάτι μαζί μουΕιναι η αληθεια οτι το επαγγελμα θα της πηγαινει γαντι
:-*σια δαγκωτο ψηφιζω !!!!!
Έχουν δίκιο τα παιδιά... αν δεχτώ τη δουλειά έχουν μία ελπίδα μαζί μου
Αυτή είναι η διαφορά μας ασπρουλιάρη... εγώ ξέρωναι ναι ειχαμε μια σκασιλα βλεπεις Εγω και να μας πληρωσεις δεν ξερω αν εχεις ελπιδα μαζι μας
bite me im fresh a.k.a. bite her dust.......χεχεχε
σου φεξε πουλακι μου εεεε???? αντεεεεε και ευχομαι να με παρεις και μενα για λεκανατζου......να μην ξεχασεις τη φιλοναδα σο ετσι?????
bite me im fresh a.k.a. bite her dust.......χεχεχε
σου φεξε πουλακι μου εεεε???? αντεεεεε και ευχομαι να με παρεις και μενα για λεκανατζου......να μην ξεχασεις τη φιλοναδα σο ετσι?????
Ελα βρε συ Νεαρχε εγω δε σε παρεξηγω μην ανησυχεις.....αλλωστε ανα τακτα χρονικα διαστηματα χανομαι οποτε μπορω να δουλεψω ως ξεωτερικος συνεργατης.....χαχαχαχαχα
τα κουλουράκια είναι πάντα πολύ γλυκά!..Εγω θελω να ανοιξω μια Μουστοκουλερί.Θα ειναι πολυ πρωτότυπο μαγαζι.Θα σερβίρει μουστοκουλουρα και στα πριβε θαχει κουλούρι απ τις κουλουρούδες.
κανε φιλη να δεις καλο χαχαχα
νεαρχε εγω χωρις τη νιτσα μου δεν παω πουθενα *P
μακαρι να ανοιξεις Νεαρχε.αν και στην Ελλαδα ειναι πολυ δυσκολο!θα ελεγα οτι ειναι κλειστη δουλεια οπως οι φουρνοι και τα φαρμακεια.υπαρχει θα ελεγα μονοπωλειο.οι ιδιες κοπελες και οι ιδιες τσατσαδες μπορει να δουλευουνε σε μερικα μπουρδελα.μια μερα στο ενα και μια μερα στο αλλο.αυτο που με ενοχλει εκτος του οτι η ποιοτητα εχει πεσει πολυ!(θα 'θελα να ξερα δεν ντρεπονται να βαζουνε τετοιες πατσαβουρες στα μπουρδελα!)ειναι η συμπεριφορα των τσατσαδων που ειναι απαισια και αγενεστατη!σου φερονται λες και εισαι ζωο!