Νέα

Θα πηγαίνατε ποτέ με την κολλητούλα της κοπέλας σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zarralee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spermcanon

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Αν ημουνα σιγουρος πως δεν θα το μαθει η δικια μου, και ηταν ωραιο μωρο, θα το σκεφτομουνα.

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
πηδηξα την κολλητη πεντε φορες.η γκομενα φυσικα δεν εμαθε τιποτα.το παραμυθι σταματησε οταν απο το πολυ γαμησι η κολλητη δεν αντεξε με ερωτευθηκε και εκμυστηρευτηκε στην φιλη της το προβλημα της...σαιει χελλο του δε μπαντ γκα'ι'..

Άρα το πραγματικοσ τιτλος τησ συζητησης αυτής πρεπει να αλαχθεί σε¨"Θα γλιτώνατε ποτε αν πηγαίνατε με την κολλητουλα της  κοπέλας σας( γιατι θα το μαθαινε σιγουρα)"

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Έχω πάει με πρώην γκόμενο μιας πρώην κολλητής μου.. :rockon:

OP
OP
Z

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ελα περιμενω ιστοριες παντος καιρου και τυπου.εμενα σας λεω την εκανα να με ερωτεφθει για να γλυτωσω τον διασυρμο και τον πανικο που θα ακολουθουσε,εγινα απλα καπνος.παντως η μαγειρικη της κολλητης ητανε πεντε επιπεδα πανω απο της γκομενας.κατι νεροζουμια εφτιαχνε η χαζη ενω η κολλητη ηξερε τον τσελεμεντε απ εξω...μαλακια που δν επερνα κανα ταπερακι μαζι μου να σωζεται καμια μεριδα. :2funny:

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ελα περιμενω ιστοριες παντος καιρου και τυπου.εμενα σας λεω την εκανα να με ερωτεφθει για να γλυτωσω τον διασυρμο και τον πανικο που θα ακολουθουσε,εγινα απλα καπνος.παντως η μαγειρικη της κολλητης ητανε πεντε επιπεδα πανω απο της γκομενας.κατι νεροζουμια εφτιαχνε η χαζη ενω η κολλητη ηξερε τον τσελεμεντε απ εξω...μαλακια που δν επερνα κανα ταπερακι μαζι μου να σωζεται καμια μεριδα. :2funny:

γιαυτο λενε οτι ο ερωτας περναει απο το στομαχι...

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εχουν κατσει σε κανεναν δυο αδερφες  ?    :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μετά απ'αυτό η καθεμια τράβηξε το δρόμο της να υποθέσω...??

ζησαμε για λιγο ολοι μαζι το ονειρο, μετα τοπε (τη μιση αληθεια) η μια στη μανα της η οποια εδιωξε την αλλη με τις κλοτσιες απο το σπιτι. Τελος ονειρου για ολους.

OP
OP
Z

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ζησαμε για λιγο ολοι μαζι το ονειρο, μετα τοπε (τη μιση αληθεια) η μια στη μανα της η οποια εδιωξε την αλλη με τις κλοτσιες απο το σπιτι. Τελος ονειρου για ολους.
:tickedoff:στραβωσε το θεμα..μηπως η μανα ηρθε για την μεριδα του λεοντος?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν μπορούν να κρατήσουν κάτι μυστικό,αμέσως ραπόρτο στη μαμά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom