Επισκέπτης
Θα στρώώώώώσεις …
Μην ανησυχείς. Θα σ’αρέσει.
Λιγο ξυλο ο καλος νταβας και ολες μετα γινονται προτυπα επαγγελματια!
Θα στρώώώώώσεις …
Μην ανησυχείς. Θα σ’αρέσει.
Λιγο ξυλο ο καλος νταβας και ολες μετα γινονται προτυπα επαγγελματια!
Μήπως κάποιoς από τα μέλη θέλει να αναλάβει τη «διαπαιδαγώγηση» των κοριτσιών όπως προτείνει ο whitey ;;;
[
Κατ' αρχήν νομίζω ότι για να είναι ΔΙΚΑΙΗ η ψηφοφορία, θα πρέπει να συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι κοπέλες-Μέλη του Forum!
Κι επιπλέον, εκ των ανωτέρω ΜΟΝΟΝ η Siasia έχει τολμήσει να επιδείξει τα προσόντα της... οπότε και οι υπόλοιπες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ας μας κάνουν μια ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ και ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ... έτσι ώστε να ξέρουμε ΤΙ ψηφίζουμε...
Εχεις γνησιο ποιητικο οιστρο!ΟΛΗ η αληθεια στο ΛΑΟ!Προγραμματικες δηλωσεις και συγκεντρωσεις, ποτε και που θα εχουμε???
και εγω την μπαιτ ψηφισα πιστευω οτι η τυπισα αυτη θα χεζονταν στο φραγκο. Εχει πνευμα,μορφωση,πονηρια,τσαχπινια,γαματο σωμα, φατσα που μοιαζει με ρωσιδα, αλλα και λιγη κυταριτιδα σαν καλη ελεηνιδα που παραμενει.
Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!!
Παρακαλω πολυ!Κυριοι ...να επανελθουμε εις την ταξιν!Αυτο αποτελει επηρρεασμο του εκλογικου σωματος(Εγω ψηφισα το αγριμι)και εγω την μπαιτ ψηφισα πιστευω οτι η τυπισα αυτη θα χεζονταν στο φραγκο. Εχει πνευμα,μορφωση,πονηρια,τσαχπινια,γαματο σωμα, φατσα που μοιαζει με ρωσιδα, αλλα και λιγη κυταριτιδα σαν καλη ελεηνιδα που παραμενει.
Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!!
Με δυσκολια ανοιγω και κλεινω τον υπολογιστη μου.Παλι καλα που επικοινωνω!
Μάγκες, εδώ κρύβεται ο θησαυρός της siasia:
Και εδώ επίσης:
Όποιος θέλει να χαρεί το «πλούτο» της, δε έχει παρά να τη ψηφίσει.
σια δαγκωτο ψηφιζω !!!!!
Βίκυ μου κανονικά ΚΙ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ... ;)
Bite γλυκιά μου η ψηφοφορία δεν πάει καλά για 'σένα. :S
Άρχισε να το συνειδητοποιείς σε παρακαλώ.
τι καλα
ποσα ειπες θα παιρνουμε οι εργαζομενες?
τι καλα
ποσα ειπες θα παιρνουμε οι εργαζομενες?
8 ωρες... ~16 πελατες = 640
αν ειμαι τοσο ωραια οσο λεει ο μπροδελμαν
δεν κανω το CT να παιρνω
1 ωρα = 200 ?