spermcanon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν ημουνα σιγουρος πως δεν θα το μαθει η δικια μου, και ηταν ωραιο μωρο, θα το σκεφτομουνα.
πηδηξα την κολλητη πεντε φορες.η γκομενα φυσικα δεν εμαθε τιποτα.το παραμυθι σταματησε οταν απο το πολυ γαμησι η κολλητη δεν αντεξε με ερωτευθηκε και εκμυστηρευτηκε στην φιλη της το προβλημα της...σαιει χελλο του δε μπαντ γκα'ι'..
μετα απο 5-10 λεπτα? εγω την κραταω για ωρες
Έχω πάει με πρώην γκόμενο μιας πρώην κολλητής μου..
Έχω πάει με πρώην γκόμενο μιας πρώην κολλητής μου..
η ηλιθια ειναι σα τη τσιχλα και η τσιχλα σα την ηλιθια
ελα περιμενω ιστοριες παντος καιρου και τυπου.εμενα σας λεω την εκανα να με ερωτεφθει για να γλυτωσω τον διασυρμο και τον πανικο που θα ακολουθουσε,εγινα απλα καπνος.παντως η μαγειρικη της κολλητης ητανε πεντε επιπεδα πανω απο της γκομενας.κατι νεροζουμια εφτιαχνε η χαζη ενω η κολλητη ηξερε τον τσελεμεντε απ εξω...μαλακια που δν επερνα κανα ταπερακι μαζι μου να σωζεται καμια μεριδα.
εμενα μου καθεται μια αδερφη ο μα'ι'κ.εαν φερει και κολλητο τοτε ειναι 2 αδερφες.Εχουν κατσει σε κανεναν δυο αδερφες ?
Εχουν κατσει σε κανεναν δυο αδερφες ?
εμενα μου καθεται μια αδερφη ο μα'ι'κ.εαν φερει και κολλητο τοτε ειναι 2 αδερφες.
δυο κολλητες και συγκατοικοι πιανει?
πιανει.
μετά απ'αυτό η καθεμια τράβηξε το δρόμο της να υποθέσω...??δυο κολλητες και συγκατοικοι πιανει?
μετά απ'αυτό η καθεμια τράβηξε το δρόμο της να υποθέσω...??
στραβωσε το θεμα..μηπως η μανα ηρθε για την μεριδα του λεοντος?ζησαμε για λιγο ολοι μαζι το ονειρο, μετα τοπε (τη μιση αληθεια) η μια στη μανα της η οποια εδιωξε την αλλη με τις κλοτσιες απο το σπιτι. Τελος ονειρου για ολους.
Δεν μπορούν να κρατήσουν κάτι μυστικό,αμέσως ραπόρτο στη μαμά...ζησαμε για λιγο ολοι μαζι το ονειρο, μετα τοπε (τη μιση αληθεια) η μια στη μανα της η οποια εδιωξε την αλλη με τις κλοτσιες απο το σπιτι. Τελος ονειρου για ολους.