gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
βολεψου με τον ρομπιν προσωριναεγώ θα ήθελα να γαμήσω την έριναλ![]()
βολεψου με τον ρομπιν προσωριναεγώ θα ήθελα να γαμήσω την έριναλ![]()
Να σφαξετε το κοκκόρι.Τυπε αν δεν σταξει αιμα την πρωτη νυχτα του γαμου,εσενα θα κατηγορησω![]()
![]()
![]()
![]()
α δε το ξερες πως ειμαι με σενα.................καλο αυτο....................α,με μενα εισαι δεσμευμενη;να φτιαξω γαμπριατικο αν ειναι.
οχι δεν πας κεφαλονια,ειναι ο φιλος μου ο σινερμαν εκει,σε θελω ανεγγιχτη πριν το γαμο.
ααααααααααααααααααααααααααααχαχααχαχχααχαχααααααααααααχααχχαχMη φοβασε ρε μαστερακο...θα στην προσεχω....![]()
βολεψου με τον ρομπιν προσωρινα![]()
κυριε αλεξιε..................................γιατι γελατε...................ααααααααααααααααααααααααααααχαχααχαχχααχαχααααααααααααχααχχαχ
και μετα κοκκινιστο στην κατσαρολα τυπε,γαματος ο κοκκορας.Να σφαξετε το κοκκόρι.
Ανανεωνω αυτο το θεμα, γιατι...
Γιατι ετσι.
την βρήκα δίπλατης είπα ότι κάποτε την είχα μπινελικώσει αλλά δεν με θυμήθηκε...τόσο μπινελίκι που είχε φάει η καημένη και από τόσο κόσμο...
![]()
μετα απο 2 χρονια το θυμηθηκες να του το πεις :Sωπα κλωνακι....![]()
μετα απο 2 χρονια το θυμηθηκες να του το πεις :S
μετα απο 2 χρονια το θυμηθηκες να του το πεις :S
είπε να ξαναφέρει ..το θέμα ..μπάς και ..........ποτέ δεν ξέρεις !! 0![]()
![]()
![]()
![]()
απο τα 50 οι 49 θα εχουν φυγει.αυτος που εμεινε ειναι ο λαιον.το ανεφερε ο λαιον στο θρεντ του λακηας ελπισουμε αυτη την φορα να μου κατσει καποιος γιατι απο οσο βλεπω 50 ατομα θελουν να με δειρουν :o
απο τα 50 οι 49 θα εχουν φυγει.αυτος που εμεινε ειναι ο λαιον.
αλλα αυτος δεν μπορει να σε δειρει γιατι δεν σε φτανει.
απο τα 50 οι 49 θα εχουν φυγει.αυτος που εμεινε ειναι ο λαιον.
αλλα αυτος δεν μπορει να σε δειρει γιατι δεν σε φτανει.
τόσο πολύ πρέπει να σκύψει ???
να και το σαψαλο και ελεγα τι μας λειπει
αμα ειναι κοντη θα κανει τρελο γαμησι ειδες που δεν ξερεις τιποτα και μουαντε να βρείς καμμιά τάπα να σε γαμίσει μωρή πινέζα![]()