Νέα

The bou boys (Σύνδεσμος Αρειανών μελών του bourdela.tv)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1

40+ :2on1:= 41 και βλέπουμε

Η πορεία για τα πούλμαν από που θα ξεκινήσει??  :badair: :badair: :badair:
:2funny: :2funny:

sdsk09

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όσοι κατεβούμε με αυτοκίνητα έχει προβλεφθεί κάτι από την ΠΑΕ; Ακούστηκε κάτι;

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΑΡΗ ΔΕ ΒΑΖΩ ΜΥΑΛΟ...ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ    ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ...ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ !!!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 13.GIF
    13.GIF
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 16

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δίνω τις πινακίδες μου για 100 ευρά.Αρχίζουν από Υ.Όσοι πιστοί προσέλθετε.Σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης,θα τεθούν σε πλειστηριασμό.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο.Όσοι έρθετε με αμάξι με μπουγατσάδικες πινακίδες,αφήστε το κάπου κοντά σε έναν σταθμό ηλεκτρικού πχ Κηφισιά,που θα βρείτε κ πιο εύκολα παρκινγκ,και πάρτε το τρένο.Σε 5' θα στε στο ΟΑΚΑ.Μπείτε μέσα χωρίς διακριτικά,κατεβείτε στην στάση σας,και βάζελους να πετύχετε στα τέτοια σας,μιας κ θα έχετε κρυμμένα τα κασκόλια σας,και πηγαίντε ήσυχα κ ωραία στην θύρα σας.Ούτε γάτα,ούτε ζημιά.Σας μιλάει καποιος με πείρα από το ΟΑΚΑ(πότε θα κάνεις ΑΕΚΑΡΑ μου το γήπεδο σου) και γενικώς από πολλά τέτοια μάτς.
Ερχόμενοι και από Εθνική,είναι εύκολη η πρόσβαση για Κηφισιά.Φτάνετε μεσημεράκι,παρκάρετε ήσυχα-ήσυχα το τουτού σας,τρώτε,χέζετε,πίνετε καφέ,παίρνετε το τρενάκι κ τσουπ! σε 5' είστε κοντά στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ σας. :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο.Όσοι έρθετε με αμάξι με μπουγατσάδικες πινακίδες,αφήστε το κάπου κοντά σε έναν σταθμό ηλεκτρικού πχ Κηφισιά,που θα βρείτε κ πιο εύκολα παρκινγκ,και πάρτε το τρένο.Σε 5' θα στε στο ΟΑΚΑ.Μπείτε μέσα χωρίς διακριτικά,κατεβείτε στην στάση σας,και βάζελους να πετύχετε στα τέτοια σας,μιας κ θα έχετε κρυμμένα τα κασκόλια σας,και πηγαίντε ήσυχα κ ωραία στην θύρα σας.Ούτε γάτα,ούτε ζημιά.Σας μιλάει καποιος με πείρα από το ΟΑΚΑ(πότε θα κάνεις ΑΕΚΑΡΑ μου το γήπεδο σου) και γενικώς από πολλά τέτοια μάτς.
Ερχόμενοι και από Εθνική,είναι εύκολη η πρόσβαση για Κηφισιά.Φτάνετε μεσημεράκι,παρκάρετε ήσυχα-ήσυχα το τουτού σας,τρώτε,χέζετε,πίνετε καφέ,παίρνετε το τρενάκι κ τσουπ! σε 5' είστε κοντά στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ σας. :rockon:
ευτυχως που δεν ερχομαι με αμαξι
γιατι θα κυκλοφορω γυμνος με τα ταττου του θεου

Επισκέπτης
πάρτε το τρένο.Σε 5' θα στε στο ΟΑΚΑ.Μπείτε μέσα χωρίς διακριτικά,κατεβείτε στην στάση σας,και βάζελους να πετύχετε στα τέτοια σας,μιας κ θα έχετε κρυμμένα τα κασκόλια σας,

Απλώς να αποφύγετε μέσα στο τρένο λέξεις που περιέχουν το λλλλλλλ. :2funny:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Πολύ σωστό ! Έχω κατέβει Αθήνα εκατοντάδες φορές και όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους , απο Κηφισιά έχεις πρόσβαση όπου θες και υπάρχει σίγουρο parking !

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Εμείς ερχόμαστε απο Κηφισίας και οι βάζελοι απο Σπύρου Λούη , ο σταθμός μετρό λέγετε "Ειρήνη" και εξυπηρετεί η γραμμή 1 . 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom