Νέα

Θα συμβεί στην ελλάδα...! ! ! !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
γιατι τι σε κανει να πιστευεις οτι η Βορεια Κορεα ειναι σε χειροτερη μοιρα απο την Ελλαδα?
Ισα ισα θεωρειται μια υπολογισιμη δυναμη που μεχρι και οι Αμερικανοι κανουν τουμπεκι...
Οσο για το βιοτικο επιπεδο των κατοικων ασε...Εδω κοντευει να γινουμε η Αλβανια του 70...

Καλα Ενταξει, μην λεμε οτι θελουμε, στην Βορεια Κορεα η κυβερνηση εκτελει για ψιλου πηδημα, προσφατα εκτελεσαν δημοσιως εναν καημενο γιατι μιλησε στο κινητο, με ενα φιλο του που διεφυγε στην Νοτια Κορεα και εκανε σχολια για την ποσοτητα του φαγητου.
Τουλαχιστον στην ελλαδα κρατανε τα προσχηματα, απλα λενε οτι εκπυρσοκροτησε το οπλο :'(

Δεν νομιζω οτι οι Αμερικανοι τους φοβουνται, απλως αμα γινει κατι τους Βορειοκορεατες θα πρεπει να τους ταισουν οι Νοτιοκορεατες μετα, και πιστεψε με δεν εχουνε καμια διαθεση οι καλοαναθρεμενοι Νοτιοκορεατες να νταντευουν τους πεινασμενους βορειους αδερφους τους.

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
ενας λαος που οταν βγαινει το βιντεο της Αλεξανδρατου, αγοραζει 200Κ αντιτυπα και αλλα τοσα κατεβασματα απο το ιντερνετ και η τηλεοραση την παιζει ασταματητα και οταν γινεται πορεια και ανεργια καθεται σπιτι του και μονο 3-5-αντε 10Κ ανθρωποι κατεβαινουν στο πεζοδρομιο,
ειναι αξιος της μοιρας του.

Φιλικα

EDIT: Η τηλεοραση παιζει/παρουσιαζει ασταματητα την εθνικη πορνοσταρ εννοω. Αν και η αλλη νοηματικη αποδοση δεν ειναι εντελως λαθος.

Επισκέπτης
Δεν νομιζω οτι οι Αμερικανοι τους φοβουνται, απλως αμα γινει κατι τους Βορειοκορεατες θα πρεπει να τους ταισουν οι Νοτιοκορεατες μετα, και πιστεψε με δεν εχουνε καμια διαθεση οι καλοαναθρεμενοι Νοτιοκορεατες να νταντευουν τους πεινασμενους βορειους αδερφους τους.

Μην το λες...ειναι μεγαλο ρισκο...Νομιζεις οτι ο Βορειοκορεατικος στρατος ειναι σαν τον δικο μας γεματο φλουφληδες και γιωταδες?+ τον πυρηνικο του εξοπλισμο...μην τρελαθουμε κιολας
Οσο για τους Αμερικανους στα αρχιδια τους και για τους Νοτιοκορεατες...Λες και ειχαν καμια σκασιλα και για τα πακια η τους Ιρακινους και πιοι θα τους ταισουν.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ας μαθει το στρακι πρωτα να κανει αεροβια και μετα να μιλισει :2funny: :2funny:

ναι ρε μαλακα εγω  μαθαινω δεν ειμαι ενας χοντρος πουστης που καθεται ολη μερα σπιτι του και μας εκφραζει αποψη σαν να εχει γενηθει στο γυμναστηριο..... τι γυμναστηριο ρε παπαρα απο τους κλασικους μαλακες που ειναι 200 κιλλα δεν βγαινουν απο το σπιτι τους και γραφουν συμβουλες για γυμναστικη!!!

εγω αμα γραψω κατι για το kick boxing θα ειναι επειδη θα το εχω κανει δεν θα λεω παπαριες

Επισκέπτης
ναι ρε μαλακα εγω  μαθαινω δεν ειμαι ενας χοντρος πουστης που καθεται ολη μερα σπιτι του και μας εκφραζει αποψη σαν να εχει γενηθει στο γυμναστηριο..... τι γυμναστηριο ρε παπαρα απο τους κλασικους μαλακες που ειναι 200 κιλλα δεν βγαινουν απο το σπιτι τους και γραφουν συμβουλες για γυμναστικη!!!

εγω αμα γραψω κατι για το kick boxing θα ειναι επειδη θα το εχω κανει δεν θα λεω παπαριες

Η ημιμαθεια σου μονο ζημια μπορει να κανει σε οσους δεν ξερουν και σε διαβαζουν.
Ειδαμε και τις πιπες που ελεγες παναθεμασε στο θρεντ του Γυμναστηριου :2funny: :2funny:

Τραβα τωρα να κωλοτριφτεις αλλου δεν σε γαμαω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ενας λαος που την παιζει ασταματητα και οταν γινεται πορεια και ανεργια καθεται σπιτι του και μονο 3-5-αντε 10Κ ανθρωποι κατεβαινουν στο πεζοδρομιο,
ειναι αξιος της μοιρας του.

Φιλικα
;) :grin: :grin: :grin:

και ετσι βγαζει νοημα...... ;)

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μην το λες...ειναι μεγαλο ρισκο...Νομιζεις οτι ο Βορειοκορεατικος στρατος ειναι σαν τον δικο μας γεματο φλουφληδες και γιωταδες?+ τον πυρηνικο του εξοπλισμο...μην τρελαθουμε κιολας
Οσο για τους Αμερικανους στα αρχιδια τους και για τους Νοτιοκορεατες...Λες και ειχαν καμια σκασιλα και για τα πακια η τους Ιρακινους και πιοι θα τους ταισουν.

Ποιον στρατο βρε φιλε? τον στρατο τον εχουνε για να φυλανε τους μεσα να μην βγουνε εξω, οχι για να μην μπουνε οι εξω μεσα! Ασε που παρα πολυ διαφευγουν στην Νοτια Κορεα ή και στην Κινα αναλογα, αν βρουν την ευκαιρια θετοντας φυσικα την σωματικη τους ακεραιοτητα σε κινδυνο και καταδικαζοντας σε σκληρη τιμωρια τους συγγενεις τους. Ουτε και οι Κινεζοι, δεν τους γουσταρουνε, η Βορεια Κορεα ειναι η μοναδικη χωρα φιλε με κληρονομικο κομμουνισμο δεν εχει ξαναγινει αυτο φιλε, σε καμμια αλλη κομμουνιστικη χωρα. Πριν λιγα χρονια οι σοδειες τους δεν πηγαν καλα και πεθαναν κοντα στον μισο εκατομυριο βορειοκορεατες γιατι ο ηγετης τους εδιωξε ολες τις ανθρωπιστικες βοηθειες, αφησε τους ανθρωπους του να πεθανουν απο την πεινα. Στρατος που φοβαται την ηγεσια του δεν ειναι στρατος....

Τους Ιρακινους οι ιδιοι τους ταιζουν φιλε μου, οσο τους ταιζουν αλλα η Νοτια Κορεα ειναι αλλη φαση ειναι συμμαχος χωρα στην ευρυτερη περιοχη με πολυ σημαντικη οικονομια και υποδομη για τους Αμερικανους, βασεις κτλ.

Επισκέπτης
Ποιον στρατο βρε φιλε? τον στρατο τον εχουνε για να φυλανε τους μεσα να μην βγουνε εξω, οχι για να μην μπουνε οι εξω μεσα! Ασε που παρα πολυ διαφευγουν στην Νοτια Κορεα ή και στην Κινα αναλογα, αν βρουν την ευκαιρια θετοντας φυσικα την σωματικη τους ακεραιοτητα σε κινδυνο και καταδικαζοντας σε σκληρη τιμωρια τους συγγενεις τους. Ουτε και οι Κινεζοι, δεν τους γουσταρουνε, η Βορεια Κορεα ειναι η μοναδικη χωρα φιλε με κληρονομικο κομμουνισμο δεν εχει ξαναγινει αυτο φιλε, σε καμμια αλλη κομμουνιστικη χωρα. Πριν λιγα χρονια οι σοδειες τους δεν πηγαν καλα και πεθαναν κοντα στον μισο εκατομυριο βορειοκορεατες γιατι ο ηγετης τους εδιωξε ολες τις ανθρωπιστικες βοηθειες, αφησε τους ανθρωπους του να πεθανουν απο την πεινα. Στρατος που φοβαται την ηγεσια του δεν ειναι στρατος....

φιλε ασχετα απο το στυγερο καθεστως της Β.Κορεας μην το συνγχεεις με την χουντα μας του 67.
Οπως ο στρατος σφαζει τους ιδιους τους Β.Κορεατες αν κουνησουν το δακτυλο τους ετσι θα αντιδρασει και στον εισβολεα.

Τους Ιρακινους οι ιδιοι τους ταιζουν φιλε μου, οσο τους ταιζουν αλλα η Νοτια Κορεα ειναι αλλη φαση ειναι συμμαχος χωρα στην ευρυτερη περιοχη με πολυ σημαντικη οικονομια και υποδομη για τους Αμερικανους, βασεις κτλ.

Εγω παλι ξερω οτι οι μισοι πακιστανοι,αφγανοι κτλ εχουν ερθει εδω και τους ταιζουμε.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Το τραγούδι στο βίντεο γαμάει....  :rockon: :rockon:

ποιοι είναι???

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
είναι παρθένα όπως και η άλλη με το dvd

asinodeutos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ναι, εμείς θα κάνουμε παρέα με την Βόρειο Κορέα, τον Τσάβεζ, και τις λοιπές προοδευτικές δυνάμεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quo
Ναι, εμείς θα κάνουμε παρέα με την Βόρειο Κορέα, τον Τσάβεζ, και τις λοιπές προοδευτικές δυνάμεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ρε έξυπνε μου έβαλες την ταμπέλα κατ' ευθείαν!! Τίποτα απο αυτά δεν σε ενοχλεί εσένα ή αυτά που γράφω είναι της Κορέας ή της Αριστεράς θέσεις? Η οργή μου είναι εξυπνάκια και δεν θέλω σα χώρα να μου πιάνει τον κώλο κανένας ούτε η Κορέα ούτε η Κούβα ούτε και αυτοί που μας τον πιάνουν τόσο χρόνια! Αλλά εδώ μόνο για πουτάνες έχετε άποψη τι περίμενα ο μαλάκας...

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε έξυπνε μου έβαλες την ταμπέλα κατ' ευθείαν!! Τίποτα απο αυτά δεν σε ενοχλεί εσένα ή αυτά που γράφω είναι της Κορέας ή της Αριστεράς θέσεις? Η οργή μου είναι εξυπνάκια και δεν θέλω σα χώρα να μου πιάνει τον κώλο κανένας ούτε η Κορέα ούτε η Κούβα ούτε και αυτοί που μας τον πιάνουν τόσο χρόνια! Αλλά εδώ μόνο για πουτάνες έχετε άποψη τι περίμενα ο μαλάκας...

Την οργή σου πρέπει να την βγάζεις στον καθρέφτη σου (όπως κι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες), γιατί εσύ κι εγώ φτάσαμε την χώρα σε αυτό το σημείο, όχι η Ε.Ε.  :headbang:

Αφού θεωρείς ότι η Ε.Ε. 'σου πιάνει τον κώλο' και πιστεύεις ότι η χώρα θα είναι καλύτερα εκτός (αφού δεν σου αρέσει που  μόνο η Γερμανία σου έχει δώσει 50 δις ευρώ μέχρι σήμερα στα πλαίσια της Ε.Ε.- όχι δάνεια, απευθείας χρηματοδότηση για αναπτυξιακούς σκοπούς που δεν επιστρέφεται), καλό θα ήταν να μας πεις και σε ποιο οικονομικό μπλοκ θα ενταχθεί η οικονομική υπερδύναμη που λέγεται Ελλάδα αν βγει από την ΟΝΕ  :2funny:

Θέλεις να σου πω το κόστος δανεισμού χωρών που αντιμετωπίζουν ελλείμματα σαν της Ελλάδας και βρίσκονται εκτός ΟΝΕ ?

Ή θέλεις να σου πω μέτρα που επέβαλε το ΔΝΤ σε τέτοιες χώρες ?

Τα περί Βορείου Κορέας και Βενεζουέλας δεν ήταν για να σου κολλήσω κάποια ταμπέλα, ήταν για να σου δείξω την κατάληξη μιας λογικής απομονωτισμού όπως αυτή που προτείνεις εν βρασμώ (έχοντας μερικώς δίκιο, καθώς η Γερμανία στην παρούσα κατάσταση δεν ανταποκρίνεται στις συνθήκες όπως αρμόζει στον ρόλο της).

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
μα οταν βγηκε η παπαρηγα χθες στο μεγκα κ τη ρωτησε ο πρετεντερης τι εχει να προτεινει αυτη για την κριση αυτη απαντησε λεγωντας οτι πρεπει οι εργαζομενοι να βγουν στους δρομους με το ΚΚΕ!! :headbang: :headbang: :headbang:
και αφησε να εννοηθει οτι ενα μετρο ειναι να φορολογηθει με 45% το κεφαλαιο! :headbang: :headbang:

galanisnick

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μα οταν βγηκε η παπαρηγα χθες στο μεγκα κ τη ρωτησε ο πρετεντερης τι εχει να προτεινει αυτη για την κριση αυτη απαντησε λεγωντας οτι πρεπει οι εργαζομενοι να βγουν στους δρομους με το ΚΚΕ!! :headbang: :headbang: :headbang:
και αφησε να εννοηθει οτι ενα μετρο ειναι να φορολογηθει με 45% το κεφαλαιο! :headbang: :headbang:

Ε αν δεν πει και καμιά μαλακία κάποιος πως θα περάσει η κρίση? :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom