Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Εγω πάλι δεν πάω ποτε σμ με λιγότερο σπό 2 αχθοφόρους.
Πλεμπαίοι...
Πλεμπαίοι...
εμενα μου τη σπαει που ενω ολα τα ΣΜ εχουν και τις πατσαβουρες τις βιοδιασπωμενες και τις καλες τις σκληρες σακουλες, το MYMARKET εχει μονο τις μουφα που σπανε μολις βαλεις πανω απο 1 κιλο πραγματα. Σε φαση τι; οτι τους ενδιαφερει τοσο πολυ το περιβαλλον που θυσιαζουν το οποιο κερδος (αν υπαρχει) απο καλες σακουλες + τη μινι διαφημιση του να χρησιμοποιει ο πελατης πολλες φορες μια σακουλα; Αυτοι ηταν που τραμπουκιζαν τους εργαζομενους να ειναι χαμογελαστοι και να ρουφανε τα καβλια των πελατων επειδη τους κανουν τη χαρη που τους δινουν εργασια... Υποκριτες καριοληδες, βαλτε μια σακουλα της προκοπηςΖήτω τα χάρτινα καλαμάκια σε πλαστικές συσκευασίες. Ό,τι θέλουν μας κάνουν. Όπως και με τα ραπιντ τεστ, πρόβατα είμαστε όλοι. Στον Ειρηνικό έχει κυριολεκτικά νησιά από σκουπίδια. Εμάς μας γυρίζουν σκουπίδια από την Λιβερία που θέλαμε να κάνουμε τους έξυπνους να ξεφορτωθούμε.
Εγώ συνήθως πάω με μασίφ σακούλα του ΑΒ στα Lidl, που οι τελευταίοι θα έπρεπε να ντρέπονται για τις ψεύτικες που δίνουν.
Είδα πρόσφατα στον ΑΒ έναν τυπά που έβγαινε με σακούλα του Lidl και μου φάνηκε αστείο...
Στο Vicko είχε καροτσάκια γαμάτα τον περασμένο μήνα, τεράστια, 13 Ευρώ. Τα έχει στα 17+ τώρα νομίζω.
Άμα τα βρείτε σε προσφορά ορμάτε, έχει και στο skroutz τα ίδια με άλλο λογότυπο γύρω στα 20 Ευρώ με πολύ καλές κριτικές.
Βρίσκουν τα πόδια στις ρόδες και χρειάζεται να σκύβεις άμα είσαι ψηλός αλλά για τις γυναίκες είναι ό,τι πρέπει.
Και η γυναικα μου με αχθοφορο παει...εμεναΕγω πάλι δεν πάω ποτε σμ με λιγότερο σπό 2 αχθοφόρους.
Πλεμπαίοι...
Όχι μόνο στο MyMarket , και στα discount markt δεν έχει καθόλου σκληρές , στα lidl πάλι υποτίθεται οτι έχει αλλά τελευταία όσες φορές προσπάθησα να βρώ σκληρές είχαν τελειώσει ... μάλλον δεν φέρνουν καθόλου και αυτοί , η φέρνουν πολύ λίγες και όντως τελειώνουν ;εμενα μου τη σπαει που ενω ολα τα ΣΜ εχουν και τις πατσαβουρες τις βιοδιασπωμενες και τις καλες τις σκληρες σακουλες, το MYMARKET εχει μονο τις μουφα που σπανε μολις βαλεις πανω απο 1 κιλο πραγματα. Σε φαση τι; οτι τους ενδιαφερει τοσο πολυ το περιβαλλον που θυσιαζουν το οποιο κερδος (αν υπαρχει) απο καλες σακουλες + τη μινι διαφημιση του να χρησιμοποιει ο πελατης πολλες φορες μια σακουλα; Αυτοι ηταν που τραμπουκιζαν τους εργαζομενους να ειναι χαμογελαστοι και να ρουφανε τα καβλια των πελατων επειδη τους κανουν τη χαρη που τους δινουν εργασια... Υποκριτες καριοληδες, βαλτε μια σακουλα της προκοπης
Έχουν γεμίσει με τις απλές τις λεπτές που με δύο μπουκάλια νερού εχουν σκιστείΌχι μόνο στο MyMarket , και στα discount markt δεν έχει καθόλου σκληρές , στα lidl πάλι υποτίθεται οτι έχει αλλά τελευταία όσες φορές προσπάθησα να βρώ σκληρές είχαν τελειώσει ... μάλλον δεν φέρνουν καθόλου και αυτοί , η φέρνουν πολύ λίγες και όντως τελειώνουν ;
Τυπαρα μου γαμανε αυτές, μετά τις φοράω και για καπότα...Έχουν γεμίσει με τις απλές τις λεπτές που με δύο μπουκάλια νερού εχουν σκιστεί
Δεν περνάνε τον έλεγχο ποιότηταςΤυπαρα μου γαμανε αυτές, μετά τις φοράω και για καπότα...
Τα 0,09 είναι πρόσθετο νταβατζιλίκι στην πλαστική σακούλα των 0,49 ευρώ.Μερικές μεγάλες σακούλες είναι πιο ακριβές από εννέα λεπτά
Οι πλαστικες σακουλες ειναι πλεον μπιζνα για το καρτελ των σ μαρκετΤα 0,09 είναι πρόσθετο νταβατζιλίκι στην πλαστική σακούλα των 0,49 ευρώ.
Επιβολή φόρου είναι με το έτσι θέλωΕγώ πάντα πηγαίνω με σακούλες δικές μου, το θεωρώ κοροιδία.
Εντάξει, το καταλαβαίνω ότι θέλουν να περιορίσουν τη χρήστη πλαστικών βάσει κοινοτικής οδηγίας, αλλά γιατί δεν προσφέρουν χάρτινες σακούλες;Επιβολή φόρου είναι με το έτσι θέλω
Κάποιοι το κάνουν πχ μαγαζιά με ρούχαΕντάξει, το καταλαβαίνω ότι θέλουν να περιορίσουν τη χρήστη πλαστικών βάσει κοινοτικής οδηγίας, αλλά γιατί δεν προσφέρουν χάρτινες σακούλες;