axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σιγουρα ειναι μια κατηγορια απο μονη της, αλλα οταν λες "ειδικη μεταχειριση" τι εννοεις ?η ερι ειναι αλλη κατηγορια...θελει ειδικη μεταχειριση...
Σιγουρα ειναι μια κατηγορια απο μονη της, αλλα οταν λες "ειδικη μεταχειριση" τι εννοεις ?η ερι ειναι αλλη κατηγορια...θελει ειδικη μεταχειριση...
ρε αχαχουχα το κοριτσι ειναι χαι κλας ελληνιδα....δεν ειναι ουτε ανατολικοευρωπαια ουτε δυτικια...να κανει διακοπες με το σακιδιο και τις κατσαρολες κρεμασμεμες στο σακιδιο..η ερι θελει κυριλε καταστασεις...πενταστερα, αστακους, και σκαφος......Σιγουρα ειναι μια κατηγορια απο μονη της, αλλα οταν λες "ειδικη μεταχειριση" τι εννοεις ?![]()
η φωτό με τις βυζάρες σου που μου έστειλες με έχει ξεσηκώσει
έστειλες κι άλλες? Όχι ρε, για ξανακάνε μια προσπάθειαΚαλα δεν σου ρθε ολο το ζιπ αρχειο ;![]()
το ζιπ του παντελονιου του θα εσπασε οτα θα σε ειδε...Καλα δεν σου ρθε ολο το ζιπ αρχειο ;![]()
το ζιπ του παντελονιου του θα εσπασε οτα θα σε ειδε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και τα ψαχνει εδω ολα αυτα ?ρε αχαχουχα το κοριτσι ειναι χαι κλας ελληνιδα....δεν ειναι ουτε ανατολικοευρωπαια ουτε δυτικια...να κανει διακοπες με το σακιδιο και τις κατσαρολες κρεμασμεμες στο σακιδιο..η ερι θελει κυριλε καταστασεις...πενταστερα, αστακους, και σκαφος......
έστειλες κι άλλες? Όχι ρε, για ξανακάνε μια προσπάθεια
γιατί να σε δείρω κάβλα?το καλο ειναι οτι δεν θελει να με δειρει![]()
![]()
![]()
Μάλλον, κάτι δεν κάνατε σωστά. Εμένα μου άνοιξαν και οι 54.
γαμήσου άγιεΜάλλον, κάτι δεν κάνατε σωστά. Εμένα μου άνοιξαν και οι 54.
γιατι ρε? τι το περασες το μπου? απο ολα εχει..Και τα ψαχνει εδω ολα αυτα ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί να σε δείρω κάβλα?
υπαρχει μια γενικη ταση ρε πετρακι :-*
57 ειναι..![]()
γαμήσου άγιε