You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
οχιΌσοι κατεβούμε με αυτοκίνητα έχει προβλεφθεί κάτι από την ΠΑΕ; Ακούστηκε κάτι;
να προσεξτε που θα το βαλετε....
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
θα ανακοινωθει ειδικος χωρος φυλασωμενος για τα ιχΌσοι κατεβούμε με αυτοκίνητα έχει προβλεφθεί κάτι από την ΠΑΕ; Ακούστηκε κάτι;
χλωμό το βλέπω αυτόθα ανακοινωθει ειδικος χωρος φυλασωμενος για τα ιχ
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ετοιμοοοοοοοοοοος40+ = 41 και βλέπουμε
Η πορεία για τα πούλμαν από που θα ξεκινήσει??
Συνημμένα
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
στο ΑΡΗΣfm το ειπανε το πρωι,χλωμό το βλέπω αυτό
καλου κακου βγαλτε τις πινακιδες οσοι εχετε Ν γρμματα και βαλτε τπτ χαρτινες χαμουτζιδικες
Επισκέπτης
στο ΑΡΗΣfm το ειπανε το πρωι,
καλου κακου βγαλτε τις πινακιδες οσοι εχετε Ν γρμματα και βαλτε τπτ χαρτινες χαμουτζιδικες
Μόνο όσοι έχετε πινακίδες από Υ,Ζ,Ι μάγκες..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δίνω τις πινακίδες μου για 100 ευρά.Αρχίζουν από Υ.Όσοι πιστοί προσέλθετε.Σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης,θα τεθούν σε πλειστηριασμό.
Επισκέπτης
Μόνο όσοι έχετε πινακίδες από Υ,Ζ,Ι μάγκες..
Το mall είναι καλή καβάντζα,αλλά προσοχή στα πεσίματα..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο.Όσοι έρθετε με αμάξι με μπουγατσάδικες πινακίδες,αφήστε το κάπου κοντά σε έναν σταθμό ηλεκτρικού πχ Κηφισιά,που θα βρείτε κ πιο εύκολα παρκινγκ,και πάρτε το τρένο.Σε 5' θα στε στο ΟΑΚΑ.Μπείτε μέσα χωρίς διακριτικά,κατεβείτε στην στάση σας,και βάζελους να πετύχετε στα τέτοια σας,μιας κ θα έχετε κρυμμένα τα κασκόλια σας,και πηγαίντε ήσυχα κ ωραία στην θύρα σας.Ούτε γάτα,ούτε ζημιά.Σας μιλάει καποιος με πείρα από το ΟΑΚΑ(πότε θα κάνεις ΑΕΚΑΡΑ μου το γήπεδο σου) και γενικώς από πολλά τέτοια μάτς.
Ερχόμενοι και από Εθνική,είναι εύκολη η πρόσβαση για Κηφισιά.Φτάνετε μεσημεράκι,παρκάρετε ήσυχα-ήσυχα το τουτού σας,τρώτε,χέζετε,πίνετε καφέ,παίρνετε το τρενάκι κ τσουπ! σε 5' είστε κοντά στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ σας.
Ερχόμενοι και από Εθνική,είναι εύκολη η πρόσβαση για Κηφισιά.Φτάνετε μεσημεράκι,παρκάρετε ήσυχα-ήσυχα το τουτού σας,τρώτε,χέζετε,πίνετε καφέ,παίρνετε το τρενάκι κ τσουπ! σε 5' είστε κοντά στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ σας.
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ευτυχως που δεν ερχομαι με αμαξιΕγώ θα πρότεινα κάτι άλλο.Όσοι έρθετε με αμάξι με μπουγατσάδικες πινακίδες,αφήστε το κάπου κοντά σε έναν σταθμό ηλεκτρικού πχ Κηφισιά,που θα βρείτε κ πιο εύκολα παρκινγκ,και πάρτε το τρένο.Σε 5' θα στε στο ΟΑΚΑ.Μπείτε μέσα χωρίς διακριτικά,κατεβείτε στην στάση σας,και βάζελους να πετύχετε στα τέτοια σας,μιας κ θα έχετε κρυμμένα τα κασκόλια σας,και πηγαίντε ήσυχα κ ωραία στην θύρα σας.Ούτε γάτα,ούτε ζημιά.Σας μιλάει καποιος με πείρα από το ΟΑΚΑ(πότε θα κάνεις ΑΕΚΑΡΑ μου το γήπεδο σου) και γενικώς από πολλά τέτοια μάτς.
γιατι θα κυκλοφορω γυμνος με τα ταττου του θεου
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Επισκέπτης
πάρτε το τρένο.Σε 5' θα στε στο ΟΑΚΑ.Μπείτε μέσα χωρίς διακριτικά,κατεβείτε στην στάση σας,και βάζελους να πετύχετε στα τέτοια σας,μιας κ θα έχετε κρυμμένα τα κασκόλια σας,
Απλώς να αποφύγετε μέσα στο τρένο λέξεις που περιέχουν το λλλλλλλ.
llrx8
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ενταξει ρε σιγα τον λαο τον αγριο... πλλλλλλλλλλλλλλλλλακα με κανεις;Απλώς να αποφύγετε μέσα στο τρένο λέξεις που περιέχουν το λλλλλλλ.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο.Όσοι έρθετε με αμάξι με μπουγατσάδικες πινακίδες,αφήστε το κάπου κοντά σε έναν σταθμό ηλεκτρικού πχ Κηφισιά,που θα βρείτε κ πιο εύκολα παρκινγκ,και πάρτε το τρένο.Σε 5' θα στε στο ΟΑΚΑ.Μπείτε μέσα χωρίς διακριτικά,κατεβείτε στην στάση σας,και βάζελους να πετύχετε στα τέτοια σας,μιας κ θα έχετε κρυμμένα τα κασκόλια σας,και πηγαίντε ήσυχα κ ωραία στην θύρα σας.Ούτε γάτα,ούτε ζημιά.Σας μιλάει καποιος με πείρα από το ΟΑΚΑ(πότε θα κάνεις ΑΕΚΑΡΑ μου το γήπεδο σου) και γενικώς από πολλά τέτοια μάτς.
Πολύ σωστό ! Έχω κατέβει Αθήνα εκατοντάδες φορές και όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους , απο Κηφισιά έχεις πρόσβαση όπου θες και υπάρχει σίγουρο parking !
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Καρντάσια γαμήστε τον βάζελο
να παρουν εκδικηση για το γαμησι που εφαγες εσυ.