erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Τα προσωπικά μηνύματα, παραμένουν πάντα προσωπικά, ακριβή μου. Και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.![]()
ακριβε μου αν εχεις εσυ φωτο μου εγω θα παρω πιπα απο τον λιλα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Τα προσωπικά μηνύματα, παραμένουν πάντα προσωπικά, ακριβή μου. Και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.![]()
πολυγλωσσος μαναρακι ;![]()
ακριβε μου αν εχεις εσυ φωτο μου εγω θα παρω πιπα απο τον λιλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-*ναι καυλιτσα ;)
εγω νομιζεις δεν εχωακριβε μου αν εχεις εσυ φωτο μου εγω θα παρω πιπα απο τον λιλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακριβε μου αν εχεις εσυ φωτο μου εγω θα παρω πιπα απο τον λιλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω νομιζεις δεν εχω
οπως και εσυ εχεις ;)
Μην γελάτε...
Σας έχω ικανή...![]()
περιμενω να μου πει και εμενα το ιδιοΚραταμε αρχειο ετσι????
Ετσι....Η εξομολογηση ειναι κατι που το ξερουν τρειs.....Η γυνη ο πατερ και ο Μεγαλοδυναμοs........Ενιοτε κι ο κοριοs τηs ΕΥΠ![]()
![]()
ξερεις και τον λιλα ? τι περιεργο.........
δηλαδη;
περιμενω να μου πει και εμενα το ιδιο
οτι αν εχω φωτο θα μου παρει πιπα![]()
Πείτε πάντως στην κυρία, ότι έγραψα για προσωπικά μηνύματα. Πουθενά δεν αναφέρω για φωτογραφία.
Αλλά όποιος έχει την σφίγγα...![]()
Πείτε πάντως στην κυρία, ότι έγραψα για προσωπικά μηνύματα. Πουθενά δεν αναφέρω για φωτογραφία.
Αλλά όποιος έχει την σφίγγα...![]()
αντε μωρε μαλακα τραβα να πηδηξεις την θεια σουτι δηλαδη ρε τσολι ? δεν εχεις δουλεια να κανεις ? εχεις ανοιξει 2 θρεντ σπαμαρεις ασυστολα και ρωτας δηλαδη ? απορω γιατι δεν σε εχουν κανει banio οι mod.
αντε μωρε μαλακα τραβα να πηδηξεις την θεια σου
τι δηλαδη ρε τσολι ? δεν εχεις δουλεια να κανεις ? εχεις ανοιξει 2 θρεντ σπαμαρεις ασυστολα και ρωτας δηλαδη ? απορω γιατι δεν σε εχουν κανει banio οι mod.
εγω ειπα να βγαλεις την φωτο που εχεις και εσυ ειπες δεν βγαζω προσωπικα μηνυματα; τα χασες; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα