Νέα

Θα πληρώσετε τη σακούλα στο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Ζήτω τα χάρτινα καλαμάκια σε πλαστικές συσκευασίες. Ό,τι θέλουν μας κάνουν. Όπως και με τα ραπιντ τεστ, πρόβατα είμαστε όλοι. Στον Ειρηνικό έχει κυριολεκτικά νησιά από σκουπίδια. Εμάς μας γυρίζουν σκουπίδια από την Λιβερία που θέλαμε να κάνουμε τους έξυπνους να ξεφορτωθούμε.

Εγώ συνήθως πάω με μασίφ σακούλα του ΑΒ στα Lidl, που οι τελευταίοι θα έπρεπε να ντρέπονται για τις ψεύτικες που δίνουν.
Είδα πρόσφατα στον ΑΒ έναν τυπά που έβγαινε με σακούλα του Lidl και μου φάνηκε αστείο...

Στο Vicko είχε καροτσάκια γαμάτα τον περασμένο μήνα, τεράστια, 13 Ευρώ. Τα έχει στα 17+ τώρα νομίζω.
Άμα τα βρείτε σε προσφορά ορμάτε, έχει και στο skroutz τα ίδια με άλλο λογότυπο γύρω στα 20 Ευρώ με πολύ καλές κριτικές.
Βρίσκουν τα πόδια στις ρόδες και χρειάζεται να σκύβεις άμα είσαι ψηλός αλλά για τις γυναίκες είναι ό,τι πρέπει.
εμενα μου τη σπαει που ενω ολα τα ΣΜ εχουν και τις πατσαβουρες τις βιοδιασπωμενες και τις καλες τις σκληρες σακουλες, το MYMARKET εχει μονο τις μουφα που σπανε μολις βαλεις πανω απο 1 κιλο πραγματα. Σε φαση τι; οτι τους ενδιαφερει τοσο πολυ το περιβαλλον που θυσιαζουν το οποιο κερδος (αν υπαρχει) απο καλες σακουλες + τη μινι διαφημιση του να χρησιμοποιει ο πελατης πολλες φορες μια σακουλα; Αυτοι ηταν που τραμπουκιζαν τους εργαζομενους να ειναι χαμογελαστοι και να ρουφανε τα καβλια των πελατων επειδη τους κανουν τη χαρη που τους δινουν εργασια... Υποκριτες καριοληδες, βαλτε μια σακουλα της προκοπης

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Εγω πάλι δεν πάω ποτε σμ με λιγότερο σπό 2 αχθοφόρους.
Πλεμπαίοι... :confused: :confused: :confused: :confused:
Και η γυναικα μου με αχθοφορο παει...εμενα

Παντως ρε μαγκες το χειροτερο μου στο σμ ειναι να βαζεις τα πραγματα στις σακουλες στο ταμειο αν εχεις ψωνισει αρκετα. Ποιο θα μπει απο πανω , ποιο απο κατω , τα αυγα που θα μπουν κτλ . Πραγματικα σαν εξισωση του στιβεν χοκινγκ μου φαινεται οταν δε παιρνω τη γυναικα μαζι . Παιζει να ναι λιγοτερο σπαστικο να ξεμπλεκω καλωδια του hands free παρα αυτο

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Τύποι μας δουλεύουν.
Πληρώνουμε περιβαλλοντολογικό τέλος εκτός απο τις νάυλον σακούλες, και για τις βιοδιασπώμενες.
Ότι να 'ναι..

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
εμενα μου τη σπαει που ενω ολα τα ΣΜ εχουν και τις πατσαβουρες τις βιοδιασπωμενες και τις καλες τις σκληρες σακουλες, το MYMARKET εχει μονο τις μουφα που σπανε μολις βαλεις πανω απο 1 κιλο πραγματα. Σε φαση τι; οτι τους ενδιαφερει τοσο πολυ το περιβαλλον που θυσιαζουν το οποιο κερδος (αν υπαρχει) απο καλες σακουλες + τη μινι διαφημιση του να χρησιμοποιει ο πελατης πολλες φορες μια σακουλα; Αυτοι ηταν που τραμπουκιζαν τους εργαζομενους να ειναι χαμογελαστοι και να ρουφανε τα καβλια των πελατων επειδη τους κανουν τη χαρη που τους δινουν εργασια... Υποκριτες καριοληδες, βαλτε μια σακουλα της προκοπης
Όχι μόνο στο MyMarket , και στα discount markt δεν έχει καθόλου σκληρές , στα lidl πάλι υποτίθεται οτι έχει αλλά τελευταία όσες φορές προσπάθησα να βρώ σκληρές είχαν τελειώσει ... μάλλον δεν φέρνουν καθόλου και αυτοί , η φέρνουν πολύ λίγες και όντως τελειώνουν ; :confused:

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
36
Like
3.309
Πόντοι
2.606
Όχι μόνο στο MyMarket , και στα discount markt δεν έχει καθόλου σκληρές , στα lidl πάλι υποτίθεται οτι έχει αλλά τελευταία όσες φορές προσπάθησα να βρώ σκληρές είχαν τελειώσει ... μάλλον δεν φέρνουν καθόλου και αυτοί , η φέρνουν πολύ λίγες και όντως τελειώνουν ; :confused:
Έχουν γεμίσει με τις απλές τις λεπτές που με δύο μπουκάλια νερού εχουν σκιστεί

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.079
Πόντοι
6.256
Μην παιρνετε ρε πλαστικες σακουλες και καλαμακια.
Αγαπηστε το περιβαλλον οπως ο αγγελικουσης.
Μην ειστε γυφτοι

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Εγώ είμαι φουλ οικολόγος.. μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει σακούλα από σούπερ μάρκετ..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.079
Πόντοι
6.256

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Εγώ πάω μόνο σε καφετέριες που έχουν πλαστικό καλαμάκι...

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
Ξεφτίλες !!!!! , μας έχουν καταντήσει σαν την σοβιετική ένωση ( στα τελευταία της) !!!!, με το δυχτάκι θα πηγαίνουμε για την αγορά των αγαθών !!!!!.:headbang: .

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Εγώ πάντα πηγαίνω με σακούλες δικές μου, το θεωρώ κοροιδία.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Επιβολή φόρου είναι με το έτσι θέλω
Εντάξει, το καταλαβαίνω ότι θέλουν να περιορίσουν τη χρήστη πλαστικών βάσει κοινοτικής οδηγίας, αλλά γιατί δεν προσφέρουν χάρτινες σακούλες;

inprivate

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Κριτικές
15
Like
793
Πόντοι
311
Εντάξει, το καταλαβαίνω ότι θέλουν να περιορίσουν τη χρήστη πλαστικών βάσει κοινοτικής οδηγίας, αλλά γιατί δεν προσφέρουν χάρτινες σακούλες;
Κάποιοι το κάνουν πχ μαγαζιά με ρούχα
Τα σουπερμάρκετ βγάζουν πολλά λεφτά ημερησίως από τις σακούλες...

• Like
Αντιδράσεις: vril

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom