Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βλέπω μονομαχία μεταξύ Λάκη και Πεξαρά....
Btw ξέρω έναν Πεξαρά από Θες/νίκη...

δεν υπαρχει μονομαχια ο πεξαρας ειναι ηδη νικητης  :rockon: :rockon: :rockon: ο δε λακης μπροστα στους κοιλιακους του πεξαρα θα λακιζε... :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παω να κοιμηθω με βαρεια καρδια, ξερονταs οτι ο πατριωτηs εχασε το κορμι  :grin: :grin:

edit.....Δεν χρειαζεται να το μαθει....Πανω στη ζηλεια του δεν ξερουμε τι μπορει να κανει
Δια παν ενδεχομενο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σε πειραξε τοσο πολυ που ειπα οτι μας εμεινες στα αζητητα;
Ψεματα δεν ειπα.  :)
Για μενα πες οτι θες απο την πρωτη μερα που ειμαι εδω η πρωτη φραση ειναι εισαι αγαμητη, κλασσικα εικονογραφημενα. εφυγαν οι κοπελες και βρηκες ευκαιρια να τις πεις πουτανες αδηλωτες πισω απο την πλατη τους. ΑΥτο δειχνει απλα οτι εισαι πουστης δηλωμενος, με μικρο πουλι. και το χειροτερο ειναι οτι εισαι τοσο βλαξ που το τονιζεις κιολας  :rolleyes:

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
στεκει η φραση θελω να γαμησω καποιον στο ξυλο;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Παω να κοιμηθω με βαρεια καρδια, ξερονταs οτι ο πατριωτηs εχασε το κορμι  :grin: :grin:

edit.....Δεν χρειαζεται να το μαθει....Πανω στη ζηλεια του δεν ξερουμε τι μπορει να κανει
Δια παν ενδεχομενο

φρούλη καληνύχτα :-*

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν το εχω ψαξει το θρεντ αλλα μου κανει εντυπωση ο τιτλος του. Τι εστι Εριναλ και γιατι να θελουμε να την γ....... Ας μου εξηγησει καποιος

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Για μενα πες οτι θες απο την πρωτη μερα που ειμαι εδω η πρωτη φραση ειναι εισαι αγαμητη, κλασσικα εικονογραφημενα. εφυγαν οι κοπελες και βρηκες ευκαιρια να τις πεις πουτανες αδηλωτες πισω απο την πλατη τους. ΑΥτο δειχνει απλα οτι εισαι πουστης δηλωμενος, με μικρο πουλι. και το χειροτερο ειναι οτι εισαι τοσο βλαξ που το τονιζεις κιολας  :rolleyes:
Εσυ μαλλον εισαι μεγαλος στοκος για να μην καταλαβεις οτι εκανα πλακα.
Λες και αμα οντως το πιστευα θα ειχα προβλημα να το πω μπροστα τους.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν το εχω ψαξει το θρεντ αλλα μου κανει εντυπωση ο τιτλος του. Τι εστι Εριναλ και γιατι να θελουμε να την γ....... Ας μου εξηγησει καποιος

η έριναλ ειμαι εγω. χαρηκα. Ουτε εγω εχω καταλαβει γιατι θελουν να με ξυλοκοπησουν  :grin:

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Χάρηκα και εγω. Σχεδον τρια χρονια το θρεντ και δεν εχεις καταλαβει? Ας μας πει τουλαχιστον κάποιος αλλος

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Χάρηκα και εγω. Σχεδον τρια χρονια το θρεντ και δεν εχεις καταλαβει? Ας μας πει τουλαχιστον κάποιος αλλος

Σύμφωνα με τον θεό Λάκη, είναι κομμουνίστρια, αναρχικιά...οπότε λέμε οτι πρέπει....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σύμφωνα με τον θεό Λάκη, είναι κομμουνίστρια, αναρχικιά...οπότε λέμε οτι πρέπει....

χανονται οι καλτ μορφες με τα χρονια εγω αυτο βλεπω.και ενω επρεπε να στηριξετε την προσπαθεια μου να κρατησουμε την μορφη λακης που ειναι μουσεικο ειδος καρετα καρετα,με πριζετε οτι τον γουσταρω. και θα φτασουμε να μεινουμε με τα παρταλια εδω μεσα να δουμε τι θα καταφερουμε..

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ο.Κ. Καταλαβα. Πρεπει να διαβασω 100 σελιδες

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
χανονται οι καλτ μορφες με τα χρονια εγω αυτο βλεπω.και ενω επρεπε να στηριξετε την προσπαθεια μου να κρατησουμε την μορφη λακης που ειναι μουσεικο ειδος καρετα καρετα,με πριζετε οτι τον γουσταρω. και θα φτασουμε να μεινουμε με τα παρταλια εδω μεσα να δουμε τι θα καταφερουμε..

Ε έχουμε τον Boldemort να γελάμε!Μην αγχώνεσαι!

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Πάντως οι παλιες κοπέλες έφυγαν απο το site ή σταμάτησαν να γράφουν.
Κάποιες είχαν έστω ορθότερες και πιο καλογραμμένες αποψεις απο πολλούς άλλους.

Η εριναλ έχει πολύ καλό χιουμορ και δεν κωλώνει.

Πάντως δεν ευοδώνουν εύκολα οι προσπάθειες ορισμένων καλών μελών να επιβιώσουν έστω και σε ένα σαιτ διασκέδασης και ενημέρωσης όπως άλλωστε συμβαίνει και σε οποιοδήποτε χώρο στην κοινωνία..στην καθημερινή ζωη..

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
"Αγριεμένη" μου φαίνεται η Ερινάλ τελευταία... :think:

Stories

Νέο!

Stories