Βολταιρε,εκανες πολυ καλυτερη δουλεια απο εμενα στο να ψαξεις τα τεχνικα ζητηματα αν και δεν βλεπω οτι ειπαμε και κατι το πολυ διαφορετικο.
ΕΚΤΟΣ απο τα περι πληρους πυρηνικου κυκλου οπου πραγματι εχεις απολυτο δικιο και εκανα λαθος.
Παρακατω τωρα.
Ρε εσύ έλεος με την λογική του ότι είναι εναντίον του Ισραήλ είναι καλό για τους Άραβες, την Μέση Ανατολή και την ανθρωπότητα γενικότερα.
Ο εχθρός του έχρθρου μου είναι φίλος μου ανεξάρτητα από το αν είναι ένα από τα χειρότερα θεοκρατικά καθεστώτα που πέρασαν από την Ιστορία.
Φυσικα και ειναι απαραδεκτο το καθεστως των παπαδων.Και σιχαμενο.Και εξοντωσε,τοτε,επι ισλαμικης επαναστασης,ενα σωρο αριστερους,κομμουνιστες κλπ.
Αλλα και ο Σανταμ σιχαμενος ηταν...Λοιπον?Τι πρεπει να κανω εγω τωρα,να πανηγυριζω γιατι οι Αμερικανοι μπουκαραν στο Ιρακ,τον κρεμασαν(οπως του αξιζε),και υπαρχουν ενα και τοσο εκατομμυριο νεκροι και μονο Ιρακινοι,χωρια οι σακατεμενοι?Για να μην μιλησουμε για τερατογεννεσεις στην Φαλουτζα και τα ρεστα...
Ε,οχι...Χιλιες φορες αυριο το πρωι οι μουλαδες να βγουν και να πουν"εχουμε 10,100,1000 κιλα ουρανιο 80%"παρα να βρισκεται μια χωρα στο ελεος του Ισραηλ και των Αμερικανων...Χιλιες φορες καλυτερα η ισορροπια του τρομου,παρα μια μοιρα σαν του Ιρακ.
Και απο εκει και περα να ξεσηκωθουν οι Ιρανοι και να κοβουν το λαρυγγι σε οποιον παπα βρισκουνε...Μαζι τους με τα μπουνια!
Δεν θα ήθελα να μπω τώρα στο θέμα του τι είναι το Ισραήλ γιατί αυτό απαιτεί πολλά ποσταρίσματα που τώρα (και στο εγγύς μέλλον) βαριέμαι να τα κάνω.
Δεν χρειαζεται σεντονιασμα...Η 75 ετων μανα μου,που δεν εχει βγαλει καλα καλα το δημοτικο,το εχει πει με λιγα λογια:"Σηκωθηκαν οι εβραιοι και πηγαν εκει κατω,και διωξανε τον κοσμο απο τον τοπο του για να φτιαξουν Κρατος".
Εαν λοιπον δεν λυθει αυτο το ζητημα,με εφαρμογη του UN 242 και λυση στο ζητημα των προσφυγων,ειρηνη δεν προκειται να υπαρξει.
Και για μενα,οπως ειναι η κατασταση τωρα,η λυση των δυο Κρατων ειναι η καλυτερη και η προτιμοτερη.
Κρατος ομως για τους Παλαιστινιους,οχι μπαντουσταν και εξανδραποδισμος.
Θα ήθελα όμως να σου θυμίσω ότι το Ιράν έχει ξαναπαίξει τον ρόλο του νταβά σε θέματα πυρηνικής ενεργείας όταν βομβάρδισε το 1980 τον αντιδραστήρα του Σαντάμ.
Και ξέρεις κάτι;;;;;;
Σε αγαστή συνεργασία με το ΙΣΡΑΗΛ!!!!!!!!!!
www.angelfire.com/art2/narod/opera/]TARGET: SADDAM'S REACTOR[/url]
Ωραια,τοτε το 1980-81 το Ιραν(σε πολεμο με το Ιρακ)και οι Ισραηλινοι συνεργαστηκαν αψογα για να σταματησουν τον(ειπαμε,σιχαμενο)Σανταμ απο το να αποκτησει την βομβα.
Και?Θα ειναι χειροτερο,πιο ανασφαλες μερος η Μεση Ανατολη εαν αυριο μεθαυριο,οπως ειναι πολυ πιθανο,το Ιραν αποκτησει την βομβα?
Δεν νομιζω,και σε καμμια περιπτωση δεν βγαζω στην ακρη τον μικρο η μεγαλο ανορθολογισμο των τραγων...