taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Νέος χώρος στην Ηλιούπολη. Ισόγειο με πατάρι. Πιθανόν στα δεν, αλλά η υποδοχή μου φάνηκε.... μέσα σ΄όλα!
Έλα μου ντε!! Σε λίγο θα είναι πιο πολλά από τους πελάτεςΕχει γεμίσει ο τόπος με μασατζίδικα του δεκάρικου,
Πως διαολο κρατάνε μαγαζιά με δεκαευρα,
Μια νοικιασμένη πετσέτα εχει ένα ευρω.
Εγώ λίγο δύσκολο να ξαναπεράσω αυτό το διάστημα. Αν μπορεί κάποιος, ας ενημερώσει.Δεν έχουμε τίποτα νεώτερο από το κατάστημα να υποθέσω !!!
τίποτε από τα δύο ...μάλλον ελληνίδες είναι... πέρασα από έξω πριν 1 ημέρα και ήταν στην πόρτα μία ξανθιά θεραπεύτρια που ήταν απλά υπέροχη...Ξέρει κανέις αν οι μασέζ είναι Ταιλανδες η κινέζες?
τίποτε από τα δύο ...μάλλον ελληνίδες είναι... πέρασα από έξω πριν 1 ημέρα και ήταν στην πόρτα μία ξανθιά θεραπεύτρια που ήταν απλά υπέροχη...
... δεν υπάρχει και άλλη μία είναι....
Kαλησπέρα συναθλητά.
Δώσε αν θες περιγραφή της κοπέλας και θα πάω εγώ και θα ενημερώσω..με ρεπορτάζ
Ευχαριστώ
Ελληνίδες είναι και υπηρεσίες μόνο μασαζ..Ξέρει κανέις αν οι μασέζ είναι Ταιλανδες η κινέζες?
….. μία είναι η θεραπεύτρια ξανθιά λεπτή γύρω στα 22...και η ιδιοκτήτρια λεπτή μελαχρινή …
Ελληνίδες είναι και υπηρεσίες μόνο μασαζ.. ντουζιέρα εκτός δωματίου.. οι πετσέτες εκτός πλαστικής σακούλας.. το μασάζ αρκετά καλό...
δεν παίζει...Ήρθε η Ανάπτυξη..!!! Τhaimassage στην Ελλάδα με τιμές Ταϊλάνδης. Προφανώς και δεν παίζει κάτι παραπάνω απο μασάζ βλέποντας το site τους.
... δεν υπάρχει και άλλη μία είναι....
εννοώ ότι είναι μία που κάνει μασαζ … όχι κάτι το ιδιαίτερο
έχω πάει