Νέα

Θα πηγαίνατε με τη μουνάρα αδερφή της μουνάρας κοπέλας σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως το θέμα δεν είναι οι απόψεις μου και τι αρέσει σε μένα. Ο κόσμος δεν είναι εδώ για να διαβάζει τα γούστα μου. Το θέμα είναι η απορία που είπα προηγουμένως. Και φυσικά δεν απάντησες απλά είπες κ εσύ το ίδιο πράγμα. Ναι οι πιο πολλές θα έστελναν στον αγύριστο κάποιον που θα έλεγε έτσι και δε θέλουν κλπ κλπ. Ε ναι γιατί! Τι ακριβώς κερδίζουν με το να διεκδικούν "αποκλειστικότητα". Κουνιέται καλύτερα ο άλλος άμα είναι πιστός σα φενταγίν στη μία και μοναδική αγάπη???!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως αυτή την ψύχωση με την "αποκλειστικότητα" δε την καταλαβαίνω. Τι θέλεις? Απλά να απολαύσεις ένα σεξ. το οποίο διαρκεί κάποια συγκεκριμένη ώρα. Τι σε νοιάζει μετά τι άλλο κάνει ο άλλος ή αν έχει κάνει το ίδιο πράγμα και με άλλες? Παίζει κάνα ρόλο στη δική σου ευχαρίστηση εκείνη την ώρα?
ναι ρε συ συμφωνώ.
Κανονικά θα έπρεπε η κοπέλα σου να είναι μια εβδομάδα με σένα και μια εβδομάδα με τον αδερφό σου.
Χαλαρά...προς τι οι αποκλειστικότητες;

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω αν ηταν διδυμες θα το εψηνα σιγα σιγα για τριο!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Πάντως το θέμα δεν είναι οι απόψεις μου και τι αρέσει σε μένα. Ο κόσμος δεν είναι εδώ για να διαβάζει τα γούστα μου. Το θέμα είναι η απορία που είπα προηγουμένως. Και φυσικά δεν απάντησες απλά είπες κ εσύ το ίδιο πράγμα. Ναι οι πιο πολλές θα έστελναν στον αγύριστο κάποιον που θα έλεγε έτσι και δε θέλουν κλπ κλπ. Ε ναι γιατί! Τι ακριβώς κερδίζουν με το να διεκδικούν "αποκλειστικότητα". Κουνιέται καλύτερα ο άλλος άμα είναι πιστός σα φενταγίν στη μία και μοναδική αγάπη???!!!

τι να σου απαντησω? τι?

εχεις δικιο.. οχι εχεις! :*P το να θελω με τον ανθρωπο που θα ειμαι μαζι, να ειμαι μονο μαζι του, να μην ασχολουμαι με κανενα αλλο κατα αυτον τον τροπο κ.. τρελο κονσεπτ τωρα... να κανει κ αυτος το ιδιο οσον αφορα εμενα... ειναι εξωφρενικο! που ξανακουστηκε!

κοιτα ουτε εγω ειμαι φαν της καταπιεσης... γενικα με χαλαει πολυ... αλλα αλλο αυτο κ αλλο η φρι σχεση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι ρε συ συμφωνώ.
Κανονικά θα έπρεπε η κοπέλα σου να είναι μια εβδομάδα με σένα και μια εβδομάδα με τον αδερφό σου.
ναι ρε συ συμφωνώ.

Τι θα πει "σου"? Ιδιοκτησία σου είναι? Αυτό είναι το θέμα ο κόσμος δε τα κοιτάζει λίγο πιο ελεύθερα τα πράγματα. Πρέπει ντε και καλά για να κάνουν λίγο σεξ να το κάνουν μέσα από μια "σχέση" που είναι ένα πράγμα λες και είναι γάμος μη πω και χειρότερο.Αντί να βλέπουν ο ένας τον άλλον ως κάποιον με τον οποίο θα περάσουν για λίγο καλά επειδή εμφανισιακά τους ερεθίζει, επειδή, θέλουν να εκτονωθούν και δε ξέρω και γω γιατι σκατά άλλο. Γιατί ντε και καλά ζευγαράκια κλπ? Λίγο περισσότερο ελευθερία και άνεση σε αυτά τα πράγματα δε νομίζω να έβλαπτε , το αντίθετο μάλιστα. Εδω το σεξ το έχουν αναγάγει λες και περνάς τις δοκιμασίες για να ενταχθείς στη μασονική στοά!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αντί να βλέπουν ο ένας τον άλλον ως κάποιον με τον οποίο θα περάσουν για λίγο καλά επειδή εμφανισιακά τους ερεθίζει, επειδή, θέλουν να εκτονωθούν και δε ξέρω και γω γιατι σκατά άλλο. Γιατί ντε και καλά ζευγαράκια κλπ? Λίγο περισσότερο ελευθερία και άνεση σε αυτά τα πράγματα δε νομίζω να έβλαπτε , το αντίθετο μάλιστα. Εδω το σεξ το έχουν αναγάγει λες και περνάς τις δοκιμασίες για να ενταχθείς στη μασονική στοά!
ισως γιατι ειναι ερωτευμενοι κ θελουν να ειναι μονο ο ενας με τον αλλο? λεω γω τωρα...
ισως καποιος ανθρωπος σαν χαρακτηρας να μην μπορει να ειναι παραλληλα με 7468356368687 διαφορετικους? :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ισως απλως να ηταν ξεκαθαρισμενα τα πραγματα εξ αρχης??

εαν θες ελευθερη σχεση απλα το δηλωνεις στον αλλον και κανετε τα κουμαντα σας......θες? κατσε....δε θες? φυγε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Άμα πιστεύεις σε παραμύθια και προκαταλήψεις όπως ο "έρωτας" ναι εκεί μπορεί να υπάρχει μια εξήγηση. Το να μη μπορεί να είναι με πολλούς διαφορετικούς επειδή δε θέλει δεν εξηγεί το γιατί ο άλλος να χαλιέται αν θέλει να είναι με κάποιους που ενδεχομένως θα ταίριαζε. Εξάλλου δεν υπάρχει λόγος να είναι "μαζί". Ο καθένας μόνος του είναι. Σεξ είναι, δεν υπογράφεις συμβόλαιο για καμιά πετρελαιοπηγή

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οπως τα ειπε η νιτσα.

εχεις δικιο... ντροπη μας να πιστευουμε σ ερωτες... κοινωνικες προκαταληψεις... μας πτυω.

*P *P *P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσυ σκιντου οταν εχεις σχεση εισαι αλλου νταλλου δηλαδη??? ή αν δε σου αρεσει ο ορος σχεση να το θεσω αλλιως....εσυ οταν εισαι με καποια κοπελα ξενοπηδας? ασχολεισαι με αλλες? το ανεχεσαι οταν το κανει εκεινη?

προσεξε τι θα απαντησεις ε? :)
σκεψου πολυυυυυυυ καλα ;)

Επισκέπτης
Άμα πιστεύεις σε παραμύθια και προκαταλήψεις όπως ο "έρωτας" ναι εκεί μπορεί να υπάρχει μια εξήγηση.

φιλε ο ερωτας δεν ειναι παραμυθι...μπορει στις μερες μας να ειναι απιαστο ονειρο αλλα δεν ειναι...με τον ερωτα γεμιζεις κ γινεσαι καλυτερος ανθρωπος...με το να γαμας κρεας μπαινει κρεας βγαινει γινεσαι χειροτερος κ απλα αλλαζεις φατσες στο γαμησι...γνωμη μου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι δε μου αρέσει ο όρος σχέση και δε με νοιάζει τι κάνει η άλλη από τι στιγμή που δε τη θεωρώ δικό μου άνθρωπο έτσι και αλλιώς. Άλλο πράγμα βέβαια με το γάμο. Όσο ελεύθερο θεωρώ  το όλο παιχνίδι πριν το γάμο, άλλο τόσο αυστηρά τα πράγματα πρέπει να είναι σε έναν έγγαμο βίο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω νομιζω (ορμομενη απο μια φιλη που μου το ανεφερε) οτι μερικοι και μερικες πρεπει να απομακρυνθουν για "διακοπες" στη Γυαρο.......ετσι για να ξεκαθαριζει λιγο το τοπιο τελος παντων και να βλεπουμε γυρω μας και να ξερουμε τι μας γινεται :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α τα πραγματα τ αλλαζει δλδ ενα χαρτι οτι παντρευτηκες? χα χαα

πατας ενα κουμπακι κ γινεται δικος σου ο αλλος... αποκλειστικα... ξαφνικα εχεις κ συναισθηματα...

εχει νοημα... :rolleyes:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
φιλε ο ερωτας δεν ειναι παραμυθι...μπορει στις μερες μας να ειναι απιαστο ονειρο αλλα δεν ειναι...με τον ερωτα γεμιζεις κ γινεσαι καλυτερος ανθρωπος...με το να γαμας κρεας μπαινει κρεας βγαινει γινεσαι χειροτερος κ απλα αλλαζεις φατσες στο γαμησι...γνωμη μου
μουν προσεχε μην πνιγεις στα σιροπια.καλες οι αγαπες αλλα θελει παντου μετρο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι δε μου αρέσει ο όρος σχέση και δε με νοιάζει τι κάνει η άλλη από τι στιγμή που δε τη θεωρώ δικό μου άνθρωπο έτσι και αλλιώς. Άλλο πράγμα βέβαια με το γάμο. Όσο ελεύθερο θεωρώ  το όλο παιχνίδι πριν το γάμο, άλλο τόσο αυστηρά τα πράγματα πρέπει να είναι σε έναν έγγαμο βίο.

οπου αλλαζει τι ακριβως? το οτι ενας παπας ή ενας δημαρχος σε κανει συζυγο? και αυτοματως εαν εσυ ξενοπηδαγες μεχρι το Σαββατο 7 Ιουνιου 2008 μετα τις 20.00 το βραδυ ξαφνικα μετατρεπεσαι σε υποδειγματικο μελος μιας σχεσης??

θεμα σεβασμου ειναι καταρχας το να εισαι ξεκαθαρισμενος απεναντι στον αλλον......θες να ξενοπηδας? να πηδας αδερφουλες και μανουλες?? εφοσον εχεις παπαρια ξεκαθαρισε τη θεση σου και μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου πουλωντας γαμπριλικια......

στο τελος ρε παιδια θα προσπαθησετε να μας βγαλετε οτι το να εισαι με εναν ανθρωπο ειναι ανωμαλο ενω το να σκυλοπηδας λες και εισαι τουαρεγκ-νομας ειναι ο αυτοσκοπος μας σε αυτη τη ζωη.....

Επισκέπτης
μουν προσεχε μην πνιγεις στα σιροπια.καλες οι αγαπες αλλα θελει παντου μετρο

δεν ειπα οτι δεν θελει μετρο ρε συ αλλα χωρις ερωτα δεν μπορεις να ζησεις....το κρεας μπαινει κρεας βγαινει θα το βαρεθεις καποια στιγμη ΜΟΝΟ τα προσωπα αλλαζουν...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
δεν ειπα οτι δεν θελει μετρο ρε συ αλλα χωρις ερωτα δεν μπορεις να ζησεις....το κρεας μπαινει κρεας βγαινει θα το βαρεθεις καποια στιγμη ΜΟΝΟ τα προσωπα αλλαζουν...
δεν εχεις αδικο σε αυτο αλλα και οι μεγαλοι ερωτες φθειρονται και πολυ ασχημα καποιες φορες

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
στο τελος ρε παιδια θα προσπαθησετε να μας βγαλετε οτι το να εισαι με εναν ανθρωπο ειναι ανωμαλο ενω το να σκυλοπηδας λες και εισαι τουαρεγκ-νομας ειναι ο αυτοσκοπος μας σε αυτη τη ζωη.....

να δεις... ελλεηνιδες θα ειμαστε κ γι αυτο... :2funny:

Επισκέπτης
δεν εχεις αδικο σε αυτο αλλα και οι μεγαλοι ερωτες φθειρονται και πολυ ασχημα καποιες φορες

ναι αλλα αυτη η αλλαγη συναισθηματων απο την κορυφη στον πατο σε γεμιζει...το κρεας μπαινει κρεας βγαινει παντα ιδιο ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom