Νέα

Θα πηγαίνατε με τη μουνάρα αδερφή της μουνάρας κοπέλας σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αγαπητοί bourdeliaρηδες είμαι εδώ και κανά χρόνο με μια πραγματικά πανέμορφη κοπέλα 22 ετών με την οποία παιρνάμε όμορφα χωρίς να πιστεύω  όμως ότι υπάρχει ιδιαίτερη προοπτική λόγω μεγάλης διαφοράς ηλικίας (πάνώ από δεκαετία). Το πρόβλημα (στον εγκεφαλό μου :headbang: :headbang:) προέκυψε από τη στιγμή που τυχαία μίλησα στο τηλεφωνο με την αδερφή της που ειναι μεν 17 ετών αλλά πραγματικά εξίσου όμορφη και φαίνεται <παιχνιδιάρα> αν και παρθένα ακόμα. Μου έχει δώσει το email της και συμφωνήσαμε να μην πει στην αδερφή της ότι μιλήσαμε γιατι τα παίρνει στο κρανίο!Το κακό είναι όμως ότι μου το έδωσε λάθος  :tickedoff: :tickedoff:(από λάθος)!!Ξέρω ότι παίζω με τη φωτιά αλλά υπάρχει κανείς που κατάφερε κάτι τέτοιο και ποιές ήταν οι συνέπειες? :think: :think:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε 17 ειναι ανιληκη θες να σε πανε μεσα;;; και για να στο εδωσε λαθος μαλλον επιτηδες το εκανε.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πως μπορεί να μασήσεις από το 17 χρονο πιτσιρίκι στην ηλικία που είσαι...  και ειδικά αν είναι παρθένο;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Όλες οι γυναίκες γενιούνται παρθένες...
Αλλά μόνο στο σώμα.  Είδες το 17άρι;

ναι. γι αυτο λεω το εκανε επιτηδες καλα τα παιχνιδακια αλλα δεν νομιζω να θελει να την ξεπαρθενιασει ενας 40αρης. ασε που μπορει να φοβαται

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ρε 17 ειναι ανιληκη θες να σε πανε μεσα;;; και για να στο εδωσε λαθος μαλλον επιτηδες το εκανε.
εχει κατι 17χρονα και κατι 15χρονα που οχι απλα δεν τα κανεις τοσο αλλα σε βαζουν κατω και λες τον γιωργοπαπα οπως σου ρθει... :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχει κατι 17χρονα και κατι 15χρονα που οχι απλα δεν τα κανεις τοσο αλλα σε βαζουν κατω και λες τον γιωργοπαπα οπως σου ρθει... :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα μην το λες αυτο...

......... δεν ξερω αλλα αλλο αυτο που βλεπεις κι αλλα αυτα που κανουν

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
για να σου λεω ξερω..δεν μιλαω κουτουρου(τι ειπα ο πουστης :2funny: :2funny:)

τι να σε πω...(τι ειπα η βλαχα) για να σου πω την αληθεια ξερω κι εγω κατι 15χρονα αγορακια που αμα με εβρισκαν μονη μου θα με εβαζαν κατω και θα μου αλλαζαν τα φωτα.... μηπως το φαινομενο ειναι γενικο; τα σημερινα 15χρονα ειναι τελειως φευγατα;

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Το email της δεν μου το έδωσε επιτήδες λάθος καθότι μπορεί να άκουσα λάθος μιας και μίλαγα στο δρόμο από κινητό.Το θέμα είναι ότι είπε οτι θα ήθελε να με γνωρίσει!! Όταν όμως πρότεινα 1-2 φορές στην δικιά μου να φέρει την αδερφή της για μπάνιο, αυτή με διάφορες γενικές δικαιολογίες το απέφυγε!!Βέβαια το να πάω για μπάνιο με τις 2 αυτές αδερφές θα μου δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα........ :bigdick: :bigdick: :smitten:.Υπάρχει συνάδερφος που αποπλάνησε αδερφούλες?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τι να σε πω...(τι ειπα η βλαχα) για να σου πω την αληθεια ξερω κι εγω κατι 15χρονα αγορακια που αμα με εβρισκαν μονη μου θα με εβαζαν κατω και θα μου αλλαζαν τα φωτα.... μηπως το φαινομενο ειναι γενικο; τα σημερινα 15χρονα ειναι τελειως φευγατα;
τα αγορακια το ειχαν απο παντα...τα κοριτσακια ξεθαρρεψαν...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το email της δεν μου το έδωσε επιτήδες λάθος καθότι μπορεί να άκουσα λάθος μιας και μίλαγα στο δρόμο από κινητό.Το θέμα είναι ότι είπε οτι θα ήθελε να με γνωρίσει!! Όταν όμως πρότεινα 1-2 φορές στην δικιά μου να φέρει την αδερφή της για μπάνιο, αυτή με διάφορες γενικές δικαιολογίες το απέφυγε!!Βέβαια το να πάω για μπάνιο με τις 2 αυτές αδερφές θα μου δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα........ :bigdick: :bigdick: :smitten:.Υπάρχει συνάδερφος που αποπλάνησε αδερφούλες?

ο κολλητος μου μια φορα εκανε παρτουζα με διδυμες ο μπαγασας  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εμενα και ενα ξαδελφο μου μας αποπλανησαν διδυμες....κουλο αλλα αληθινο...κατα τη διαρκεια του σεξ καταλαβαμε οτι μας ειχαν αλλαξει.... :2funny: :2funny:.εμεις 17-18  αυτες 22 περιπου.στα χανια.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ναι, ειδικά εάν είναι παρθένα όπως του φίλου...
Τι μας λες τώρα

Επισκέπτης
Αγαπητοί bourdeliaρηδες είμαι εδώ και κανά χρόνο με μια πραγματικά πανέμορφη κοπέλα 22 ετών με την οποία παιρνάμε όμορφα χωρίς να πιστεύω  όμως ότι υπάρχει ιδιαίτερη προοπτική λόγω μεγάλης διαφοράς ηλικίας (πάνώ από δεκαετία). Το πρόβλημα (στον εγκεφαλό μου :headbang: :headbang:) προέκυψε από τη στιγμή που τυχαία μίλησα στο τηλεφωνο με την αδερφή της που ειναι μεν 17 ετών αλλά πραγματικά εξίσου όμορφη και φαίνεται <παιχνιδιάρα> αν και παρθένα ακόμα. Μου έχει δώσει το email της και συμφωνήσαμε να μην πει στην αδερφή της ότι μιλήσαμε γιατι τα παίρνει στο κρανίο!Το κακό είναι όμως ότι μου το έδωσε λάθος  :tickedoff: :tickedoff:(από λάθος)!!Ξέρω ότι παίζω με τη φωτιά αλλά υπάρχει κανείς που κατάφερε κάτι τέτοιο και ποιές ήταν οι συνέπειες? :think: :think:

ξεκωλιασε την κ ψηστες να τις παρεις κ παρτουζα...τετοιες ευκαιριες δεν σου συμβαινουν καθε μερα...εξαλλου ποσο θα ζησουμε... :rockon:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
για να λεμε και την αληθεια η παρθενα ειναι παρθενα και σου βγαζει το λαδι ειτε ζει στο 2000 ειτε στο 1950, αν και ισως σημερα ειναι χειροτερα σου βγαζουν περισσοτερο το λαδι με ολες αυτες τις μαλακιες που διαβαζουν και βλεπουν στο νετ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom