Νέα

Θα πηγαίνατε ποτέ με την κολλητούλα της κοπέλας σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zarralee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειστε πχ.σπιτι της κοπελας σας και ερχεται η στιγμη να πεταχτειτε στο περιπτερο να παρετε τσιγαρα.η κολλητουλα σας ακολουθει και σας την πεφτει στο περιπτερο αρχιζοντας τα χουφτοματα παντου.ενδιδεται στον πειρασμο?η τραβατε ενα ξεροχαστουκο για να την φερεται στην "πραγματικοτητα"?
σε τετοια φαση την πηδας τυπε
ειναι θεμα τιμης :2funny:

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
φυσικά και την πηδάω!!!!!!!!!! :rockon: ακου ερώτηση .... :idiot: αν δεν μπορουσα να την πηδηξω θα πηγαινα σε γιατρο  :helpplea:δεν θα ημουν στα καλα μου... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε εχεις δει τα βιντεακια απο γιου τιουμπ που ποσταρε ο δημητρακης29 στο θρεντ του?
Τυπε ειναι μορφη ο δημητρακης :2funny: :2funny:
εχει βαλει καινουργια τυπε?
τα παλια ειχα δει μονο
ναι ειναι ωραιος τυπος δικε μου :rockon:

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
869
Πόντοι
96
αν ηταν ωραια χαλαρα την πηδουσα

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Κολλητουλα και να μου κατσει :think: :think: κατι δε παει καλλα με βλεπω να τρεχω και να μην φτανω..
Αν ηταν καμια γνωστη και ημουν σιγουρος οτι δεν θα το μαθει η δικια μου τοτε ΝΑΙ
Αν ομως το μαθει και μετα παει με τον κολλητο μου :headbang: :headbang:
Δεν ξερω αν ηταν πολλη μουναρα ναι θα το κανα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ειστε πχ.σπιτι της κοπελας σας και ερχεται η στιγμη να πεταχτειτε στο περιπτερο να παρετε τσιγαρα.η κολλητουλα σας ακολουθει και σας την πεφτει στο περιπτερο αρχιζοντας τα χουφτοματα παντου.ενδιδεται στον πειρασμο?η τραβατε ενα ξεροχαστουκο για να την φερεται στην "πραγματικοτητα"?

Κολλητουλα?

Αχου το καλε!
Τι γλυκουλι.....

OP
OP
Z

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κολλητουλα και να μου κατσει :think: :think: κατι δε παει καλλα με βλεπω να τρεχω και να μην φτανω..
Αν ηταν καμια γνωστη και ημουν σιγουρος οτι δεν θα το μαθει η δικια μου τοτε ΝΑΙ
Αν ομως το μαθει και μετα παει με τον κολλητο μου :headbang: :headbang:
Δεν ξερω αν ηταν πολλη μουναρα ναι θα το κανα.
παιδια πολυ μουναρα λετε μερικοι διευκρινειστε το λιγο.η κολλητη της κοπελας σας ειναι πολυ μουναρα η λιγο μουναρα?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.507
Πόντοι
2.357

Στον ανδρα υπαρχει κατι που λεγεται ΤΙΜΗ....
Στην γυναικα πραγματικα δεν ξερω ....
Αλλα αν κρινω απο την μητερα μου πιστευω πως υπαρχει και στις γυναικες

Εφοσον λοιπον θα ημουν δεσμευμενος με καποια θα ημουν εξ' ολοκληρου δικος της
ακομη κι αν ειχαμε οποιαδηποτε προβληματα ...
Θα προσπαθουσα μεχρι εκει που δεν παει αλλο για το καλυτερο για την σχεση μας
γιατι θα ηταν ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ μου .... τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο

Θα ΤΙΜΟΥΣΑ τον δεσμο η οπως αλλιως θελετε πειτε το ... μεχρι τα ακρα

Αυτη ειναι η αποψη μου, τα πιστευω μου και δεν ζητω να τα συμμεριστει κανεις

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
εχω πηδηξει ναι...και απ τον κωλο.κ μαλιστα μετα μου πε οτι ηταν βαλτη απ την αλλη για να με τσεκαρουν...αλλα μετα το  :fuck2: :fuck2: :fuck2: που της αρεσς δεν της το πε...και οπως καταλαβαινετε επεσε πολυ  :fuck2: :fuck2: :fuck2: μετα....μετα που εστειλα την δικια μου της ειπα και για την αλλη οτι ειχε ωραια κωλαρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και βγηκα και απο πανω  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αυτο που θα πω δεν ειναι ΑΠΟΛΥΤΟ... Αλλα σπανια καποια ειναι τοσο ΩΡΙΜΗ ωστε να το κρατησει μυστικο και να μην παρασυρθει απο την ματαιοδοξια της και το ξερασει για να κανει την "φιλη" της να νιωσει κατωτερη!

Οταν εχεις μια γκομενα...και περνατε καλα. Δεν γαμας ποτε την Κολλητη της... Θα το μαθει. Και ετσι θα χασεις και τις 2. Για μια παρωδικη χαρα... Επισης θα νιωθεις ασχημα επειδη χαλασες μια φιλια... Γενικα δεν συμφερει για τους τυπους που εχουν και λιγο μυαλο στο κεφαλι τους. Επισης για τους ΠΙΟ ΠΑΝΟΥΡΓΟΥΣ... ενδεχεται να εχουν συμφωνησει εκ των προτερων και οι 2 για να μπορεσει να σε τεσταρει Η ΜΙΑ.. κατα ποσο εισαι αξιοπιστος η οχι.

Απο την αλλη εχεις μια ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ευκαιρια μολις χωρισεις... μετα απο λιγο καιρο να την πηδηξεις αν θελεις. Μια κολλητη μιας παλιας μου πρωην μετα απο 4 μηνες που χωρισαμε...με πηρε τηλεφωνο και μου ριχνοτανε. Τελικα τσακωθηκε και με την φιλη της....
Ο τσακωμος ουτως η αλλως θα συμβει...το μονο σιγουρο ειναι πως θα μαθευτει...

Εγω προσωπικα αν ειχα μια καλη γκομενιτσα και την γαμουσα...δεν θα γαμουσα την φιλη της...δεν θα με ενδιεφερε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχω πηδηξει ναι...και απ τον κωλο.κ μαλιστα μετα μου πε οτι ηταν βαλτη απ την αλλη για να με τσεκαρουν...αλλα μετα το  :fuck2: :fuck2: :fuck2: που της αρεσς δεν της το πε...και οπως καταλαβαινετε επεσε πολυ  :fuck2: :fuck2: :fuck2: μετα....μετα που εστειλα την δικια μου της ειπα και για την αλλη οτι ειχε ωραια κωλαρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και βγηκα και απο πανω  :2funny: :2funny: :2funny:
ε εισαι τυπος :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΟΠ αυτο δεν το ειχα σκεφτει...οτι δηλαδη αμα της αρεσει παρα πολυ της αλληνης... να μπορεις μετα να της πεις...ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ...κι να την εκβιαζεις στο ετσι ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Τεσπα αυτα πιστευω οτι ειναι εξαιρεσεις ομως. Και δεν εισαι και ποτε σιγουρος αν καποια στιγμη στο μελλον δεν σου γυρισει μπουμερανκ ολο αυτο.

Εγω θα εκανα το αλλο...δεν θα πηδουσα την κολλητη της και ΜΑΛΙΣΤΑ θα ελεγα και στην ιδια πως το εκανε για να με τεσταρει και κατι τετοιο με προσεβαλλε... και θα της ελεγα αμεσως να χωρισουμε ΧΑΧΧΑ να δεις πως θα τρεχε απο πισω μετα.. θα με ειχε αγαπησει λεμε.

coconutpatra

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
AUTO EINAI MUST RE PAIDIA ;) KAI POIO MUST EINAI NA PAS KAI ME THN KOPELA SOY KAI ME THN KOLHTH THS (OF COURSE NA MHN EINAI MPAZO ) :ppppppppp

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom