Νέα

Θα θέλατε να τα μπλέξετε/παντρευτείτε ιερόδουλη;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα θέλατε να τα μπλέξετε/παντρευτείτε ιερόδουλη;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Κι όμως ...η ταινία αυτή έχει κυρίως γυναικείο κοινό!!!
Μα ναι. Επειδή υλοποιεί την απόλυτη φαντασίωσή τους. Να μπορώ να γαμιέμαι με όσους θέλω, κι ακόμα κι αν καταντήσω Πόρνη στο πεζοδρόμιο, θα έρθει ένας Πανέμορφος Πολυεκατομμυριούχος και θα με σώσει

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.020
Πόντοι
3.346
Θα θέλατε να τα μπλέξετε με κορίτσι του χώρου;; Όταν λέω όμως "μπλέξιμο" δεν εννοώ κάτι που από την αρχή θα είναι με ημερομηνία λήξεως. Εννοώ αν θα γουστάρατε να κάνατε σχέση κανονική και όπου αυτό βγει. Αν ναι, θα υπήρχαν όροι;
Δηλαδη οταν εσυ κανεις σχεσεις βαζεις ορους? :confused:
Εγω μονο συμφωνια θα εκανα μαζι της..να μου δινει τα μισα απο αυτα που θα βγαζει...να μην τρωμε τζαμπα το κερατο :confused:

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Γιατί όχι? Και σχέση και γάμο! Ακόμα και αν συνέχιζε το επάγγελμα, θα το συζητούσα άνετα υπό προϋποθέσεις..
Τόσα έχουν δει τα μάτια μας απ' τις υπόλοιπες "καθώς πρέπει"...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Ρε μπας και είσαι ο μακαρίτης ο Μουστακας - Μένιος από την ταινία " Ο Πάτερ Γκομενιος" που τα οποία είχε με μια πουτανα (Θάλεια Παπάζογλου);;;!!!!

Εγγρ.
15 Απρ 2020
Like
601
Πόντοι
81
Γιατί όχι? Και σχέση και γάμο! Ακόμα και αν συνέχιζε το επάγγελμα, θα το συζητούσα άνετα υπό προϋποθέσεις..
Τόσα έχουν δει τα μάτια μας απ' τις υπόλοιπες "καθώς πρέπει"...
Συμφωνώ με τον φίλο. Πολλές φορές είναι πολύ πιο ξηγημενες και εντάξει.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Εγώ πάντως εντελώς μη ειρωνικά θα παντρευόμουν την Αντριάνα! Είμαστε κοντά στην ηλικία, εγώ λίγο μικρότερος, έχουμε βγει και κάποιες φορές για σούσι που
μου το χε προτείνει η ίδια (όχι επί πληρωμή!) και πραγματικά αυτή η γυναίκα με ανανεώνει.. Πέρα απ το οτι είναι καύλα κλπ είναι και απίστευτα ώριμη και συνειδητοποιημένη, καλός χαρακτήρας, οξυδερκής και με αίσθηση του χιούμορ. Το οτι έχει φάει άπειρες πούτσες από κάθε διαθέσιμη τρύπα δεν με ενοχλεί καθόλου ίσα ίσα θα ναι και χορτασμένη και κατασταλλαγμένη..

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Θα θέλατε να τα μπλέξετε με κορίτσι του χώρου;; Όταν λέω όμως "μπλέξιμο" δεν εννοώ κάτι που από την αρχή θα είναι με ημερομηνία λήξεως. Εννοώ αν θα γουστάρατε να κάνατε σχέση κανονική και όπου αυτό βγει. Αν ναι, θα υπήρχαν όροι;
τυπε να ρωτησεις το μελος @alex71 που εχει εμπειρία πανω σε αυτο!!

Ivanthegreat1

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
29
Πόντοι
0
Το 99% των κοριτσιών αυτών έχουν πρόβλημα με το αλκοολ ΄΄η εξάρτηση από ουσίες ή άπειρα ψυχολογικά ή όλα αυτά μαζί!Πολυ δύσκολες περιπτώσεις,τη πάτησα με κάποια παλιότερα και παραλίγο να μου γαμήσει τη ζωή..Για κρεβάτι μόνο λέει,για κάτι παραπάνω ρίσκο μεγάλο...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ωραία ιδέα ρε μάστορα!
Ποιος δεν θά’ θελε να γυρίζει σπίτι του και μετά από τη γνωστή ερώτηση στη γκόμενα του «πως πήγε σήμερα η δουλειά;», ν’ ακούει την απάντηση:
«τέλεια μωρό μου, μπούτι δεν έκλεισα όλη μέρα, τρύπα δεν άφησ’ αδειανή» :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Ιερδόδουλη μπορεί!

Πουτάνα και να ήθελα, δεν μπορώ να βρω-τις έχουν ήδη παντρευτεί άλλοι!
κι αν παντρευτείς Ιερόδουλη, κι έχεις πάει επίσκεψη σε φιλικό σπίτι, και εκεί βρεθεί τύπος, ο οποίος σκασμένος στα γέλια σου πει, μπράβο μάγκα που την αποκατέστησες, τουλάχιστον δεν θα την πληρώνεις, ενώ εγώ και οι φίλοι μου της τα ακουμπάγαμε κανονικά κάθε βδομάδα, πως θα αντιδράσεις;

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Φίλε διανοούμενε να είσαι καλά λες για μια από τις αγαπημένες μου ταινίες του Μουστάκα όπου γνωρίζει σε οίκο ανοχής την θαλεια Παπάζογλου και βγαίνει μαζί της εξιστορώντας τα γεγονότα στον γιατρό του Κώστα παλιό .

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.761
Πόντοι
216
Ο,τι και να πούμε εμείς μάγκες, άλλος κόβει και μοιράζει την τράπουλα στη ζωή!
Ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου ρθουν τα πράγματα, ούτε και πως θα πράξεις.
Αυτά που λέμε τώρα εμείς, όλα μεν ισχύουν, αλλά και αναιρούνται ανά πάσα στιγμή άμα λάχει!
Όπως και να χει, καλά να είμαστε, να περνάμε όμορφα, και να τιμούμε τις καύλες μας και τις επιθυμίες μας!

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Ο,τι και να πούμε εμείς μάγκες, άλλος κόβει και μοιράζει την τράπουλα στη ζωή!
Ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου ρθουν τα πράγματα, ούτε και πως θα πράξεις.
Αυτά που λέμε τώρα εμείς, όλα μεν ισχύουν, αλλά και αναιρούνται ανά πάσα στιγμή άμα λάχει!
Όπως και να χει, καλά να είμαστε, να περνάμε όμορφα, και να τιμούμε τις καύλες μας και τις επιθυμίες μας!
Έτσι είναι
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η τύχη.
Καλά να είμαστε και να περνάμε καλά και βλέποντας
Ότι και να πούμε δεν είναι για μακροπρόθεσμα.
Αλλάζουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
oκ ρε φιλε δεν εκατσα να ξεψαχνισω το φορουμ... Δεν ηξερα οτι το να ανοιξεις ενα απλο θρεντ αυτοϋποδηλωνει και ταυτοχρονα πρωτοπορεια. Μου ηρθε μια ακυρη σκεψη, και ηθελα να δω πως το σκεφτονται τα μελη του μπου
Μην τους ακους ειναι μπαχαλάκηδες. Κι ο παππάς κι ο ρετρός :confused: :grin:
Η αλήθεια ειναι ότι υπάρχουν παρα πολλά ίδια νήματα, αλλά επίσης ειναι αλήθεια ότι δεν μπορεις να το ξερεις αν δεν είσαι καιρο στο σαι...
Προχώρα. Ακούμε...

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Ουτε για πλακα κατι σοβαρο με τις πεταμενες>κανα νταραβερι για την εμπειρια οκ αλλα μεχρι εκει!

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Μπα χλωμό το κόβω...Προτιμώ να είμαι πελατινι:hi:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Ουτε για πλακα κατι σοβαρο με τις πεταμενες>κανα νταραβερι για την εμπειρια οκ αλλα μεχρι εκει!
Άσχημος και άκομψος τρόπος να αναφέρεσαι σε οποιονδηποτε άνθρωπο.
Ειδικά όταν πληρωνεις κιόλας για να πας μαζί του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom