Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.462
- Πόντοι
- 266
τι παιζει εδω;
Φιλαρακο Αλι ,δεν γαμαω πουστρακια .Ο ερευνητής θέλει απεγνωσμένα πούτσα..να φάει !
Δώκετετουτην !
Εγώ και η Ερι ερευνητή θα σου νοικιάσουμε μερικά ml περίοδο που θα σου στέλνουμε ταχυδρομικώς καθε μήνα(με αντικαταβολή και χαμηλή χρέωση ειδικά για σένα) να νοιώσεις κι εσύ αυτό που δεν σου έδωσε η φύση :-*
εχει περαση το θεματακι "θελετε να γαμησετε την εριναλ"...καμια 70αρια ατομα το παρακολουθουν 'εν αγωνιος'![]()
α ρε λεοντα παλι βλεβα χρυσου βρηκες![]()
![]()
![]()
αστην αυτην ειναι φιλη μου...χαχαχααχαχαχαχαχαχαχΣαν την Βασω25 που εμπαινε στο τσατ;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχα
εχει περαση το θεματακι "θελετε να γαμησετε την εριναλ"...καμια 70αρια ατομα το παρακολουθουν 'εν αγωνιος'![]()
α ρε λεοντα παλι βλεβα χρυσου βρηκες![]()
![]()
![]()
Κοίτα τις τελευταίες 2 σελίδες των μηνυμάτωνστο προφίλ του Ερευνητη να λιώσεις στο γέλιο με τις εικασίες που έχει κάνει για πιθανούς κλώνους.Μην μπερδεύεσαι..εγώ είμαι η ΜπουμπΝατα....νατα...που οντως με αποκαλουν ηλιθιο...βλακα... αφελη...και εχουν δικιο....Εσενα δεν σου μιλησε ο ερευνητης!!!!!!!.....γιατι εσυ του επιτιθεσαι???????????????....μημπως τελικα εχουν δικιο που λενε οτι εισαι το ιδιο ατομο με την Εrinal????????????
εσυ πως ξεμεινες με 2 μηνυματα ρεεε?κλωνος κλωνος???αχαχαχαχαχαχαχαχτι παιζει εδω;
Νατα....νατα...που οντως με αποκαλουν ηλιθιο...βλακα... αφελη...και εχουν δικιο....Εσενα δεν σου μιλησε ο ερευνητης!!!!!!!.....γιατι εσυ του επιτιθεσαι???????????????....μημπως τελικα εχουν δικιο που λενε οτι εισαι το ιδιο ατομο με την Εrinal????????????
τετοια δωστου και την ψυχη της παρε *PΩραιος ο Λεων αλλα και το Ερινακι ακουραστο. Το σωστο να λεγεται.
Παιχτουρα επειδη σου εχω και μια συμπαθεια,μην αρχιζεις τις μαλακιες
Κανε χαβαλε,κανε πλακιτσα,αλλα ασε τις χαζαμαρες
Η Αλιντι και η Ερι ειναι κοριτσακια οσο ακριβως εσυ εισαι αγορακι,και τελειως διαφορετικες...
Να μην το επεκτεινουμε αλλο,αμα το επιασες καλως,εαν οχι εσυ εκτιθεσαι
αυτα
παρακατ'
τι παιζει εδω;
Φιλαρακο Αλι ,δεν γαμαω πουστρακια .
Ουτε τρανς ,ουτε τραβελια ,ουτε κληρουχες σαν και σενα .Βαλε τωρα την πουτσα σου στον κωλο σου ,για να ηρεμησεις ,σε πηρανε χαμπαρι οτι εισαι κληρουχας και παριστανεις την "γκομενα" .Θα βγει και που υπηρετησες ,αν δεν εισαι γιωτας σαν τον Λαζοπουλο.Το "παιδι" ειναι δικο σου ή η γυναικα σου στα φορεσε και το εκανε με τον κουμπαρο ,Αλι.
ερευνητά, αληθεύει ότι κυκλοφορούσες στα μπουρδέλα με μπλοκάκι και κατέγραφες τις πουτάνες;
μέχρι που σε σιχτιρίσανε κάτι τσατσάδες;
ερευνητά, αληθεύει ότι κυκλοφορούσες στα μπουρδέλα με μπλοκάκι και κατέγραφες τις πουτάνες;
μέχρι που σε σιχτιρίσανε κάτι τσατσάδες;
ΞΕΚΟΛΛΑ ρε ζαβλαμα πλεον με τα παιδια του κοσμουΦιλαρακο Αλι ,δεν γαμαω πουστρακια .
Ουτε τρανς ,ουτε τραβελια ,ουτε κληρουχες σαν και σενα .Βαλε τωρα την πουτσα σου στον κωλο σου ,για να ηρεμησεις ,σε πηρανε χαμπαρι οτι εισαι κληρουχας και παριστανεις την "γκομενα" .Θα βγει και που υπηρετησες ,αν δεν εισαι γιωτας σαν τον Λαζοπουλο.Το "παιδι" ειναι δικο σου ή η γυναικα σου στα φορεσε και το εκανε με τον κουμπαρο ,Αλι.
Εσυ εισαι ο Σερστεφεν.Κοίτα τις τελευταίες 2 σελίδες των μηνυμάτωνστο προφίλ του Ερευνητη να λιώσεις στο γέλιο με τις εικασίες που έχει κάνει για πιθανούς κλώνους.Μην μπερδεύεσαι..εγώ είμαι η Μπουμπ![]()
Εσυ εισαι ο Σερστεφεν.
Η " Μπουμπ" ειναι ομοφυλοφιλος που παριστανει την γκομενα .Εσυ δεν εισαι ομοφυλοφιλος ,κληρουχα ,εισαι "σκηνοθετης" .Μονο που στερεψε η εμπνευση σου.Αλι-μονο ,Αλι, μονο καλες ατακες δεν λες πια ,δεν εχεις τι να αντιγραψεις.Πηγαινε να φας τωρα την φασολαδα σου και να επανελθεις οταν σκεφτεις κατι καλυτερο.
Βαλε και λιγο Regain ,γιατι στο πισω μερος του κεφαλιου σου αρχιζει να εμφανιζεται η φαλακρα που κληρονομησες απο τον πατερα σου Σταυρο Ε. ,κατα κοσμο..."Αλι".
Η πρωτη αληθεια ειναι οτι ο ΛΕΟΝ 7 μας εβαλε σε τρυπακι ολους μας....η δευτερη αληθεια ειναι, οτι οποιος λεει στην δεδομενη χρονικη στιγμη οτι ειναι γυναικες....ειναι σιγουρος απο την μια.... οτι δεν θα τον διαψευσουν οι "λεγαμενες" και απο την αλλη...... θα αιωρειται ενας αερας στο μπου οτι διολου απιθανο και να τις γαμησε....οποτε ξανα συγχαρητηρια στον ερευνητη που ειπε συν τις αλλοις και για αερογαμιαδες εδω μεσα!!!!!!Εντελως φιλικα (γιατι και εσυ μου εισαι συμπαθης)ο Παιχτουρας.Παιχτουρα επειδη σου εχω και μια συμπαθεια,μην αρχιζεις τις μαλακιες
Κανε χαβαλε,κανε πλακιτσα,αλλα ασε τις χαζαμαρες
Η Αλιντι και η Ερι ειναι κοριτσακια οσο ακριβως εσυ εισαι αγορακι,και τελειως διαφορετικες...
Να μην το επεκτεινουμε αλλο,αμα το επιασες καλως,εαν οχι εσυ εκτιθεσαι
αυτα
παρακατ'