The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.040
- Πόντοι
- 25.467
αργοσχολος ειμαι που καθομαι και ασχολουμαι μαι τις παπαριες των κλωνων
Σας εύχομαι, καλό παπάρισμα, τότε.
αργοσχολος ειμαι που καθομαι και ασχολουμαι μαι τις παπαριες των κλωνων
Το επίπεδό σου σπάει κόκαλα!!!
μπααα η δουλεια ειναι βικος μου φενετε...ε αφου μου αρεσει το παιδι κατα τα λοιπα ειμαι αθωα
Ποια λοιπα/υπολοιπα????? δεν εμεινε τιποτα ορθιοε αφου μου αρεσει το παιδι κατα τα λοιπα ειμαι αθωα
Σας εύχομαι, καλό παπάρισμα, τότε.
Έχεις δίκιο σε αυτό..γουσταρεις τυπε ? ενω των υπολοιπων εδω ε ?
Έχεις δίκιο σε αυτό..
μην το λες οι περισσοτεροι εδω ειμαστε διπλωματουχοι... στο παπαρισμα!!!Έχεις δίκιο σε αυτό..
παντως απο τοτε που ανοιξε αυτο το παλιο θρεντ ξανα περιοριζομαι εδω μεσα και δεν ριχνω μπινελικια σε φασιστακια :- νοιωθω εγκλωβισμενη :o
ορθιο;Ποια λοιπα/υπολοιπα????? δεν εμεινε τιποτα ορθιο
παντως απο τοτε που ανοιξε αυτο το παλιο θρεντ ξανα περιοριζομαι εδω μεσα και δεν ριχνω μπινελικια σε φασιστακια :- νοιωθω εγκλωβισμενη :o
ορθιο;
Ποια λοιπα/υπολοιπα????? δεν εμεινε τιποτα ορθιο
Στην αρχη ητανε ορθιο καμαρωτο.....Μετα τουβγαλεs τα ματια....Δεν του αφησεs σταλα ζουμιορθιο;
τι εγινε?? τελειωσε το σειριαλ η εβαλε διαφημησεις??Στην αρχη ητανε ορθιο καμαρωτο.....Μετα τουβγαλεs τα ματια....Δεν του αφησεs σταλα ζουμι
Θα παμε για νανακια τωρα......Πρωτα Colynos για τα δοντακια και μετα τουφατι εγινε?? τελειωσε το σειριαλ η εβαλε διαφημησεις??
2!!!! σε φουρνο δουλευεις φιλε?Θα παμε για νανακια τωρα......Πρωτα Colynos για τα δοντακια και μετα τουφα
Γιατι αυριο ξυπναμε χαραματα....στιs 2 το μεσημερι ;)