Νέα

Θα Μπορούσες Να Αλλάξεις Τη Ζωή Σου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Πόσες φορές ένοιωσες άσχημα μετά από επίσκεψη σε μπουρδέλο;
Πόσες φορές αισθάνθηκες κορόιδο όταν το cg που κάλεσες σου ζήτησε έξτρα χρήματα για κάτι που ήταν μέσα στην τιμή κι εσύ για έναν απροσδιόριστο λόγο δε μίλησες αλλά πλήρωσες;
Πόσες φορές ένοιωσες από πουτάνες-στριπτιζούδες-κωλομπαρούδες ότι σε κουτσομπολεύουν, σε κορο'ι'δεύουν και ίσως σε αντιπαθούν με το που σε βλέπουν κι εσύ αντί να δείξεις αξιοπρέπεια και να τις φτύσεις ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ;
Πόσες φορές θέλησες να φωνάξεις, να βρίσεις, να διαμαρτυρηθείς και να πεις στον εαυτό σου ΤΕΛΟΣ στο να στηρίζεις τις επικερδείς επιχειρήσεις που ποντάρουν στην αντρική καύλα;
Ειλικρινά, πες μου, με το χέρι στην καρδιά, πόσες φορές θέλησες να σταματήσεις να πηγαίνεις σε μπουρδέλα, strip ή κωλόμπαρα;

Τώρα ξέρω, πολλοί θα μου την πέσετε λέγοντας το γνωστό, ότι και καλά είναι τρόπος και στάση ζωής κλπ κλπ. Μπούρδες, ελάτε τώρα... Αφού το ξέρετε κι εσείς, μπούρδες δεν είναι; Έξυπνα παιδιά είστε και κόβει το μυαλό σας. Με το χερι στην καρδιά λοιπόν, τι αλλαγές θα θέλατε στη ζωή, στην εμφάνιση και (ιδιαίτερα) στο χαρακτήρα σας ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ;  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πόσες φορές αισθάνθηκες κορόιδο όταν το cg που κάλεσες σου ζήτησε έξτρα χρήματα για κάτι που ήταν μέσα στην τιμή κι εσύ για έναν απροσδιόριστο λόγο δε μίλησες αλλά πλήρωσες;
Πόσες φορές ένοιωσες από πουτάνες-στριπτιζούδες-κωλομπαρούδες ότι σε κουτσομπολεύουν, σε κορο'ι'δεύουν και ίσως σε αντιπαθούν με το που σε βλέπουν κι εσύ αντί να δείξεις αξιοπρέπεια και να τις φτύσεις ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ;
Πόσες φορές θέλησες να φωνάξεις, να βρίσεις, να διαμαρτυρηθείς και να πεις στον εαυτό σου ΤΕΛΟΣ στο να στηρίζεις τις επικερδείς επιχειρήσεις που ποντάρουν στην αντρική καύλα;
Ειλικρινά, πες μου, με το χέρι στην καρδιά, πόσες φορές θέλησες να σταματήσεις να πηγαίνεις σε μπουρδέλα, strip ή κωλόμπαρα;

Τώρα ξέρω, πολλοί θα μου την πέσετε λέγοντας το γνωστό, ότι και καλά είναι τρόπος και στάση ζωής κλπ κλπ. Μπούρδες, ελάτε τώρα... Αφού το ξέρετε κι εσείς, μπούρδες δεν είναι; Έξυπνα παιδιά είστε και κόβει το μυαλό σας. Με το χερι στην καρδιά λοιπόν, τι αλλαγές θα θέλατε στη ζωή, στην εμφάνιση και (ιδιαίτερα) στο χαρακτήρα σας ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ;  :grin:
τυπε το αθλημα ειναι δυσκολο
εχει και αποτυχιες οπως εχουν ακομα και οι μεγαλυτεροι αθλητες :2funny:
δεν υπαρχει λογος να απογοητευθει καποιος και να σταματησει τα μπουρδελα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.354
Πόντοι
1.686
Ρε φιλε ,εμεις δεν πληρωνουμε τις γκομενες ,σαν αμοιβη .
Τις πληρωνουμε ,για να εχουμε την ελευθερια μας ,να γαμησουμε αλλη και να μην ποναει το κεφαλι μας απο την κρεββατομουρμουρα τους .
Βεβαια ,κανουμε καποιες φορες και λαθος επιλογη .
Εγω όμως σημερα δεν εκανα λαθος επιλογη ,γιατι γαμησα μια Ρωσσιδα ,Διδυμου 20 ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Ρε πας καλα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μπουρδελα γηια παντα  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Απ'όσο ξέρω, ναι.  :grin:
Ρε συ δεν κοβονται οι πουτανες, καταλαβε το.
Εγω και την ημερα της κηδειας μου θα πω να σταματησουν την τελετη να πεταχτω μεχρι Βριλησσου και να γυρισω.
Γιατι σου ερχονται αυτα δεν μπορω να καταλαβω.

Επισκέπτης
Εγω και την ημερα της κηδειας μου θα πω να σταματησουν την τελετη να πεταχτω μεχρι Βριλησσου και να γυρισω.

Λολ,ειλικρινά για τόσο φανατικό πουτανιάρη δε σε είχα εσένα..... :think: :think: :think:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Εγώ θέλω να δω στατιστικά πόσοι θα σταματούσαν το άθλημα αν τους δινόταν η ευκαιρία να αποκτήσουν την άνεση και το χαρακτήρα του γόη και του κατακτητή. Έχοντας λοιπόν στο κρεβάτι σου σχεδόν όποια θες πόσες πιθανότητες έχεις να ξαναπληρώσεις για να γαμήσεις;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Λολ,ειλικρινά για τόσο φανατικό πουτανιάρη δε σε είχα εσένα..... :think: :think: :think:
Κοιτα, σε μπουρδελα δεν παω.
Στουντιο, cg, ct, strip, fuck buddies, καλυπτομαι.
Αυτην την εποχη περναω φαση ερασιτεχνων. Και ειναι πολυ καλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγώ θέλω να δω στατιστικά πόσοι θα σταματούσαν το άθλημα αν τους δινόταν η ευκαιρία να αποκτήσουν την άνεση και το χαρακτήρα του γόη και του κατακτητή. Έχοντας λοιπόν στο κρεβάτι σου σχεδόν όποια θες πόσες πιθανότητες έχεις να ξαναπληρώσεις για να γαμήσεις;
Σε πληροφορω οτι μου εχει τυχει να αφησω ΤΡΕΙΣ γυναικες να περιμενουν τηλεφωνημα για συναντηση και να παω σε στουντιο.
Ειναι άλλη η φαση, πώς να το κανουμε.
Και μαλιστα σε διαβεβαιωνω, οτι οσο περισσοτερο βρισκω ανταποκριση απο τις γυναικες, τοσο αυξανει και η διαθεση για πουτανες.

Επισκέπτης
Κοιτα, σε μπουρδελα δεν παω.
Στουντιο, cg, ct, strip, fuck buddies, καλυπτομαι.
Αυτην την εποχη περναω φαση ερασιτεχνων. Και ειναι πολυ καλα.

Fuck buddies, δεν έχει σχέση με πληρωμένο έρωτα.

Αλλά και πάλι...εσένα σε είχα για άτομο που πάει μια φορά στο τόσο......και τον υπόλοιπο καιρό με τη γυναίκα σου :huh:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Fuck buddies, δεν έχει σχέση με πληρωμένο έρωτα.

Αλλά και πάλι...εσένα σε είχα για άτομο που πάει μια φορά στο τόσο......και τον υπόλοιπο καιρό με τη γυναίκα σου :huh:
Γυναικα, μια επισημη γκομενα, δυο ανεπισημες και φιλες με κατανοηση  :grin:
Οσο για το "μια φορα στο τοσο", ειναι περιπου 50 επισκεψεις τον τελευταιο χρονο.
Πολυ ή λιγο δεν ξερω αν ειναι, αυτο ειναι παντως.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Και ποιος λέει πως και την κανονική γυναίκα δεν την πληρώνεις (εμμέσως πλην σαφώς...). Φυσικά είναι διαφορετικά τα κίνητρα..αλλα το αποτέλεσμα το ίδιο..
Πήγαινε να κρατήσεις κοέλα χωρίς φράγκα, αυτοκίνητο, σπίτι, δουλεια, διακοπούλες, καφέδες, ταξιδάκια, σινεμαδάκια, ταβερνάκια, δωράκια, και ένα σωρό παπαράκια...

Απο την άλλη οι πουτάνες προσφέρουν μια κοινωνική εκτόνωση...που στο σπίτι δεν μπορείς να βρεις..όσο και αν προσπαθησεις..μόνος ή με παρέα...
Τώρα γι'αυτό που λες μας κοροϊδεύουν...πρέπει να κάνεις μαλακία για να σε κοροϊδέψουν.. Αν θα σου φάνε λεφτά χωρίς να το ευχαριστηθείς (εμ τα πάντα στη ζωή έτσι είναι...πόσο μάλλονόταν μιλάμε για χημεια ανθρώπων..και μάλιστα σεξουαλική)..
Τέλος για το κουτσομπολιο... εγω νομίζω πως τις ξεπερνάμε εδώ μεσα...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
psix fan

ασχολείσαι με PUA????? :think:

Επισκέπτης
Γυναικα, μια επισημη γκομενα, δυο ανεπισημες και φιλες με κατανοηση  :grin:
Οσο για το "μια φορα στο τοσο", ειναι περιπου 50 επισκεψεις τον τελευταιο χρονο.
Πολυ ή λιγο δεν ξερω αν ειναι, αυτο ειναι παντως.

Ε αρκετά είναι....εγώ το "μία στο τόσο" το εννοώ καμιά 10ρια φορές το χρόνο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και ποιος λέει πως και την κανονική γυναίκα δεν την πληρώνεις (εμμέσως πλην σαφώς...). Φυσικά είναι διαφορετικά τα κίνητρα..αλλα το αποτέλεσμα το ίδιο..
Πήγαινε να κρατήσεις κοέλα χωρίς φράγκα, αυτοκίνητο, σπίτι, δουλεια, διακοπούλες, καφέδες, ταξιδάκια, σινεμαδάκια, ταβερνάκια, δωράκια, και ένα σωρό παπαράκια...

Απο την άλλη οι πουτάνες προσφέρουν μια κοινωνική εκτόνωση...που στο σπίτι δεν μπορείς να βρεις..όσο και αν προσπαθησεις..μόνος ή με παρέα...
Τώρα γι'αυτό που λες μας κοροϊδεύουν...πρέπει να κάνεις μαλακία για να σε κοροϊδέψουν.. Αν θα σου φάνε λεφτά χωρίς να το ευχαριστηθείς (εμ τα πάντα στη ζωή έτσι είναι...πόσο μάλλονόταν μιλάμε για χημεια ανθρώπων..και μάλιστα σεξουαλική)..
Τέλος για το κουτσομπολιο... εγω νομίζω πως τις ξεπερνάμε εδώ μεσα...
Εμενα παντως τοσα χρονια στο κουρμπετι, ούτε με κοροιδεψε ποτέ ούτε μου φερθηκε ασχημα καποια κοπελα. Αν τους φερθεις ασχημα θα αντιδρασουν, ανθρωποι ειναι.
Οσο για τα παραπανω Sarouman, πλεον οπως παμε, θα αρκουν δυο σακουλες πραγματα απο το σουπερμαρκετ....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Σε πληροφορω οτι μου εχει τυχει να αφησω ΤΡΕΙΣ γυναικες να περιμενουν τηλεφωνημα για συναντηση και να παω σε στουντιο.
Ειναι άλλη η φαση, πώς να το κανουμε.
Και μαλιστα σε διαβεβαιωνω, οτι οσο περισσοτερο βρισκω ανταποκριση απο τις γυναικες, τοσο αυξανει και η διαθεση για πουτανες.

Τυπε, κατουρας καθολου...;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom