You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
θα παντρευοσασταν γυναικα που κερδιζει περισσοτερα χρηματα απο σας?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
οχι απλα καλυτερα οικονομικα αλλα και τεραστια περιουσια προικα κλπ. επισης να ειναι μουναρα και καλη μαγειρισα και πορνοσταρ στο κρεββατι. Εννοειται οτι με αυτα τα χαρακτηριστικα δεν μπορει να παρει το πανω χερι απο ενα νωντοτυπο και θα ειναι πιστο σκυλακιΘα δεχοσασταν να παντρευτειτε γυναικα που θα ειχε καλυτερα οικονομικα και αρα το πανω χερι στην σχεση? θα δεχοσασταν να σας συντηρει αν χανατε την δουλεια σας?
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Θα δεχοσασταν να παντρευτειτε γυναικα που θα ειχε καλυτερα οικονομικα και αρα το πανω χερι στην σχεση? θα δεχοσασταν να σας συντηρει αν χανατε την δουλεια σας?
Εννοειται μαν, χτυπας φραγκωμενη. Και μολις την γκαστρωσεις και την δεσεις με παιδι την αλλη μερα παραιτεισαι απ την δουλεια και καθεσαι με τα φιλαρακια σου να πινεις τσιπουρα και κρασια ολη μερα.
χαιρομαι που διαβαζω σοφες απαντησεις..γιατι καποιοι λενε περι αντρικης περηφανιας εγωισμου και τετοιες να προχωρησω δλδ τυποι..λετε μετα να μου το κερατο και να μου κτυπα οτι βγαζει πιο πολλα και τετοια σπασαρχιδικα?
ζητα της δανεικα!ηδη κερδίζει...και δεν μπορω να βγάλω στην ακρη κανενα περισευμα για να ξενογαμησω..
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ηδη κερδίζει...και δεν μπορω να βγάλω στην ακρη κανενα περισευμα για να ξενογαμησω..
Να τη γαμας με λυσσα, να της δειχνεις ποιος ειναι το αρσενικο. Και να την ταπεινωνεις. Πχ οταν χεζεις φωναζε την να ερθει στον καμπινε γυμνη βαλτην στα γονατα οταν καθεσαι στη λεκανη κσι τριφ της τις ρωγες.
nikos32p
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Να τη γαμας με λυσσα, να της δειχνεις ποιος ειναι το αρσενικο. Και να την ταπεινωνεις. Πχ οταν χεζεις φωναζε την να ερθει στον καμπινε γυμνη βαλτην στα γονατα οταν καθεσαι στη λεκανη κσι τριφ της τις ρωγες.
πας καλα που θα την γαμησω με λύσσα??μετα απο 10 χρόνια γαμου??εγω ειμαι σαραντα ενα και αυτη τριαντα εννια...αν ηταν εικοσιπενταρα ναι... θα εχυνε απο το γλυφομουνι μου..Ενα τετοιο πουτανακι ψαχνω βασικα!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.857
- Πόντοι
- 5.975
Παιχταρά μου, αν μιλάμε για ελλ(ε)ηνίδα, να το έχεις σίγουρο το τελευταίο ενδεχόμενο. Έτσι και αλλιώς θα σου κάνει τη μανούρα και θα σου στραβώσει, πολύ δε περισσότερο αν έχει "το πάνω χέρι" στα οικονομικά. Φοβάμαι ότι δε θα χάνει την ευκαιρία να σου το υπενθυμίζει προκειμένου να ικανοποιεί τη ματαιοδοξία και τον εγωισμό της.χαιρομαι που διαβαζω σοφες απαντησεις..γιατι καποιοι λενε περι αντρικης περηφανιας εγωισμου και τετοιες να προχωρησω δλδ τυποι..λετε μετα να μου το κερατο και να μου κτυπα οτι βγαζει πιο πολλα και τετοια σπασαρχιδικα?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αμα ειχα την μεση μου ναι....Θα δεχοσασταν να παντρευτειτε γυναικα που θα ειχε καλυτερα οικονομικα και αρα το πανω χερι στην σχεση? θα δεχοσασταν να σας συντηρει αν χανατε την δουλεια σας?
Spartan_Gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2013
- Like
- 217
- Πόντοι
- 16
Θα δεχοσασταν να παντρευτειτε γυναικα που θα ειχε καλυτερα οικονομικα και αρα το πανω χερι στην σχεση? θα δεχοσασταν να σας συντηρει αν χανατε την δουλεια σας?
Φίλε το σωστό σε μία σχέση συμβίωσης είναι τα οικονομικά να είναι κοινά!Όχι τα λεφτά μου και τα λεφτά σου!Γιατί μπορεί σήμερα ο ένας να βγάζει περισσότερα αλλά αύριο μπορεί να βγάζει ο άλλος.Εαν στην προκειμένη περίπτωσή σου εσύ βγάζεις λιγότερα ή καθόλου προσπάθησε να βγάλεις κάτι κι εσύ γιατί πολλές γυναίκες(μιλάω για σωστές) νιώθουν ανασφάλεια όταν ο άνδρας δε δουλεύει.
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
να βγαζει ενα σκασμο λεφτα και να μου τ ακουμπαει για να κανω τη διαχειρηση...
αν ειναι κ μουναρα καλως, αν δεν ειναι θα ξεσπαω στις πουτανες
αν ειναι κ μουναρα καλως, αν δεν ειναι θα ξεσπαω στις πουτανες
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εννοειται μαν, χτυπας φραγκωμενη. Και μολις την γκαστρωσεις και την δεσεις με παιδι την αλλη μερα παραιτεισαι απ την δουλεια και καθεσαι με τα φιλαρακια σου να πινεις τσιπουρα και κρασια ολη μερα.
κερασμένα όλα από τη σύζυγο ;)
Xθες!!!!!Θα δεχοσασταν να παντρευτειτε γυναικα που θα ειχε καλυτερα οικονομικα και αρα το πανω χερι στην σχεση? θα δεχοσασταν να σας συντηρει αν χανατε την δουλεια σας?
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
και προχθες μην σου πω,,,,,,,,,,,,,,,
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Εννοείτε.θα την ξεζούμιζα.Θα την εβαζα να δουλευει και εγω θα εβγαζα κρυφα βολτα τα γκομενακια με την πορσε που θα μου αγωραζε.Αυτος πιστευω ειναι ο προορισμος του καθε αντρα που σεβεται τον εαυτο του.
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Εννοείτε.θα την ξεζούμιζα.Θα την εβαζα να δουλευει και εγω θα εβγαζα κρυφα βολτα τα γκομενακια με την πορσε που θα μου αγωραζε.Αυτος πιστευω ειναι ο προορισμος του καθε αντρα που σεβεται τον εαυτο του.
οχι πορσε μωρε , μην εισαι προκλητικος...
ενα lexus is250 .... κυριλε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 102