Νέα

Θέλω να αγοράσω ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ένα καλό laptop με 500 ευρώ. Γίνεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NoShit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τραβα σε ένα πλαίσιο  να τελειώνουμε

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Γεια σας.

Χρειάζομαι να πάρω ένα λαπτοπ με τιμή γύρω στα 500 ευρώ. Με ενδιαφέρουν βασικά δύο πράγματα:
1. Να κάνει διπλή και καλή προβολή σε προτζέκτορα, καθώς το θέλω για παρουσιάσεις.
2. Να έχει 17άρα οθόνη; Δεν ξέρω, η 15,6 ιντζών είναι μικρή; Τι λέτε κι εσείς;
:huh:
Έχω τα υπόψη ένα HP630 i3 380M. Τι θα προτείνατε;
:rolleyes:

Κατ`αρχήν αυτό που θέλεις να κάνεις το κάνουν όλα τα laptop εδώ και αρκετά χρόνια , ο προτζέκτορας συνδέεται με vga , κάποιοι καινούριοι έχου και hdmi που επίσης όλα τα σύγχρονα laptop έχουν .
Τώρα κάποιες συμβουλές μιά που προέρχομαι απο τον χώρο των πωλήσεων Η/Υ .
-Σαν κατασκευαστική αξιοπιστία (χωρίς να είναι νόμος) τα κατατάσω στην εξής σειρά : Toshiba - Sony - Dell - HP - Samsung , δεν βάζω την apple μέσα που είναι μία άλλη (ακριβή) ιστορία !
-Μην γοράσεις BTO (build to order) μηχάνημα , πχ turboX κλπ , η ποιότητα κατασκευής είναι χαμηλή ...
-Μην αγοράσεις υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξεις απο καταστήματα όπως public,plaisio κλπ , η εγγύηση του κατασκευαστή είναι αρκετή και όλα αυτά που θα σου πλασάρουν ως έξτρα παροχές τα κάνει έτσι κι αλλιώς ο κατασκευαστής , αν σου χαλάσει μη τους ενοχλήσεις καν , βρες τον επίσημο εισαγωγέα και θα εξυπηρετηθείς πολύ καλύτερα ...
-Μην πάρεις laptop για να παίξεις παιχνίδια , θα το φθήρεις πολύ γρήγορα ...
-Απέφυγε εταιρίες όπως Acer , Lenovo , Packard Bell , και φυσικά bto όπως είπαμε ...
-Αν η σου κάνουν πολύ καλή τιμή αγόρασε εκθεσιακό μηχάνημα απο κατάστημα , ζήτησε όμως πρώτα να στο επαναφέρουν σε αρχική κατάσταση λειτουργίας , και φυσικά τεστάρισέ το !
-Στις τιμές χρησιμοποίησε τον ανταγωνισμό για να πετύχεις καλύτερη τιμή .
-Αν θέλεις κάνε μια γύρα στα καταστήματα , δες αυτό που σου κάνει , και τέλος αγόρασε το απο internet σε καλύτερη τιμή συνήθως !
-Αν οι γνώσεις σου είναι περιορισμένες , βρες έναν γνωστό σου που να ξέρει λίγα πράγματα ...
-Ζήτα δωράκια (πχ τσάντα μεταφοράς)
-Ρώτησε τους αν ισχύει η πολιτική : "αν δεν μου κάνει τη δουλειά μου , σε 7 μέρες μπορώ να το φέρω πίσω και να πάρω τα χρήματα μου" η Multirama/public θεωριτικά το κάνει , όμως κανονικά είναι κανονισμός της ευρωπαικής ένωσης και ισχύει παντού .
-Τέλος πάρε κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες σου χωρίς να ξεφύγεις σε χρήματα (τα 500-550 ευρώ) είναι μια χαρά ...
Καλό ψάξιμο ...ελπίζω να βοήθησα !  

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ποιο είναι πιο ανθεκτικό σε ιούς?

ένας HP που είχα διαλύθηκε,ένας VAIO κάηκε από τρίχες και σκόνες στον ανεμιστήρα,μετά πήρα TOSHIBA και βλέπω είναι αρκετά σκυλί....αντέχει ακόμα

είχε ένα εκθεσιακό στο Media Samsung me 1 tb σκληρό μόνο 640 ευρώ,αλλά τον έχασα...

ΥΓ Εντάξει όπως και στα αυτοκίνητα,ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του....

μάλλον θέμα τύχης είναι αν θα σου κάτσει καλό ή ελαττωματικό μηχάνημα...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Πολύ σωστά. Π.χ. το πρώτο Dell που πήρα δεν ξεκινούσε όταν άλλαζε η θερμοκρασία περιβάλλοντος και έπρεπε χειροκίνητα να βγάλω/βάλω τη μπαταρία για να ξεκινήσει  :headbang: :headbang: Το δεύτερο Dell μου, από το οποίο και γράφω τώρα, είναι φοβερά αξιόπιστο και "σκυλί".

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ποιο είναι πιο ανθεκτικό σε ιούς?

ένας HP που είχα διαλύθηκε,ένας VAIO κάηκε από τρίχες και σκόνες στον ανεμιστήρα,μετά πήρα TOSHIBA και βλέπω είναι αρκετά σκυλί....αντέχει ακόμα

είχε ένα εκθεσιακό στο Media Samsung me 1 tb σκληρό μόνο 640 ευρώ,αλλά τον έχασα...

ΥΓ Εντάξει όπως και στα αυτοκίνητα,ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του....

Δεν υπάρχει ανθεκτικό μηχάνημα σε ιούς , είναι σα να λες αν φάμε μια χαλασμένη μπριζόλα πιο στομάχι δεν θα πάθει τίποτα , το δικό μου ή το δικό σου .....?
Εκτός αν μιλάμε για apple (δεν έχουν στομάχι  ;)) ή λειτουργικό βασισμένο σε unix (πχ linux)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Έχει φίλος στο ΠΛΑΙΣΙΟ κάτι καλά Turbo X σε αυτή την τιμή.Καλά λαπτοπάκια και άμα σου χαλάσει το service είναι ταχύτατο.Φίλος είχε Turbo X μιλάμε είχε τα πάντα όλα.Μια βλάβη παρουσιάσε μετά από 9 μήνες και μιλάμε σε 2 ώρες του το είχαν φτιάξει!!Ήρθαν σπίτι του πρωί πήραν το λαπτοπ και το απόγευμα του το επέστρεψαν επισκευασμένο.Τα δικά τους τα λαπτοπ επίσης εχουν 2 χρόνια εγγύηση ενώ τα άλλα 1 χρόνο.
Aσε ρε μεγαλε μετα turbox τα πατσαβουρια...!Καλυτερα 50-100 ευρω παραπανω και επωνυμο παρα αυτα τα σαβουρια...!Οποιος εχει ανοιξει pc-laptop ξερει τι no-name εχει μεσα...ΕΛΕΟΣ

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

Η εμπειρια μου με Laptops έχει να κανει με Compaq, Toshiba, Dell, Sony, MEDION, Samsung, και ενα HP μυρωδια,

ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΑΠΟ το ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ

ΤΟSHIBA Στοιβαρα και εργαλεια
MEDION (Μιλαμε για σκυλια) Τα προωθει το ALDI τα χε φερει και Ελλαδα. Στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ ειναι από τα πλεον αξιοπιστα και παντα στην καλυτερη τιμη
SONY Απλα το καλο το πληρωνεις λιγο παραπανω
DELL Οχι κακα αλλα βγαζουν θεματα
COMPAQ Μακρια
SAMSUNG Οχι τοσο κακό αλλα κατι δεν τους τρεχει καλα (μητρικη γαρ)
HP Δρόοοοοοοοοοοοοομο

και κατι ασχετο.......

To πρωτο μou SONY VAIO 2003 (Οθονη Black onyx ειχανε παθει πλακα ολοι τοτε με την οθονη τα ΣΕΑ του τα ΜΕΑ του 1700 εουρος) στα 4 χρονια καηκε το Inverter (ανεβαζει την ταση στην οθονη για να φωτιζει) και δεν φωτιζε η οθονη. Μαμουνι εγω, παλιο το laptop λεω θα το σενιαρω μονος μου, googlαρω ebayαρω και βρισκω το εξαρτημα ψιλο τσαμπα.. ΑΝοιγω να το αλλάξω και τι να δω ΟΘΟΝΗ μαρκας SHARP!!!!
Κοιταω επισημο SITE sony VAIO to manual και νε ρε μαγκες η οθονη ηταν της SHARP
Και λεω κοιτα ρε πουστη που η SONY ηταν γνωστη για της τηλεοράσεις και ναζει οθονες  SHARP
Αλλα....οι οθονες  SHARP ειναι απλά οι καλυτερες

OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κατ`αρχήν αυτό που θέλεις να κάνεις το κάνουν όλα τα laptop εδώ και αρκετά χρόνια , ο προτζέκτορας συνδέεται με vga , κάποιοι καινούριοι έχου και hdmi που επίσης όλα τα σύγχρονα laptop έχουν .
Τώρα κάποιες συμβουλές μιά που προέρχομαι απο τον χώρο των πωλήσεων Η/Υ .
-Σαν κατασκευαστική αξιοπιστία (χωρίς να είναι νόμος) τα κατατάσω στην εξής σειρά : Toshiba - Sony - Dell - HP - Samsung , δεν βάζω την apple μέσα που είναι μία άλλη (ακριβή) ιστορία !
-Μην γοράσεις BTO (build to order) μηχάνημα , πχ turboX κλπ , η ποιότητα κατασκευής είναι χαμηλή ...
-Μην αγοράσεις υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξεις απο καταστήματα όπως public,plaisio κλπ , η εγγύηση του κατασκευαστή είναι αρκετή και όλα αυτά που θα σου πλασάρουν ως έξτρα παροχές τα κάνει έτσι κι αλλιώς ο κατασκευαστής , αν σου χαλάσει μη τους ενοχλήσεις καν , βρες τον επίσημο εισαγωγέα και θα εξυπηρετηθείς πολύ καλύτερα ...
-Μην πάρεις laptop για να παίξεις παιχνίδια , θα το φθήρεις πολύ γρήγορα ...
-Απέφυγε εταιρίες όπως Acer , Lenovo , Packard Bell , και φυσικά bto όπως είπαμε ...
-Αν η σου κάνουν πολύ καλή τιμή αγόρασε εκθεσιακό μηχάνημα απο κατάστημα , ζήτησε όμως πρώτα να στο επαναφέρουν σε αρχική κατάσταση λειτουργίας , και φυσικά τεστάρισέ το !
-Στις τιμές χρησιμοποίησε τον ανταγωνισμό για να πετύχεις καλύτερη τιμή .
-Αν θέλεις κάνε μια γύρα στα καταστήματα , δες αυτό που σου κάνει , και τέλος αγόρασε το απο internet σε καλύτερη τιμή συνήθως !
-Αν οι γνώσεις σου είναι περιορισμένες , βρες έναν γνωστό σου που να ξέρει λίγα πράγματα ...
-Ζήτα δωράκια (πχ τσάντα μεταφοράς)
-Ρώτησε τους αν ισχύει η πολιτική : "αν δεν μου κάνει τη δουλειά μου , σε 7 μέρες μπορώ να το φέρω πίσω και να πάρω τα χρήματα μου" η Multirama/public θεωριτικά το κάνει , όμως κανονικά είναι κανονισμός της ευρωπαικής ένωσης και ισχύει παντού .
-Τέλος πάρε κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες σου χωρίς να ξεφύγεις σε χρήματα (τα 500-550 ευρώ) είναι μια χαρά ...
Καλό ψάξιμο ...ελπίζω να βοήθησα !  

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, ίσως το καλύτερο σχόλιο!
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom