Καλώς τονΔηλωνω υπευθυνα οτι αιτουμαι συμετοχη στο νεοσυσταθεντα συνδεσμο (the bou bouys)!
εχοντας σωας τας φρενας και γνωριζωντας τις συνεπειες του νομου (οτι κι αν σημαινει αυτο)
αναγνωριζωντας τις αοκνες προσπαθειες των τιμημενων και εξεχωντων μελων του bourdela.tv
αλλα και του οπαδικου κινηματος!
ΑΡΗΣ ΒΡΕ!
μετα τιμης
ΑΡΙΑΝΟΣ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Γαμαικανε ηγετηηηηηηηηηηηη
Επισκέπτης
[move][size=30pt]ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!![/size][/move]
[move][size=30pt]ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΜΑΙ[/size][/move][move][size=30pt]ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!![/size][/move]
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Aυτα ειναι!!!!!!!!!!!
Γαμηστε τον παναθηναικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο θρυλε ολε σε αγαπω ωωωωωωωωωωωωω
Ε σορρυ Αρη ολε
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ετσι μου ειχαν πει τα καργιολακια... Αλλα τελευταια στιγμη με αφησαν με το πουλι στα χερια...
Χανω την ευκαιρια της ζωης μου,να δω τον πλεζουρα με κιτρινο κασκολ...!!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Νάτσο αυτή την φωτό περιμένουμε!Ετσι μου ειχαν πει τα καργιολακια... Αλλα τελευταια στιγμη με αφησαν με το πουλι στα χερια...
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
μετα τον αγωνα θα πατε να τα πιειτε ολοι μαζι?
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ναι, να εισαι σιγουρη... 25000 χιλιαδες κοσμος θα φυγει με το πασο του και για οποια κατευθυνση θελει να παει για ποτο...μετα τον αγωνα θα πατε να τα πιειτε ολοι μαζι?
Επισκέπτης
Ετσι μου ειχαν πει τα καργιολακια... Αλλα τελευταια στιγμη με αφησαν με το πουλι στα χερια...
Χανω την ευκαιρια της ζωης μου,να δω τον [size=15pt]πλεζουρα με κιτρινο κασκολ[/size]...!!!!
Θα έχει φωτο με μωσαϊκό και φανέλα nacho..
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ
[move][size=30pt]ΟΕΟ ΟΕΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΕΙΝ'ΩΡΑΙΟ!![/size][/move]
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Δεχόμαστε προσφορές ...!
όποιο Μπουρδελοστριπτιζοκωλόμπαρο του λεκανοπεδίου θέλει να στεγάσει το πρώτο πανελλήνιο συνέδριο των bou boys στις 24/4 μετά τον τελικό ας ποστάρει ...
θα πρεπει να χει προμηθειες σε χαρτομαντηλο ομως...
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
θα πρεπει να χει προμηθειες σε χαρτομαντηλο ομως...
Μπααα... στη κλάψα άλλοι είναι πρωταθλητές ....για μας πιο μεγάλη σημασία έχει το ταξίδι και λιγότερο ο προορισμός ;)
Επισκέπτης
για μας πιο μεγάλη σημασία έχει το ταξίδι και λιγότερο ο προορισμός ;)
Έτσι ρε παίκτη,αλλά μη ζητάς να το καταλάβουν κιόλας..
Επισκέπτης
Ο Κάκος στον τελικό
Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας, θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου «Hellas On Line», ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.
Βοηθοί του θα είναι οι Δάλλας (Ηπείρου) και Τάτσης (Ηπείρου), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κουκουλάκης (Ηρακλείου). Επιπλέον παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Μπίκας (Χαλκιδικής).
Μάλιστα, ο Κάκος, είχε διευθύνει και τον περσινό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ
Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας, θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου «Hellas On Line», ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.
Βοηθοί του θα είναι οι Δάλλας (Ηπείρου) και Τάτσης (Ηπείρου), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κουκουλάκης (Ηρακλείου). Επιπλέον παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Μπίκας (Χαλκιδικής).
Μάλιστα, ο Κάκος, είχε διευθύνει και τον περσινό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Έτσι ρε μαίκτη,αλλά μη ζητάς να το καταλάβουν κιόλας..
δε βαριεσαι.
εσεις θα απολευσετε το ταξιδι, εμεις λεμε να πανηγυρισουμε οταν φτασουμε στον προορισμο.