Νέα

Θέλω να αγοράσω ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ένα καλό laptop με 500 ευρώ. Γίνεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NoShit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας.

Χρειάζομαι να πάρω ένα λαπτοπ με τιμή γύρω στα 500 ευρώ. Με ενδιαφέρουν βασικά δύο πράγματα:
1. Να κάνει διπλή και καλή προβολή σε προτζέκτορα, καθώς το θέλω για παρουσιάσεις.
2. Να έχει 17άρα οθόνη; Δεν ξέρω, η 15,6 ιντζών είναι μικρή; Τι λέτε κι εσείς;
:huh:
Έχω τα υπόψη ένα HP630 i3 380M. Τι θα προτείνατε;
:rolleyes:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ψαξε και την χρυση ευκαιρια..εχει καλα πραγματα

προσωπικα ειχα παρει μεταχειρισμενο πυργο και δεν εχω κανενα παραπονο

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έχει φίλος στο ΠΛΑΙΣΙΟ κάτι καλά Turbo X σε αυτή την τιμή.Καλά λαπτοπάκια και άμα σου χαλάσει το service είναι ταχύτατο.Φίλος είχε Turbo X μιλάμε είχε τα πάντα όλα.Μια βλάβη παρουσιάσε μετά από 9 μήνες και μιλάμε σε 2 ώρες του το είχαν φτιάξει!!Ήρθαν σπίτι του πρωί πήραν το λαπτοπ και το απόγευμα του το επέστρεψαν επισκευασμένο.Τα δικά τους τα λαπτοπ επίσης εχουν 2 χρόνια εγγύηση ενώ τα άλλα 1 χρόνο.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Έχει φίλος στο ΠΛΑΙΣΙΟ κάτι καλά Turbo X σε αυτή την τιμή.Καλά λαπτοπάκια και άμα σου χαλάσει το service είναι ταχύτατο.Φίλος είχε Turbo X μιλάμε είχε τα πάντα όλα.Μια βλάβη παρουσιάσε μετά από 9 μήνες και μιλάμε σε 2 ώρες του το είχαν φτιάξει!!Ήρθαν σπίτι του πρωί πήραν το λαπτοπ και το απόγευμα του το επέστρεψαν επισκευασμένο.Τα δικά τους τα λαπτοπ επίσης εχουν 2 χρόνια εγγύηση ενώ τα άλλα 1 χρόνο.
Συγγνώμη φίλε,δεν έχω κάτι προσωπικό με τα εν λόγω, αλλά είναι σα να παίρνεις πατατάκια μάρκας carrefour στην ίδια τιμή με τα TSAKIRIS.

OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Α, ξέχασα ότι κυκλοφορούν τα windows 8 τον οκτώβρη... :huh:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Α, ξέχασα ότι κυκλοφορούν τα windows 8 τον οκτώβρη... :huh:

ξεχνα τα windows 8, μονο για tablet λενε. Απο 7 θα πας κατευθειαν στα 9, οπως γινεται παντα εξ αλλου με λειτουργικα microsoft. Οι μεσες εκδοσεις (Millenium, Vista κλπ) ειναι για πεταμα.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
Θέμα: Θέλω να αγοράσω ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ένα καλό laptop με 500 ευρώ. Γίνεται;

οχι

Επισκέπτης
ασχετο ποιος ξερει πω ανοιφεται νεα συζητηση με νεο θεμα?????/

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ξεχνα τα windows 8, μονο για tablet λενε. Απο 7 θα πας κατευθειαν στα 9, οπως γινεται παντα εξ αλλου με λειτουργικα microsoft. Οι μεσες εκδοσεις (Millenium, Vista κλπ) ειναι για πεταμα.
τα 8 παντως που ετυχε να δω μια beta ειχαν εμφανιση ταμπλετ :S
επειδη εγω δεν ξερω απο τετοια ρωτησα ενα φιλο που ειναι νερντουλας και μου ειπε οτι ειναι μουφα

OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
3 πραγματα για τα λαπτοπ
1ον ΤΑ λαπτοπ ειναισυσκευες κομπακτ και ευπαθεις σε ατυχηματα.Επειδη δν μπορεις να αλλαξει μεμονομενα ανταλλακτικα αν κατι καει σημαντικο ρολο παιζει η εγγυηση. 

2ον 9 στους 10 χρηστες αγοραζουν πανακριβα  λαπτοπ για χρηση ιντερνετ και εφαρμογες γραφειου κατι που τους καλυπτει απολυτα και ενα λαπτοπ των 400 ευρω.

3ον Πιο ακριβο δεν σημαινει δν χαλαει πιο ευκολα.

Δες οι τυποι ξερουν καλα την δουλεια τους να σε συμβουλεψουν να βρεις αυτο που ψαχνεις.Αγοραζω χρονια και ειμαι απολυτως ευχαριστημενος με τιμες και εξυπηρετηση.

Τελιωνωντας ανεβαινεις λιγο πιο πανω στο 47 της φρατζη και ριχνεις και εναν πουτσο με τα ρεστα που θα σου μεινουν.

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Πως ξεχωρίζεις αν η κάρτα γραφικών κάνει καλή dual προβολή σε προτζέκτορα;

Αν καταλαβα καλα αυτο που λες 2πλη προβολη:
ολα τα λαπτοπ κανουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ προβολη και στην εξοδο που εχουν για οθονη οπου συνδεεται ο προτζεκτορας και στην δικια τους,
Η επιλογη γινεται πατωντας το πλητρο κατω αριστερα Fn ταυτοχρονα μετο πληκτρο πανω με το μπλε τετραφωνακι (συνηθως σε καποιο F6 F7).
ετσι εχεις επιλογες:

μονο οθονη
μονο προτζεκτορας
και τα 2

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ψαξε να βρεις  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ  Toshiba Satellite C660-1P3 (i5-2410M/4GB/500GB) με καρτα γραφικων Gforce & i5 M    Καινουριο η μεταχειρσμενο

Ισως το καλυτερο value for money των τελευταιων ετων

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Αν εχεις την 500αρα τραβα σε Media Markt Μαρουσι που εχει κατι εκθεσιακα κανα 100 πιο κατω (η εγγυηση ειναι 2 χρονια απο την αγορα)

Σε αυτα τα λεφτα 500 με 600 οι διαφορες ειναι μεγαλες (απο ι3 χωρις καρτα γραφικων πας σε ι5 ΜΕ καρτα γραφικων) αρα απο καινουριο με 500 πας σε εκθεσιακο των 600 που κανει 500 πολυ καλυτερο

Γενικα μην τρελενεσαι..ΔΕ ΖΗΤΑΝ κατι δυσκολο. ΑΠλα να εχει μια καλη καρτα γραφικών (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Γιατι το λες αυτο? αναλογα με το τι ψαχνει κανεις...εχω δει τυπους που για μουρη εχουν χαλασει 1000 και οβερ και το μονο που χρησιμοποιουν το πι σι ειναι για οφισ και ιντερνετ!
αν δεν εχεις απαιτησεις για βιντεο εφαρμογες που κοστιζουν τοτε με 500 οτι και να παρεις λεει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom