Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τελικα αυτο το ερι παει παντου.. χαχαχααχ
Τι θα κανουμε με εσενα και τις εμμονες σου; Ψυχιατρείο καταντήσαμε.Αν και θα μου πεις αν δεν υπήρχε διαφορετικοτητα θα ηταν βαρετο. Τωρα εχει ενδιαφερον το ολο θεμα. Ειναι πιο εκρηκτικη η μαγια του κοσμου  :grin:
Καλυτερα να εχεις εμμονη με αλλους....παρα με τον εαυτο σου!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε σεις, πότε θα σταματήσετε την σταμπα ψυχοθεραπεία? 2 μπαζο-σπερμαποθηκες και εχετε πεσει ολοι επανω? ας πανε σε ενα ψυχιατρο για θεραπεια. οχι εδω.  οι ευγαμίσημες απο εδω ουτε αρθογραφουν συνεχώς όυτε φαινονται....
Πλακα σπαμε....το διασκεδαζουμε!!!!!!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δυο φορες σου ειπα καλημερα και δεν μου απαντησες....μην δινεις βαση που γραφω σε αλλα θρεντ για 30αρια και 40αρια στα στουντιο....δεν ειμαι τσιγγουνης!!!!
Αφου ρε Παιχτουρα δεν πας με τραβελια.
Ασε που μπορει να μην ειναι καν τραβελι ,και να ειναι αντρας ετεροφυλοφιλος που να κανει πλακα.
"Στην Ελλαδα εισαι ο,τι δηλωσεις" ,ελεγε ο Γιαννης Τσαρουχης .Εσυ ομως μην πιστευεις ο,τι δηλωνει ο καθε κλωνος ,παροτι μπορει να γινεται με μαεστρια ενος πραγματικου σκηνοθετη ,του Σερ Σερστεφεν.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε σεις, πότε θα σταματήσετε την σταμπα ψυχοθεραπεία? 2 μπαζο-σπερμαποθηκες και εχετε πεσει ολοι επανω? ας πανε σε ενα ψυχιατρο για θεραπεια. οχι εδω.  οι ευγαμίσημες απο εδω ουτε αρθογραφουν συνεχώς όυτε φαινονται....
Φιλε ,εδω προκειται για κληρουχες που κανουν χαβαλε .Αντρακια ειναι και ισως πουστρακια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Εφλεκτ συγνωμη που στο λεω αλλα εισαι αγενης. Ερχεσαι το θρεντ του λαιονακι που αναφερεται σε εμενα και με βριζεις. Σου καναμε κατι; μας ξερεις  ε κυριος; Εμεις σε βρισαμε; Ξέχασες τι ειναι ο χαβαλες; Θα παθεις κανα ελκος απο την πικρα. Χαλαρωσε ρε συ η ζωη ειναι μικρουλιτσα  :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τι εγινε; Τι εγινε;
Την γαμησαν ή ακομα;

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ακομα χειρωτερα τοτε  :2funny: δαφνι, απευθειας :2funny:
Αποκλειεις το χειροτερο ,δλδ να "εργαζονται" σε δημοσια υπηρεσια και να χαζευουν στο ωραριο τους στο μπου.τβ ,για χαβαλε ,ενω εσυ τους πληρωνεις σαν φορολογουμενος !?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αφου ρε Παιχτουρα δεν πας με τραβελια.
Ασε που μπορει να μην ειναι καν τραβελι ,και να ειναι αντρας ετεροφυλοφιλος που να κανει πλακα.
"Στην Ελλαδα εισαι ο,τι δηλωσεις" ,ελεγε ο Γιαννης Τσαρουχης .Εσυ ομως μην πιστευεις ο,τι δηλωνει ο καθε κλωνος ,παροτι μπορει να γινεται με μαεστρια ενος πραγματικου σκηνοθετη ,του Σερ Σερστεφεν.
Για τον Εrinal...την ζαρια την εριξε μονος του τα ξημερωματα υστερα απο το στενο κλισε που του καναμε οι δυο μας.....απλα δεν λεει να το συνεχισουμε και αυτος της internetιακης παρεας μας ειναι...οποτε δεν λεει να του κολλαμε αλλο....φτανει που καταλαβαμε εμεις!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα ανεπανάληπτε  Παίχτουρα. :-*
Καλο μεσημερι στον Θηλυκο Παιχτουρα των καζινο και της ζωης!!!!!!!! :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι εγινε; Τι εγινε;
Την γαμησαν ή ακομα;
εμένα πάντως μου υποσχέθηκε να μου τον παίξει και να εκσπερματώσω πάνω σε μια σημαία με τον δικέφαλο. Είναι πολύ γκανιάν το γκομενάκι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αποκλειεις το χειροτερο ,δλδ να "εργαζονται" σε δημοσια υπηρεσια και να χαζευουν στο ωραριο τους στο μπου.τβ ,για χαβαλε ,ενω εσυ τους πληρωνεις σαν φορολογουμενος !?

Ολα τα δεχομαι. Πες με τραβελι πες με αγαμητη πες με γαμημενη πες με σπερματαποθηκη πες με πες με Αλλα αρη και δημοσιο υπαλληλο ειναι προσβολη! Τελειωσες τωρα αυτο ηταν! Η Υποθεση σηκωνει  Πορετσανο!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εφλεκτ συγνωμη που στο λεω αλλα εισαι αγενης. Ερχεσαι το θρεντ του λαιονακι που αναφερεται σε εμενα και με βριζεις. Σου καναμε κατι; μας ξερεις  ε κυριος; Εμεις σε βρισαμε; Ξέχασες τι ειναι ο χαβαλες; Θα παθεις κανα ελκος απο την πικρα. Χαλαρωσε ρε συ η ζωη ειναι μικρουλιτσα  :grin:

χαβαλε κανω εγω που μπαινω 1 ωριτσα (και αν) 3-4 φορες την εβδομαδα. εσυ που εισαι εδω 20 ωρες το 24ωρο δεν κανεις χαβαλε, εχεις τεραστιο προβλημα....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ρε εριναλ στο τηλεφωνο ποια εβαζες να μου απαντα αφου εισαι αντρας γαμω την πουταναμ??χεχε
Ειδικό λογισμικό τζι-ελ , μετατρέπει την αντρική φωνή σε γυναικεία ... μην τα χάφτεις ...  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom