Νέα

Θέλατε ποτέ να πηδήξετε τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alygistos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mkavlos

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Κριτικές
280
Like
4.106
Πόντοι
10.450
Ερώτηση προς επιφανείς μπουρδελοβιους και κυρίως της παλιάς εποχής που ήταν πιο μερακλήδες…Θέλατε ποτέ να μησετεγα τσατσα?
Ναι και επιμένω να της το λέω εδώ κ 15 χρόνια αλλά αυτή βράχος παρόλο που είναι χήρα

jiannis48

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Πολύ όμορφη και γλυκούλα αν και γεματουλα είναι μια τσατσά στο Φώκαιας 17Α πρέπει να είναι 35 ετών Σε κάνει να θες να της τον ακουμπήσεις στα χείλια απάνω ,ξέρει κανείς αν ωντος θα το έκανε αυτό μαζί με την κοπέλα εκεί;

jiannis48

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Δεν είπα βάρδια σόρρυ νύχτα την έχω πετύχει μετά τις 12 μια μελαχρινή ειναι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.981
Πόντοι
9.297
Προ δεκαετίας περίπου υπήρχε μια καλή τέτοια περίπτωση στην Θεσσαλονίκη.
Δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε πλην όμως η θρυλική Νικόλ αργότερα παίζοντας και τον ρόλο της τσατσας μου έσβησε το απωθημένο.

endo con suzen

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
184
Πόντοι
0
Δεν θα ξεχάσω ποτέ προ 3ετιας νομίζω στο Μελαντίας... Ήταν μια κυρία με τα όλα της. Απλά ωραία γυναίκα, αλλά είχε φινέτσα... Πολύ ωραίους τρόπους αλλά η ομιλία της ήταν απίστευτη. Είχα μαγευτεί. Ήθελα πολύ να της ζητήσω πολλά άλλα εκτός από το ότι με έπιασε ο σεβασμός (που σε στούντιο ρε φίλε) έλεγα να προσέχω μην βρεθώ από το μπαλκόνι από βαλκανικό ασβερκο

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.576
Πόντοι
456
Είχα δεί στα δέλα της Θεσσαλονίκης πρίν 2-3 χρόνια μια ξανθιά κοπέλα νέα που δεν την είχα ξαναδεί στην υπηρεσία του Παρανταις. Της έκανα κομπλιμέντα, της είπα ότι ήταν πιο όμορφη και από την κοπέλα αλλά δεν τσίμπησε και εγώ ντράπηκα να την ρωτήσω ευθέως.
Ήταν γύρω στα 30 ξανθιά με κοντό μαλλί σχεδόν αγορε και μιλούσε σπαστά. Στο πρόσωπο έμοιαζε με την Κάντυ που έκανε τις τσόντες στην Σιρινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom