Νέα

The Last Of US (PS3)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GetYouBarbara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 795
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Αγορασα το παιχνιδι Last Of US και μου το κανανε και δωρο  :headbang: :headbang:
Οποιος ενδιαφερεται απο θεσσαλονικη του το πουλαω για 50ευρω με αποδειξη απο τα seven. (Αγορασμενο 70ευρω την Πεμπτη).

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν ειναι σφραγγισμενο πηγαινε με την αποδειξη στα σεβεν να στο αλλαξουν αν γινεται !!!!

Μην περιμενεις να το πουλησεις σε ιδιωτη πανω απο 35 ευρω ευκολα !!!!!!

OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Αν ειναι σφραγγισμενο πηγαινε με την αποδειξη στα σεβεν να στο αλλαξουν αν γινεται !!!!

Μην περιμενεις να το πουλησεις σε ιδιωτη πανω απο 35 ευρω ευκολα !!!!!!
Δυστηχως δεν ειναι σφραγισμενο. Ουσιαστικα το αγορασα, πηγα το επαιξα, και μετα απο 2 ωρες καποιος μου το ξαναεφερε. (την συλλεκτικη εκδοση ομως), αυτο που αγορασα εγω ειναι η απλη εκδοση.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δυστηχως δεν ειναι σφραγισμενο. Ουσιαστικα το αγορασα, πηγα το επαιξα, και μετα απο 2 ωρες καποιος μου το ξαναεφερε. (την συλλεκτικη εκδοση ομως), αυτο που αγορασα εγω ειναι η απλη εκδοση.
Δυστυχως την πατησες φιλαρακο .....

Μην το πουλησεις ομως γιατι θα αναγκαστεις να το σκοτωσεις ....
Κοιταξε μηπως το ανταλλαξεις με κανενα αλλο απο ιδιωτη ....

Φιλικα ....

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

:2funny: :2funny:
Χωρις παρεξηγηση φιλε :grin:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Πείτε με μαλάκα και ηλίθιο, αλλά θα το αγόραζα άμα είναι άθικτη η θήκη, το μάνιουαλ και το δισκάκι. Αλλά είμαι Αθήνα και στοιχεία δεν δίνω.
Πάντως άμα κάποιος θέλει να πουλήσει κάτι πρέπει να το διαφημίσει. έστω με μία φωτογραφία.

OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Το παιχνιδι εχει παρει αριστα reviews απο ολα τα περιοδικα και τα game reviews. Φυσικα ολα ειναι άθικτα αφου οπως ειπα ειναι ολο καινουριο. Αν ακομα καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα PM.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom