Νέα

θα παντρευοσασταν γυναικα που κερδιζει περισσοτερα χρηματα απο σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Θα δεχοσασταν να παντρευτειτε γυναικα που θα ειχε καλυτερα οικονομικα και αρα το πανω χερι στην σχεση? θα δεχοσασταν να σας συντηρει αν χανατε την δουλεια σας?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Θα δεχοσασταν να παντρευτειτε γυναικα που θα ειχε καλυτερα οικονομικα και αρα το πανω χερι στην σχεση? θα δεχοσασταν να σας συντηρει αν χανατε την δουλεια σας?
οχι απλα καλυτερα οικονομικα αλλα και τεραστια περιουσια προικα κλπ. επισης να ειναι μουναρα και καλη μαγειρισα και πορνοσταρ στο κρεββατι. Εννοειται οτι με αυτα τα χαρακτηριστικα δεν μπορει να παρει το πανω χερι απο ενα νωντοτυπο και θα ειναι πιστο σκυλακι :sunglasses:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Εννοειται μαν, χτυπας φραγκωμενη. Και μολις την γκαστρωσεις και την δεσεις με παιδι την αλλη μερα παραιτεισαι απ την δουλεια και καθεσαι με τα φιλαρακια σου να πινεις τσιπουρα και κρασια ολη μερα.  :pipa3:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μεγάλη κουβέντα αλλά γιατί όχι ! Είναι σαν να σε πληρώνει εφόρου ζωής που την παντρεύτηκες και την αντέχεις...  :grin: :grin: :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
χαιρομαι που διαβαζω σοφες απαντησεις..γιατι καποιοι λενε περι αντρικης περηφανιας εγωισμου και τετοιες  :jerking: να προχωρησω δλδ τυποι..λετε μετα να μου  :zfuck: το κερατο και να μου κτυπα οτι βγαζει πιο πολλα και τετοια σπασαρχιδικα?

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
ηδη κερδίζει...και δεν μπορω να βγάλω στην ακρη κανενα περισευμα για να ξενογαμησω..

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
ηδη κερδίζει...και δεν μπορω να βγάλω στην ακρη κανενα περισευμα για να ξενογαμησω..

Να τη γαμας με λυσσα, να της δειχνεις ποιος ειναι το αρσενικο. Και να την ταπεινωνεις. Πχ οταν χεζεις φωναζε την να ερθει στον καμπινε γυμνη βαλτην στα γονατα οταν καθεσαι στη λεκανη κσι τριφ της τις ρωγες.  :tits: :kissass:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Να τη γαμας με λυσσα, να της δειχνεις ποιος ειναι το αρσενικο. Και να την ταπεινωνεις. Πχ οταν χεζεις φωναζε την να ερθει στον καμπινε γυμνη βαλτην στα γονατα οταν καθεσαι στη λεκανη κσι τριφ της τις ρωγες.  :tits: :kissass:

πας καλα που θα την γαμησω με λύσσα??μετα απο 10 χρόνια γαμου??εγω ειμαι σαραντα ενα και αυτη τριαντα εννια...αν ηταν εικοσιπενταρα ναι... θα εχυνε απο το γλυφομουνι μου..Ενα τετοιο πουτανακι ψαχνω βασικα!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
χαιρομαι που διαβαζω σοφες απαντησεις..γιατι καποιοι λενε περι αντρικης περηφανιας εγωισμου και τετοιες  :jerking: να προχωρησω δλδ τυποι..λετε μετα να μου  :zfuck: το κερατο και να μου κτυπα οτι βγαζει πιο πολλα και τετοια σπασαρχιδικα?
Παιχταρά μου, αν μιλάμε για ελλ(ε)ηνίδα, να το έχεις σίγουρο το τελευταίο ενδεχόμενο. Έτσι και αλλιώς θα σου κάνει τη μανούρα και θα σου στραβώσει, πολύ δε περισσότερο αν έχει "το πάνω χέρι" στα οικονομικά. Φοβάμαι ότι δε θα χάνει την ευκαιρία να σου το υπενθυμίζει προκειμένου να ικανοποιεί τη ματαιοδοξία και τον εγωισμό της.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αμα ειχα την μεση μου ναι....

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16

Φίλε το σωστό σε μία σχέση συμβίωσης είναι τα οικονομικά να είναι κοινά!Όχι τα λεφτά μου και τα λεφτά σου!Γιατί μπορεί σήμερα ο ένας να βγάζει περισσότερα αλλά αύριο μπορεί να βγάζει ο άλλος.Εαν στην προκειμένη περίπτωσή σου εσύ βγάζεις λιγότερα ή καθόλου προσπάθησε να βγάλεις κάτι κι εσύ γιατί πολλές γυναίκες(μιλάω για σωστές) νιώθουν ανασφάλεια όταν ο άνδρας δε δουλεύει.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ας είναι και εφοπλιστίνα,αδιαφορώ  :grin:
αλλά όχι και να με συντηρεί... με τι μούτρα θα της το παίζω μετά ανεξάρτητος  :boobies:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
να βγαζει ενα σκασμο λεφτα και να μου τ ακουμπαει για να κανω τη διαχειρηση...

αν ειναι κ μουναρα καλως, αν δεν ειναι θα ξεσπαω στις πουτανες

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Εννοειται μαν, χτυπας φραγκωμενη. Και μολις την γκαστρωσεις και την δεσεις με παιδι την αλλη μερα παραιτεισαι απ την δουλεια και καθεσαι με τα φιλαρακια σου να πινεις τσιπουρα και κρασια ολη μερα.  :pipa3:

κερασμένα όλα από τη σύζυγο  ;)

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
και προχθες μην σου πω,,,,,,,,,,,,,,,

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εννοείτε.θα την ξεζούμιζα.Θα την εβαζα να δουλευει και εγω θα εβγαζα κρυφα βολτα τα γκομενακια με την πορσε που θα μου αγωραζε.Αυτος πιστευω ειναι ο προορισμος του καθε αντρα που σεβεται τον εαυτο του.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
γιατί κρυφά ? στα φανερά τύπε, και αν παραπονεθεί, να απηληθεί με διαζύγιο..

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Εννοείτε.θα την ξεζούμιζα.Θα την εβαζα να δουλευει και εγω θα εβγαζα κρυφα βολτα τα γκομενακια με την πορσε που θα μου αγωραζε.Αυτος πιστευω ειναι ο προορισμος του καθε αντρα που σεβεται τον εαυτο του.

οχι πορσε μωρε , μην εισαι προκλητικος...
ενα lexus is250 .... κυριλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom