Επισκέπτης
Εγώ σε αυτά τα νιάτα είμαι,να δεις μπάζωμαααα!!!Στα νιατα μου μπαζωσα οσο επρεπε για να χτισω....
Τωρα προτιμω το ρετιρε ;) (οσο μπορουμε βεβαια)
Εγώ σε αυτά τα νιάτα είμαι,να δεις μπάζωμαααα!!!Στα νιατα μου μπαζωσα οσο επρεπε για να χτισω....
Τωρα προτιμω το ρετιρε ;) (οσο μπορουμε βεβαια)
τι παω σπιτι και κανω τριο με την κοπελα μου
σε τετοια φαση την πηδας τυπεειστε πχ.σπιτι της κοπελας σας και ερχεται η στιγμη να πεταχτειτε στο περιπτερο να παρετε τσιγαρα.η κολλητουλα σας ακολουθει και σας την πεφτει στο περιπτερο αρχιζοντας τα χουφτοματα παντου.ενδιδεται στον πειρασμο?η τραβατε ενα ξεροχαστουκο για να την φερεται στην "πραγματικοτητα"?
αυτο ειναι ακομα καλυτερο τυπετι παω σπιτι και κανω τριο με την κοπελα μου
ο παπακαλιατης εισαι ρε τυπεευκολο.μανα/κορη
σωστος τυπεΕγώ σε αυτά τα νιάτα είμαι,να δεις μπάζωμαααα!!!
Τυπε εχεις δει τα βιντεακια απο γιου τιουμπ που ποσταρε ο δημητρακης29 στο θρεντ του?σωστος τυπε
εχει βαλει καινουργια τυπε?Τυπε εχεις δει τα βιντεακια απο γιου τιουμπ που ποσταρε ο δημητρακης29 στο θρεντ του?
Τυπε ειναι μορφη ο δημητρακης
ειστε πχ.σπιτι της κοπελας σας και ερχεται η στιγμη να πεταχτειτε στο περιπτερο να παρετε τσιγαρα.η κολλητουλα σας ακολουθει και σας την πεφτει στο περιπτερο αρχιζοντας τα χουφτοματα παντου.ενδιδεται στον πειρασμο?η τραβατε ενα ξεροχαστουκο για να την φερεται στην "πραγματικοτητα"?
παιδια πολυ μουναρα λετε μερικοι διευκρινειστε το λιγο.η κολλητη της κοπελας σας ειναι πολυ μουναρα η λιγο μουναρα?Κολλητουλα και να μου κατσει κατι δε παει καλλα με βλεπω να τρεχω και να μην φτανω..
Αν ηταν καμια γνωστη και ημουν σιγουρος οτι δεν θα το μαθει η δικια μου τοτε ΝΑΙ
Αν ομως το μαθει και μετα παει με τον κολλητο μου
Δεν ξερω αν ηταν πολλη μουναρα ναι θα το κανα.
ειστε πχ.σπιτι της κοπελας σας και ερχεται η στιγμη να πεταχτειτε στο περιπτερο να παρετε τσιγαρα.η κολλητουλα σας ακολουθει και σας την πεφτει στο περιπτερο αρχιζοντας τα χουφτοματα παντου.ενδιδεται στον πειρασμο?η τραβατε ενα ξεροχαστουκο για να την φερεται στην "πραγματικοτητα"?
ε εισαι τυποςεχω πηδηξει ναι...και απ τον κωλο.κ μαλιστα μετα μου πε οτι ηταν βαλτη απ την αλλη για να με τσεκαρουν...αλλα μετα το που της αρεσς δεν της το πε...και οπως καταλαβαινετε επεσε πολυ μετα....μετα που εστειλα την δικια μου της ειπα και για την αλλη οτι ειχε ωραια κωλαρα και βγηκα και απο πανω
εχω πηδηξει ναι...και απ τον κωλο.κ μαλιστα μετα μου πε οτι ηταν βαλτη απ την αλλη για να με τσεκαρουν...αλλα μετα το που της αρεσς δεν της το πε...και οπως καταλαβαινετε επεσε πολυ μετα....μετα που εστειλα την δικια μου της ειπα και για την αλλη οτι ειχε ωραια κωλαρα και βγηκα και απο πανω