Νέα

θα παντρευοσασταν γυναικα που κερδιζει περισσοτερα χρηματα απο σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Το εχω κανει (βασικα οποια γυναικα εχει δουλεια ή καποιο ενοικιο βγαζει πιο πολλα από εμενα οποτε....) . Πιστευω οτι αυτη η οικονομικη διαφορα κουραζει τη σχεση . Το σεξ γεφυρωνει τις κοινωνκες και οικινομικες διαφορες . Στο γαμο φθινει το σεξ οποτε πρεπει να εισαι συμβατος κοινωνικα και οικονομικα με τη συζυγο . Εγω ουτε πολυ πιο πλουσια γυναικα θα προτεινα για συζυγο .

...θα δεχοσασταν να σας συντηρει αν χανατε την δουλεια σας?

Θα της ζηταγα να με βοηθησει να βρω δουλεια .

Γενικα απαιτουμενο ειναι η στηριξη σε αρρωστιες κλπ

Υγ προσωπικα πιστευω οτι δεν μπορει να σταθει γαμος αν η γυναικα βγαζει πιο πολλά . Αργα ή γρηγορα υα σφυριχθει λήξης .

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Τι είναι ευχαριστο, να παρεις καμια ξεβρακωτη?

Αν είναι και ο άντρας ξεβράκωτος είναι αυτό που λέμε όμοιος τον όμοιο. Εξαρτάτε παραπέρα την κάθε περίπτωση. Προσωπικά επειδή παλιά είχα γνωρίσει μία κοπέλα που δεν είχε 2ο ρούχο δεν με πείραζε ότι ήταν απένταρη. Αν μου τύχαινε εκείνη την εποχή και μία ακόμη με πολλά λεφτά πάλι την -συγκεκριμένη- απένταρη θα προτιμούσα.
Ξέρω περιπτώσεις πολλών ξεβράκωτων ζευγαριών που παντρεύτηκαν και μία ζωή τα φέρνουν δύσκολα. Από την άλλη ξέρω και ζευγάρια που η γυναίκα βγάζει μακράν περισσότερα λεφτά από τον άντρα και ο άντρας αυτό δεν το αντέχει με τίποτα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
οχι απλα καλυτερα οικονομικα αλλα και τεραστια περιουσια προικα κλπ. επισης να ειναι μουναρα και καλη μαγειρισα και πορνοσταρ στο κρεββατι. Εννοειται οτι με αυτα τα χαρακτηριστικα δεν μπορει να παρει το πανω χερι απο ενα νωντοτυπο και θα ειναι πιστο σκυλακι :sunglasses:
Αυτό το σενάριο κινείται στη σφαίρα της φαντασίας!Κορόιδα άντρες με χρήμα,που παντρεύονται... ξεβράκωτες,έχουν υπάρξει,υπάρχουν και θα υπάρχουν εσαεί!Για το ανάποδο,μεμονωμένες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί στην Ιστορία... Οι γυναίκες δεν είναι χαζές όσον αφορά το συμφέρον τους,μην τρέφετε αυταπάτες!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αυτό το σενάριο κινείται στη σφαίρα της φαντασίας!Κορόιδα άντρες με χρήμα,που παντρεύονται... ξεβράκωτες,έχουν υπάρξει,υπάρχουν και θα υπάρχουν εσαεί!Για το ανάποδο,μεμονωμένες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί στην Ιστορία... Οι γυναίκες δεν είναι χαζές όσον αφορά το συμφέρον τους,μην τρέφετε αυταπάτες!
h diafora ειναι στην δυνατοτητα μιας ψοφιας οσο χαλια κ ναναι στην Ελλαδα κ Δυτ ευρωπη ΓΕΝΙΚΑ,να την πηδαει σχεδον οποιος θελει  γουσταρει να την πηδηξει
ο αντρας αντιθετα κι ευκαταστος ναναι μπορει ναναι πυρφορος ετη πολλα,,οποτε παιρνει λογω στερησης ενα σεξυ τσοκαρο συνηθως  αγραφκο
η γυναικα,θα βρει αυτον που θελει κι ας μην κοιταγεται καθοσον απο σεξ ειναι πληρης συνηθως.. ;)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Εξαρτάται το πόσο περισσότερα λέμε ... αν είναι 100 με 500 euro (πχ εσύ 1500 αυτήν 1800) ... δεν γαμιέται  ... κανένα πρόβλημα ...

Τώρα αν εσύ βγάζεις 1000 euro και αυτήν έχει εισοδήματα 4000 με 5000 euro,αν και ορθολογικά είναι καλή επιλογή να έχεις τέτοια γυναίκα στην πράξη σε καβγάδες θα ακούσεις πάρα πολλά πράγματα,που κανείς άντρας δεν ανέχεται να ακούσει ...

Αν μένεις και σε δικό της σπίτι πολύ πιθανά κάποια στιγμή να σου πει να πάρεις τον πούλο και να φύγεις ...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Μάλλον το ερώτημα θα πρέπει να τεθεί αντίστροφα: Θα σας παντρευόταν ποτέ γυναίκα που βγάζει περισσότερα απ εσάς?  :2funny: :2funny: :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Αν μένεις και σε δικό της σπίτι πολύ πιθανά κάποια στιγμή να σου πει να πάρεις τον πούλο και να φύγεις ...
Είναι γνωστό το δράμα των ''σώγαμπρων'' ανά την Ελληνική επικράτεια!Το τι τραβάνε από γυναίκα,πεθερικά,και λοιπό σόι,είναι να μην σου τύχει...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μάλλον το ερώτημα θα πρέπει να τεθεί αντίστροφα: Θα σας παντρευόταν ποτέ γυναίκα που βγάζει περισσότερα απ εσάς?  :2funny: :2funny: :2funny:

εδω κανονικη γυναικα δν μπορουν να βρουν οι περισσοτεροι εδω μεσα,η πλουσια θα τους κατσει  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν θα παντρευόμουν γιατί θα μου το πετούσε σε κάθε καβγά και είμαι πολύ νευρικός τύπος όταν ακούω τέτοια.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
οι περισσοτεροι που λετε ναι με χιλια και λοιπες πιπες
ουτε εχετε συζησει ουτε εχετε παντρευτει

ελλεηνιδα με προικα η καλυτερο εισοδημα απο εσενα ειναι απλα εφιαλτης

το χω ζησει με μια που συζουσα 2 χρονια
και εχω και απειρα παραδειγματα σε φιλικο συγγενικο περιβαλλον

αν αντεχει κανεις τις παρατηρησεις τις προσβολλες
τις συγκρησεις να του μιλαν υποτιμητικα και οτι αλλο σπαζαρχιδικο υπαρχει

ας ορμησει

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

ας ορμησει
Eπειδη εσύ επεσες σε καριολα δεν σημαινει οτι ολες ειναι ετσι.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Όποιος θέλει να παντρευτεί γυναίκα με μεγαλύτερα εισοδήματα απο τον ίδιο,απλά είναι ένα ζώο όρθιο...Απο πείρα μιλώντας,η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε περίπου τα ίδια με εμένα,μερικές χιλιάδες δραχμές λιγότερες για να είμαστε ακριβείς,αλλά νόμιζε ότι μπορεί να επιβληθεί εν γένει στο σπίτι γιατί είχε δικό της πορτοφόλι και μια κάποια προίκα,την οποία ποτέ δεν ζήτησα,καθώς είχα και δική μου περιουσία.Μια γυναίκα στο Ελλαδιστάν,βγάζοντας συμπλέγματα αιώνων,θα σου χτυπάει καθημερινά ότι βγάζει περισσότερα απο εσένα και με τρόπο που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άχρηστος,αν φυσικά επιτρέψεις κάτι τέτοιο.Και μιλάω εκ πείρας,καθώς η δική μου περίπτωση δεν είναι μεμονωμένη.Γενικά ζούμε σε μια εποχή ακραίου φεμινισμούστην οποία προσπαθούν να μας πείσουν ότι η γυναίκα έχει δύναμη και μάλιστα μεγαλύτερη απο τον άνδρα.Και κάτι τέτοια τα πιστεύουν και κάτι άχρηστες πατσαβούρες,οι οποίες δεν έχουν βγάλει ποτέ τους ούτε ένα πενηνταράκι,πόσο μάλλον μια "δυναμική γυναίκα του σήμερα που διεκδικεί κυρίαρχη θέση στην κοινωνία".Κυρίαρχη,μάγκες,όχι ισότιμη....Και ο νοών νοείτω...

Επισκέπτης
Όπως έγραψε κι ο kostakis εδώ οι περισσότεροι από εμάς εδώ μέσα (βάλτε κι εμένα) δε μπορούμε να σταυρώσουμε γυναίκα του πορτοφολιού μας, οι Ωνάσηδες μας λείπανε LOL...
Οι γυναίκες εκ της φύσεως είναι συμφεροντολόγες. Ξεκολλάτε από την ταινεία του αλήτη με την πριγκίπισσα με τον Παπαμιχαήλ και τη Βουγιουκλάκη. Είναι σπάνιο μια γυναίκα πορτοφολάτη να πλησιάσει έναν απένταρο κι ακόμα πιο σπάνιο να στεριώσει ένας τέτοιος γάμος. Κάτι σα να λέμε τις πιθανότητες του ΚΙΝΟ :grin: (πάλι στον τζόγο το πήγα)...
Προσωπικά ΠΟΤΕ δε θα παντρευόμουνα μια που έχει μεγαλύτερο πορτοφόλι και για να πάω παραπέρα αυτός είναι ο λόγος που μεν πυρφορίζω με μια, αλλά δεν έχω πάει παραπέρα. Που θα βγει η κατάσταση, ξέρω κι εγώ, στο διάβολο όλα πάω να πιω έναν καφέ έχει ωραία ημέρα.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
τυποι δεν ειπαμε για πλουσια ειπαμε απλα να βγαζει παραπανω..αυτη οπου εχω γνωρισει ειναι δικηγορινα με 50.000 το χρονο εισοδημα κι αυτο λογω του νομου κατσελη οπου μπηκε πολυς κοσμος..πριν λιγο καιρο παντως μου εδωσε και την πισω πορτα εν μεσω των κλασσικων γυναικειων τσιριδων..περιττο να σα;ς πω οτι μου ειπε οτι δεν το ειχε ξανακανει..τα κλασικα γυναικεια ψεμματα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
Όποιος θέλει να παντρευτεί γυναίκα με μεγαλύτερα εισοδήματα απο τον ίδιο,απλά είναι ένα ζώο όρθιο...Απο πείρα μιλώντας,η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε περίπου τα ίδια με εμένα,μερικές χιλιάδες δραχμές λιγότερες για να είμαστε ακριβείς,αλλά νόμιζε ότι μπορεί να επιβληθεί εν γένει στο σπίτι γιατί είχε δικό της πορτοφόλι και μια κάποια προίκα,την οποία ποτέ δεν ζήτησα,καθώς είχα και δική μου περιουσία.Μια γυναίκα στο Ελλαδιστάν,βγάζοντας συμπλέγματα αιώνων,θα σου χτυπάει καθημερινά ότι βγάζει περισσότερα απο εσένα και με τρόπο που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άχρηστος,αν φυσικά επιτρέψεις κάτι τέτοιο.Και μιλάω εκ πείρας,καθώς η δική μου περίπτωση δεν είναι μεμονωμένη.Γενικά ζούμε σε μια εποχή ακραίου φεμινισμούστην οποία προσπαθούν να μας πείσουν ότι η γυναίκα έχει δύναμη και μάλιστα μεγαλύτερη απο τον άνδρα.Και κάτι τέτοια τα πιστεύουν και κάτι άχρηστες πατσαβούρες,οι οποίες δεν έχουν βγάλει ποτέ τους ούτε ένα πενηνταράκι,πόσο μάλλον μια "δυναμική γυναίκα του σήμερα που διεκδικεί κυρίαρχη θέση στην κοινωνία".Κυρίαρχη,μάγκες,όχι ισότιμη....Και ο νοών νοείτω...

Παιχταρά μου, αν μιλάμε για ελλ(ε)ηνίδα, να το έχεις σίγουρο το τελευταίο ενδεχόμενο. Έτσι και αλλιώς θα σου κάνει τη μανούρα και θα σου στραβώσει, πολύ δε περισσότερο αν έχει "το πάνω χέρι" στα οικονομικά. Φοβάμαι ότι δε θα χάνει την ευκαιρία να σου το υπενθυμίζει προκειμένου να ικανοποιεί τη ματαιοδοξία και τον εγωισμό της.

Αν θέλετε να σας πρήζει τ'αρχίδια όλη μέρα ότι είστε άχρηστοι και ότι σας ταΐζει,παντρευτείτε τη...Εγώ μια γκόμενα είχα που έπαιρνε περισσότερα από μένα,έριχνε συνεχώς μπηχτές.Μέχρι που ένα βράδυ τα πήρα στο κρανίο,και μετά από ένα άγριο πήδηγμα την παράτησα!Μου τηλεφωνούσε συνεχώς να τα βρούμε.Αλλά δεν της έδωσα σημασία ξανά...

Εξαρτάται το πόσο περισσότερα λέμε ... αν είναι 100 με 500 euro (πχ εσύ 1500 αυτήν 1800) ... δεν γαμιέται  ... κανένα πρόβλημα ...

Τώρα αν εσύ βγάζεις 1000 euro και αυτήν έχει εισοδήματα 4000 με 5000 euro,αν και ορθολογικά είναι καλή επιλογή να έχεις τέτοια γυναίκα στην πράξη σε καβγάδες θα ακούσεις πάρα πολλά πράγματα,που κανείς άντρας δεν ανέχεται να ακούσει ...

ας ορμησει

Το να παρεις πλουσια γυναικα ειναι σαν να παιζεις τη ζωη σου στη ρουλετα, πρεπει η αλλη να ειναι πολυ τρομερος χαρακτηρας, να ειναι σωστη-συγκροτημενη κλπ σπανιζουν τετοιοι χαρακτηρες, κι επειδη ξερουμε τι τσολια ειναι ολες, ειδικα οι ελληνιδες, οποιος κανει το βημα αυτο πιστευω εχει 90% πιθανοτητες για ασχημες περιπετειες ή και καταστροφη.

Εδω βγαζουν γλωσσα οι φτωχες, τι λεμε τωρα. Πλουσια; Θα σε ξεσκιζει μια ζωη, αν δεν κανεις οτι λεει στην ζωη σας.
Κοινως, θα εισαι το σκυλακι της.
Αν καποιοι προκειμενου να ζησουν με καποιο χρημα το δεχονται, παω πασο...

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Το να παρεις πλουσια γυναικα ειναι σαν να παιζεις τη ζωη σου στη ρουλετα, πρεπει η αλλη να ειναι πολυ τρομερος χαρακτηρας, να ειναι σωστη-συγκροτημενη κλπ σπανιζουν τετοιοι χαρακτηρες, κι επειδη ξερουμε τι τσολια ειναι ολες, ειδικα οι ελληνιδες, οποιος κανει το βημα αυτο πιστευω εχει 90% πιθανοτητες για ασχημες περιπετειες ή και καταστροφη.

Εδω βγαζουν γλωσσα οι φτωχες, τι λεμε τωρα. Πλουσια; Θα σε ξεσκιζει μια ζωη, αν δεν κανεις οτι λεει στην ζωη σας.

δεν θα λεγα οτι παιζει καποιος κ ρουλετα οταν διαλεγει μια πλουσια . εχω γνωρισει πλουσιοπαιδα κ "πλουσιοπαιδα "
κ μερικα ειναι καλυτερα παιδια απο εμας τους κοινους θνητους  :2funny:

αν η κοπελια μου ειναι καλος χαρακτηρας κ γενικα η σχεση μας ειναι καλη δε νομιζω να "βγαλει " το εγω της στη σχεση
συνηθως εμεις οι ανδρες εχουμε θεμα με το εγω μας

τωρα αν καποιος πεσει πανω σε στριγλα τι να πει κανεις  :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν θα λεγα οτι παιζει καποιος κ ρουλετα οταν διαλεγει μια πλουσια . εχω γνωρισει πλουσιοπαιδα κ "πλουσιοπαιδα "
κ μερικα ειναι καλυτερα παιδια απο εμας τους κοινους θνητους  :2funny:

αν η κοπελια μου ειναι καλος χαρακτηρας κ γενικα η σχεση μας ειναι καλη δε νομιζω να "βγαλει " το εγω της στη σχεση
συνηθως εμεις οι ανδρες εχουμε θεμα με το εγω μας

τωρα αν καποιος πεσει πανω σε στριγλα τι να πει κανεις  :S
α καλα

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16

Ναι αλλά αν η εν λόγω πλούσια είναι πχ κινέζα και ο πατέρας της τάζει δεκάδες εκατομμύρια σε όποιον την αποσπάσει από τις δαγκάνες του λεσβιανισμού και την παντρευτεί Ή είναι πολωνέζα που ο παππούς της χέστηκε στο χρήμα στο Σικάγο και γύρισε στα γεράματα στην πατρίδα...τότε τι γίνεται? Μην πετάμε όλες τις πλούσιες συλλήβδην στον ίδιο σκουπιδοτενεκέ
Άνοιξε ένα νέο θέμα "Γνωριμίες με πλούσιες κινέζες/ευκατάστατες πολωνέζες" να παίξουμε λίγο μπάλα εκεί

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Θα δεχοσασταν να παντρευτειτε γυναικα που θα ειχε καλυτερα οικονομικα και αρα το πανω χερι στην σχεση? θα δεχοσασταν να σας συντηρει αν χανατε την δουλεια σας?

Ότι θα βγάζει περισσότερα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχει και το πάνω χέρι όπως λες. Αν το βλέπει έτσι (οικονομική κατάσταση - πάνω χέρι) τότε μάλλον η γυναίκα δεν είναι ώριμη για γάμο. Μιλάμε πάντα για την περίπτωση που εργάζεται ο άντρας και βγάζει έναν σχετικά αξιοπρεπή μισθό. Αν για 300-400 ευρώ παραπάνω που βγάζει το μήνα νομίζει ότι είναι καλύτερη από σένα τότε μάλλον ψωνάρα θα αποδειχθεί. Επίσης δεν έχουν σχέση μόνον τα λεφτά. Παίζει και η μόρφωση κατά τη γνώμη μου. Αν λ.χ έχω διαδακτορικό και εργάζομαι κάπου με 1000 ευρώ, δεν θα νοιώσω μειονεκτικά απέναντι σε κάποια η οποία βγάζει παραπάνω από μένα, αλλά έχει απλά ένα πτυχίο ή πήρε τη θέση με βύσμα. Κάποια πράγματα σχετικά είναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom