Επισκέπτης
Όχι,αλλά θέκλω να με γαμήσει εκείνη........στο ξύλο
σε τρωει ο πρωκτος σου ε;Ανανεωνω αυτο το θεμα, γιατι...
Γιατι ετσι.
σου αρεσει τυπε,να κανω το κονε;Ανανεωνω αυτο το θεμα, γιατι...
Γιατι ετσι.
για ποιο λογο.........................................Ανανεωνω αυτο το θεμα, γιατι...
Γιατι ετσι.
η μονη γυναικα του σαιτμα ποια ειναι αυτη η εριναλ?
Εγγυηθειτε μου οτι δεν ειναι κλωνος της Βελβυ, και οποιαδηποτε αλλη να ειναι δεν εχω προβλημα.σε τρωει ο πρωκτος σου ε;
κατι ξερεις εσυ που το λες...........................η μονη γυναικα του σαιτ
εσυ χωνεσαι παντου................κανενα προβλημα...................................Εγγυηθειτε μου οτι δεν ειναι κλωνος της Βελβυ, και οποιαδηποτε αλλη να ειναι δεν εχω προβλημα.
ειναι η αδελφη της Βελβυς.Εγγυηθειτε μου οτι δεν ειναι κλωνος της Βελβυ, και οποιαδηποτε αλλη να ειναι δεν εχω προβλημα.
Δεν μιλας σοβαρα?????ειναι η αδελφη της Βελβυς.
κατι ειπα πριν......................................ειναι η αδελφη της Βελβυς.
και τι σε πειραζει μαριαννακι,ελευθερο παιδι και ωραιο ειναι,εσυ εισαι δεσμευμενη.εσυ χωνεσαι παντου................κανενα προβλημα...................................
δε θα μαι ομως.............εαν εξακολουθησεις αυτη τη συμπεριφορα..........................και τι σε πειραζει μαριαννακι,ελευθερο παιδι και ωραιο ειναι,εσυ εισαι δεσμευμενη.
α,με μενα εισαι δεσμευμενη;να φτιαξω γαμπριατικο αν ειναι.δε θα μαι ομως.............εαν εξακολουθησεις αυτη τη συμπεριφορα..........................
και θελω να με αφησεις να παω κεφαλοννια..........................
Mη φοβασε ρε μαστερακο...θα στην προσεχω....α,με μενα εισαι δεσμευμενη;να φτιαξω γαμπριατικο αν ειναι.
οχι δεν πας κεφαλονια,ειναι ο φιλος μου ο σινερμαν εκει,σε θελω ανεγγιχτη πριν το γαμο.
Τυπε αν δεν σταξει αιμα την πρωτη νυχτα του γαμου,εσενα θα κατηγορησωMη φοβασε ρε μαστερακο...θα στην προσεχω....