Νέα

Θα συμβεί στην ελλάδα...! ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - It will happen to Greece

ολα αυτα που γινονται τελευταια εις βαρος της ελλαδας (οικονομια,διαφθορα,ρεμουλες,ξεφτιλισμος,διαστρεβλωση κ.λ.π) σαν να φαινεται οτι θα εχουν μια και μονο καταληξη...αυτα τα θεματα ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ....  υ.γ μακαρι να μην βγω αληθινος                                                                                                  

ετοιμαστειτε να γινει της πουτανας το καγκελο........
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

Επισκέπτης
ο alex jones θεωρειται και ειναι μεγας συνομωσιολογος...

οχι οτι δεν ισχυουν πολλα απ'αυτα που λεει

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
νομίζω ότι πλησιάζει ο καιρός που
θα καθαρίσει ο τόπος από 
1) τους διεθνιστές που μας ζαλίζουν τα @@
2) τους φασιστο-αμερικανοδεξιούς
3) τους πασοκοκλέφτες
4) τα λαμόγια
5) τους τοκογλύφους
6) τους τεμπέληδες
7) και κάθε μαλάκα που νομίζει ότι μπορεί να ζει εις βάρως των άλλων.
:uzi: :ak:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Αν φύγουν όλοι αυτοί μαζί, δεν θα μείνει κανείς...

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό που θα γίνει σε 1 5ετία θα ναι να μας διώξουν από την ΟΝΕ,να γυρίσουμε στη δραχμή.Δεν θα επενδύουν στην ελλάδα ούτε οι ελάχιστοι που το κάνουν τώρα λόγω...δραχμής.Και δυστυχώς σε 1 δεκαετία πτώχευση..

Γιατί όμως να τα περνάμε όλα αυτά;;;Γιατί όλα τα τομάρια που γίναν κυβερνήσεις και μας κατάκλεψαν να μην πληρώσουν και μάλιστα ακριβά;;;Γιατί ο Σημίτης με τον Παπαντωνίου όταν κάναν τις κομπίνες τους και με το Χρηματιστήριο και παίρναν δάνεια με τις πιο σκληρούς όρους,γιατί αυτοί να μην είναι φυλακή και τώρα μάλιστα λέγαν να γίνει ο Σημίτης και Πρόεδρος της Δημοκρατίας;;;;

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Αν βγουμε απο το Ευρω (που ειναι πολυ πιθανο αν παμε ΔΝΤ) και αν μας βγαλουν και απο την ΕΕ (πολυ πιθανο με τη νηλα που θα παθουν Γερμανο-Γαλλοι αν παμε ΔΝΤ) τοτε γηρναμε στη δεκαετια του 70 και τοτε ανηγει το κουτι της πανδωρας και ΟΛΑ ειναι πιθανα. Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι οτι τα τελευταια χρονια ζω πρωτοφανη πραγματα (δεν ειμαι και πιτσιρικας) στην Ελλαδα Δεκεμβριανη "επανασταση", πιθανη χρεοκοπια, εξοδος απο ΟΝΕ και ΕΕ, ΔΝΤ. Δεν σας προβληματιζει αυτο τους καπως μεγαλυτερους (30αρηδες 40αρηδες)

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό που θα γίνει σε 1 5ετία θα ναι να μας διώξουν από την ΟΝΕ,να γυρίσουμε στη δραχμή.Δεν θα επενδύουν στην ελλάδα ούτε οι ελάχιστοι που το κάνουν τώρα λόγω...δραχμής.Και δυστυχώς σε 1 δεκαετία πτώχευση..

Γιατί όμως να τα περνάμε όλα αυτά;;;Γιατί όλα τα τομάρια που γίναν κυβερνήσεις και μας κατάκλεψαν να μην πληρώσουν και μάλιστα ακριβά;;;Γιατί ο Σημίτης με τον Παπαντωνίου όταν κάναν τις κομπίνες τους και με το Χρηματιστήριο και παίρναν δάνεια με τις πιο σκληρούς όρους,γιατί αυτοί να μην είναι φυλακή και τώρα μάλιστα λέγαν να γίνει ο Σημίτης και Πρόεδρος της Δημοκρατίας;;;;

ετσι ειναι κωστακη και να σου πω φιλε μου οτι αν το 23 ειναι η ηλικια σου τοτε σου λεω υπευθυνα οτι εσεις ως γενια ειστε πολυ καλυτερη απο εμας τους καμμενους βολεμενους και αναισθητους. :thumbsup:

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αν βγουμε απο το Ευρω (που ειναι πολυ πιθανο αν παμε ΔΝΤ) και αν μας βγαλουν και απο την ΕΕ (πολυ πιθανο με τη νηλα που θα παθουν Γερμανο-Γαλλοι αν παμε ΔΝΤ) τοτε γηρναμε στη δεκαετια του 70 και τοτε ανηγει το κουτι της πανδωρας και ΟΛΑ ειναι πιθανα. Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι οτι τα τελευταια χρονια ζω πρωτοφανη πραγματα (δεν ειμαι και πιτσιρικας) στην Ελλαδα Δεκεμβριανη "επανασταση", πιθανη χρεοκοπια, εξοδος απο ΟΝΕ και ΕΕ, ΔΝΤ. Δεν σας προβληματιζει αυτο τους καπως μεγαλυτερους (30αρηδες 40αρηδες)

οντως βαρονε, ειναι αξιοπερίεργα καποια πραγματα της τελευταιας 30ετίας.πολυ μεθοδευση.θα πεσει πολυ πεινα λεμε αν και κατι θα παρουμε ως ανταλλαγμα απο την αμερική αφου εξ αιτιας μας θα ορθοποδησει ξανα το δολλαριο

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
όσο πιο γρήγορα καταστραφούμε,τόσο το καλύτερο.
πρέπει να καταστραφεί το παλιό ολοκληρωτικά για να γεννηθεί το καινούργιο.

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν ειναι καπως μηδενιστικα ολοκληρωτικο αυτο που λες? :idiot:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
δεν ειναι καπως μηδενιστικα ολοκληρωτικο αυτο που λες? :idiot:

φτάνουν τα ημίμετρα και τα μπαλώματα
είναι σκληρό,αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος εάν θέλουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάτι να αλλάξει
η Ελλάδα είναι προδιαγεγραμμένο να σβήσει έτσι κι αλλιώς,το βλέπουμε μέρα με τη μέρα σε κάθε τομέα.

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φτάνουν τα ημίμετρα και τα μπαλώματα
είναι σκληρό,αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος εάν θέλουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάτι να αλλάξει
η Ελλάδα είναι προδιαγεγραμμένο να σβήσει έτσι κι αλλιώς,το βλέπουμε μέρα με τη μέρα σε κάθε τομέα.

λαθος φιλε,οσο υπαρχουν Ελληνες η Ελλαδα δεν σβηνει

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μην παντρευεστε ξενες ρε παλικαρια να μη μειωνομαστε απλο ειναι

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
εμένα προσωπικά μια χώρα και ένας κόσμος που άλλοι αποφασίζουν για μένα κι έτσι όπως τον έχουν καταντήσει,στα @@ μου!
όσο μηδενιστικό κι αν σου ακούγεται η ευτυχία μου πηγάζει από μέσα μου και δεν εξαρτάται από τις εξωτερικές συνθήκες!

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ετσι μπραβο και λιγη αισιοδοξια :)

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
εμένα προσωπικά μια χώρα και ένας κόσμος που άλλοι αποφασίζουν για μένα κι έτσι όπως τον έχουν καταντήσει,στα @@ μου!
όσο μηδενιστικό κι αν σου ακούγεται η ευτυχία μου πηγάζει από μέσα μου και δεν εξαρτάται από τις εξωτερικές συνθήκες!

+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom