enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μια τσαντίλα βγάζει, τώρα για τα παραπέρα δεν πάει το μυαλό...
Μια τσαντίλα βγάζει, τώρα για τα παραπέρα δεν πάει το μυαλό...
"Αγριεμένη" μου φαίνεται η Ερινάλ τελευταία...
ε ενταξει καλος ειναι ο μπολ, υπαρχουν νικ εδω μεσα που ειναι μαλακες ολκης μπροστα στον μπολ που απλα ειναι εκκεντρικος. ακομα και αν δεν συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λεει δεν με ενοχλει ο μπολ καθολουΕ έχουμε τον Boldemort να γελάμε!Μην αγχώνεσαι!
ε ενταξει καλος ειναι ο μπολ, υπαρχουν νικ εδω μεσα που ειναι μαλακες ολκης μπροστα στον μπολ που απλα ειναι εκκεντρικος. ακομα και αν δεν συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λεει δεν με ενοχλει ο μπολ καθολου
νταξει μπολντυ το εχουμε καταλαβει εδω και καιρο οτι η σαβουρα ειναι κλωνος σου
μην μας πριζεις αλλο ταρχιδια
οχι αγαπες μονο γκρινια, γιατι να μην ειμαι δικος σου κλωνος και σενα σε συμπαθω
οχι αγαπες μονο γκρινια, γιατι να μην ειμαι δικος σου κλωνος και σενα σε συμπαθω
καλως τον στελιο123837645083, με τις ριζοσπαστικες ιδεες του για επαγγεμαλτικο προσανατολισμο αχαχαχααχχααχχαχαχαχαχααχ λυπησου με ρε στελιο και εχω και γριππη παναθεμα σε :-*Εγω νομιζω οτι θα πρεπει η ερι να εκμεταλλευτει την δημοσιοτητα του μπουρδελα.
Να βαλει τιμοκαταλογο για τις υπηρεσιες της,με 10 ευρουλακια να την τρων ολοι,
1000 πελατες θα τους βρει σιγουρα απο 10 ευρω,10000 την βδομαδα,καθολου ασχημα.
Αυτο για αρχη,αν κανει και υπερωριες πιανει το 30αρι χιλιαρικα.
Απο το να βγαινει σαν πεινασμενη με τους πορφυρους μπας και την βγαλει τσαμπα,
τουλαχιστον να τα κονομησει να σταματησει να μας τα πρηζει κι ολας εδω μεσα
εμενα;
Οταν κανεις πιπα μην τον παιρνεις ολο μεσα,γιατι κοκκινισε το λαρυγκι και αρρωστησεςκαλως τον στελιο123837645083, με τις ριζοσπαστικες ιδεες του για επαγγεμαλτικο προσανατολισμο αχαχαχααχχααχχαχαχαχαχααχ λυπησου με ρε στελιο και εχω και γριππη παναθεμα σε :-*
ουτε σε συμπαθω ουτε σε αντιπαθω σαν νικ, σαν μια ενοχλητικη μυγα σε βλεπω
ετσι ειναι ολοι οι πασοκοι.και οι 400 που εχουν μεινει.ουτε σε συμπαθω ουτε σε αντιπαθω σαν νικ, σαν μια ενοχλητικη μυγα σε βλεπω
βεντουζες για την γριπη..και δυο χαρακιες με το ξουραφι να βγει το κακο αιμα...καλως τον στελιο123837645083, με τις ριζοσπαστικες ιδεες του για επαγγεμαλτικο προσανατολισμο αχαχαχααχχααχχαχαχαχαχααχ λυπησου με ρε στελιο και εχω και γριππη παναθεμα σε :-*
Έτσι είναι τσονάκο, όποιος έχει συνηθίσει στο σεξ, παθαίνει και στερητικά.
Δε μπορείς να φανταστείς πόσο τυχερός είσαι που δεν το ξεκίνησες ποτέ..
ετσι ειναι ολοι οι πασοκοι.και οι 400 που εχουν μεινει.
που το καταλαβες βρεεεεεεε;