Νέα

Θανατική ποινή: υπέρ ή κατά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θανατικη ποινη...Υπερ ή κατα?

• Υπερ

Ψήφοι: 3 37,5%
  • Κατα

Ψήφοι: 5 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εσενα σου ηρθε? πως σου φανηκε?

δεν χρειαζετε να μας θυμιζεις οτι εισαι μαλακας για πολλοστη φορα.το ξερουμε και το εχουμε καταλαβει.αν εχεις να πεις κατι σοβαρο πες το.το να βγαζεις κομπλεξ μεσα απο τετοια συζητηση δεν ειναι σωστο να ξερεις.οσο για το αλλο που ειπες εμενα δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο.αλλα αν εχει παιδια,αδερφες,και δεν εισαι ζωο,πρεπει να καταλαβαινεις και τον συναθρωπο σου,που εχει παθει κατι τετοιο.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
δεν χρειαζετε να μας θυμιζεις οτι εισαι μαλακας για πολλοστη φορα.το ξερουμε και το εχουμε καταλαβει.αν εχεις να πεις κατι σοβαρο πες το.το να βγαζεις κομπλεξ μεσα απο τετοια συζητηση δεν ειναι σωστο να ξερεις.οσο για το αλλο που ειπες εμενα δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο.αλλα αν εχει παιδια,αδερφες,και δεν εισαι ζωο,πρεπει να καταλαβαινεις και τον συναθρωπο σου,που εχει παθει κατι τετοιο.
η συμβουλη μου ΙΣΧΥΕΙ....δοκιμασε να κανεις ΣΕΞ....πολλες φορες βοηθαει....ξεθολωνει....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου.εχεις κομπλεξ μεγαλα να ξερεις.
ΣΕΕΕΕΕΕΕΞ ειπαμε.....βοηθαει....και αν δεν καλυτερεψεις τουλαχιστον θα σου μεινει η γλυκα....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Διαβαζω ολα αυτα για το βανεσακι και μου ανεβαινει η πιεση....η κοπελα ειναι ΑΨΟΓΗ....ναι ρε εχει κονδυλωματα,φυματιωση,σκολιωση,μηνιγγιτιδα,ιλαρα,παρωτιτιδα,ασθμα,αρθριτιδα και 2-3 αλλες αρρωστειες που δεν θυμαμαι τωρα....για αυτο ΜΑΚΡΥΑ...δωστε στα λαμογια που σας στελνουν τις μπουρουχες τα ευρουδακια σας και αφηστε σε μας τους....σαβουρογαμηδες το βανεσακι

τωρα μαθατε και το βολευ......το σιγουρο ειναι οτι ειστε οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ πρωταθλητες στη ΧΕΙΡΟΜΑΛΑΚΙΑ.....

κοσμος αγορι μου δεν ξεκινησε οταν γεννηθηκες εσυ και δεν θα τελειωσει οταν πεθανεις....καληνυχτα....

εσυ τωρα νομιζεις βρε ΜΙΖΕΡΕ οτι θα ανοιξω κουβεντα μαζι σου....τραβα να μυρισεις καμια κλανια ακομα....

Δεν σου φανηκε....εκει που χωνεις τη μουρη σου μονο κλανιες θα βρισκεις.....

Ριξε μια ματια στον αδελφο σου......ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ...ενω με τον πατερα σου?????????

Τωρα θα σε φτιαξω και αλλο.....Δ.Υ. με 2300 ευρω το μηνα,ολη μερα το κωλοβαραω,μενω Β.Π.,Ο μπαμπακας μου ειναι λεφτας,εχω οχι ενα αλλα δυο αυτοκινητα,εξοχικο με πισινα,σκαφος κλπ κλπ αλλα ΜΑΛΑΚΟΦΑΣΙΣΤΑΣ σαν εσενα δεν ειμαι......

pipinomaniac....βρε μιζερε ανθρωπακο η εισαι  τοσο μονος και κομπλεξικος που με τις παπαριες που γραφεις θελεις να προκαλεσεις κουβεντα η εισαι ψυχοπαθης....οσο για το παιδι σου σε κατι σαν εσενα θα επρεπε να κανουν στειρωση....

ξεχασες την πατριδα....αναρωτιομουν τοση ωρα πως και δεν εμφανιστηκες τοση ωρα να πεις τη μαλακια σου....

Καλημεραααα...αν και δεν εχω κλεισει ματι.....εχω τρομερο προβλημα...το βραδυ εκανα μετα απο πολυ καιρο σεξ με την γυναικα μου....δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!....ισως ειναι ψυχολογικο....το ευχαριστιεμαι μονο οταν πληρωνω....ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ....

οχι μαλλον εισαι σοβαρα να ξερεις.σου παραθετω μερικες απο τις απαντησης που εχεις δωσει κατα καιρους στο σαιτ, για να σου θυμησω οτι εχεις ερθει σε αντιπαρεθεση με ολους σχεδον,οχι για κατι σοβαρο,αλλα μονο και μονο για να βγαλεις το κομπλεξ σου.τωρα καταλαβαινω γιατι δεν κανει η γυναικα σου σεξ μαζι σου και ασχολισε μονο με πουτανες,σε ξερει καλυτερα απο εμας και εχει δικιο να σου φερετε ετσι.επισεις καλα θα κανεις απο εδω και περα να ηρεμησεις λιγο,και να ακους και τις γνωμες των αλλων,ισως σε βοηθησουν σε μερικα πραγματα.πιστευω οτι και τα αλλα μελη του σαιτ σε περνουν στην πλακα,οπως και εγω,και γιαυτο δεν ασχολουντε μαζι σου.αλλωστε παντου υπαρχει ενας τρελος.οσο γιαυτο που εκανα το εκανα για να δουνε ολοι ποιος εισαι.καλο σου βραδυ.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Θανατος στους Πουστηδες .....................................

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημεραααα...αν και δεν εχω κλεισει ματι.....εχω τρομερο προβλημα...το βραδυ εκανα μετα απο πολυ καιρο σεξ με την γυναικα μου....δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!....ισως ειναι ψυχολογικο....το ευχαριστιεμαι μονο οταν πληρωνω....ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ....

αυτο ειναι ενα γραφτο του σανιμ.
βρομωστομε πιστευω να καταλαβαινεις τι τυπος ειναι.μην ΑΣΧΟΛΗΣΕ αλλο.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι......

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

ειναι η μονη απαντηση μου.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
arcans
Μάλαμα
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι λάτρης των κόκκινων σπιτιών

Προφίλ E-mail Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SANIM στις: 12/03/09, 01:01 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
θα σε γαμισω εγω εσενα να ξερεις,μαζι με την μανα σου και την αδερφη σου...................αυτο μηπως ειναι δικο σου κυριε ΣΟΒΑΡΕ?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
arcans
Μάλαμα

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SANIM στις: 12/03/09, 00:12 »
αρχιδακι μην ασχολισε μαζι πολυ για να μη σου γαμισω οτι εχεις και δεν εχεις.καταλαβες μπασταρδακι?για να μην σε γαμησω,παλιοπουστα........ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΣΟΒΑΡΕ?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχεις να μας πεις και τιποτα αλλο?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αν ΕΣΥ ειδικα με επαιρνες στα σοβαρα....αλοιμονο μου....

Επισκέπτης
arcans
Μάλαμα

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SANIM στις: 12/03/09, 00:12 »
αρχιδακι μην ασχολισε μαζι πολυ για να μη σου γαμισω οτι εχεις και δεν εχεις.καταλαβες μπασταρδακι?για να μην σε γαμησω,παλιοπουστα........ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΣΟΒΑΡΕ?
χαρη θα σου κανει να σε γαμησει μωρη πουστρα βρωμοκολε

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

σε περνει η γυναικα σου σοβαρα απο οτι βλεπω.

Επισκέπτης

σε περνει η γυναικα σου σοβαρα απο οτι βλεπω.
πως να του αρεσει αφου ειναι πουστρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom