The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.883
- Πόντοι
- 25.467
δεν εχω ιδεατι ειναι το πινοκιο!ααααααααααααααχχαχαχαχαχα
Μαραθόριζα.
δεν εχω ιδεατι ειναι το πινοκιο!ααααααααααααααχχαχαχαχαχα
ρε συ ερι ειμαι μελος σε ενα σαιτ σαν το καουτςσερφινγ και σημερα το πρωι βλεπω μια αιτηση να φιλοξενησω μια καναδεζα που ζει αγγλια και ερχεται σημερα στο νησι για 4 ημερες..λεω καλα θα περασουμε με την 24χρονη καναδη δυνατο εργαλειο.. βεβαια πιο κατω στο μυνημα βλεπω οτι κουβαλαει και τον μποιφρεντ μαζι της..εναν ξανθουλη.. και ειμαι σε σκεψη τι να κανω.. :- να τουσ φιλοξενισω η να το παιξω κουκουρουκου.. εγω λεω το κουκουρουκου.. ,19 απριλη εχω στανταρ δυο ιταλιδες για 5 ημερες αυτες μαλιστα..
για πες και εσυ?..τι να αποκαμω?
Μαραθόριζα.
υγράνθηκες μάτια μου?τι φωναρα εχεις ρε πουτσικ μου
ρε συ ερι ειμαι μελος σε ενα σαιτ σαν το καουτςσερφινγ και σημερα το πρωι βλεπω μια αιτηση να φιλοξενησω μια καναδεζα που ζει αγγλια και ερχεται σημερα στο νησι για 4 ημερες..λεω καλα θα περασουμε με την 24χρονη καναδη δυνατο εργαλειο.. βεβαια πιο κατω στο μυνημα βλεπω οτι κουβαλαει και τον μποιφρεντ μαζι της..εναν ξανθουλη.. και ειμαι σε σκεψη τι να κανω.. :- να τουσ φιλοξενισω η να το παιξω κουκουρουκου.. εγω λεω το κουκουρουκου.. ,19 απριλη εχω στανταρ δυο ιταλιδες για 5 ημερες αυτες μαλιστα..
για πες και εσυ?..τι να αποκαμω?
Δώστε στον "ξανθούλη" από αυτό που πίνει ο κ. Βοδιμόρτιος και κάντε την δουλειά σας με τη 24χρονη.
μπα στο σπιτη μονο θυληκα βαζω...θα τους παραχωρησω την παραγκα στο βουνο...ε 4 μερες ειναι ρε σιν δεν γαμιεται; βαλτους εκει να κοιμηθουν να παει το παλιαμπελο
afoy eisai sigoyros τραβα να γαμησεις στο μεταξουργειο..Είμαι σίγουρος ότι με 10 ευρώ στο Μεταξουργείο γαμάω μια πολύ ωραιότερη υπέρβαρη από αυτήν, οπότε θα απαντήσω πως όχι.
Φιλοξενησε εσυ την εριναλ και ασε την καναδεζα με τον ξανθουληafoy eisai sigoyros τραβα να γαμησεις στο μεταξουργειο..
Μπα... Υπάρχουν ακόμα καλύτερες επιλογές.afoy eisai sigoyros τραβα να γαμησεις στο μεταξουργειο..
Μια καριόλα που αυθαδιάζει σε όλους. Εμφανισιακά στάνταρ είναι φώκια.ε ποια σρο διαολο ειναι αυτη η ερινολ??
ουτε μια φωτο δεν δειχνετε?!!!!!
για στειλτε να δουμε και εμεις
η ερι ειναι αλλη κατηγορια...θελει ειδικη μεταχειριση...Φιλοξενησε εσυ την εριναλ και ασε την καναδεζα με τον ξανθουλη
υγράνθηκες μάτια μου?
Είμαι σίγουρος ότι με 10 ευρώ στο Μεταξουργείο γαμάω μια πολύ ωραιότερη υπέρβαρη από αυτήν, οπότε θα απαντήσω πως όχι.
η φωτό με τις βυζάρες σου που μου έστειλες με έχει ξεσηκώσειηρθες σαν την ανοιξη
Το ερινολ, ναι.παντως ειναι σεξουλιαρικο ονομα το ερινολ!!!!!!
φωτο please