Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
ενταξει ρε....δεν τρεχει τιποτα...προσωπικα δεν σε πιστευω οτι και να πεις...
αλλα εσενα ετσι και αλλοιως στα παπαρια σου...με ηξερες και απο χτες;;;
την κανω τωρα...καλη συνεχεια...

Δεν τρεχει τιποτα.

Παντως σκεψου αν ηθελα να το παιξω ιστορια, δεν θα ελεγα οτι το δευτερο μωρο το εχασα λογο του οτι δεν το χειριστηκα καλα μιας και ειχα ενθουσιαστει απο το σερι.

Αλλα θα ελεγα οτι το σκιζω ακομα.

Εγω και τις επιτυχιες και τις αποτυχιες τις εχω αποτυπωσει εδω μεσα κατα καιρους.

Παντως οποτε θελεις να βγουμε να γνωριστουμε και απο κοντα.

Καληνυχτιζω διοτι το πρωι εχει ξυπνημα.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μαγκες ,οποιος γαμαει στριπτηζου ,με λεφτα ή χωρις ,τον συγχαιρω.
Οποιος ομως μας μιλαει για καψουρα για στριπτηζου ,
χρειαζεται ατελειωτο κραξιμο ,γιατι εκτος απο την αφελεια του ,χαλαει την πιατσα ,αφου δημιουργει την εντυπωση οτι οι ελληνες ειναι θυματα.
Αγαπουληδες ,χαλατε την πιατσα.Ξεστραβωθητε ,πηγαινετε ενα ταξειδι στην πρωην Σοβιετικη Ενωση ,να παρετε μια γευση απο την νοοτροπια ,πριν πλαθετε ονειρα με την φαντασια σας.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το 18χρονο σε καποια φαση μου εκανε νερα. Το παιζε δυσκολη να βγει.....
......
Τι λετε δεν μου ξαναμηλησε / πηδηχτεικε μετα????

Εγώ λέω ότι έχεις δρόμο μπροστά σου και ξεκόλλα από την φάση (όχι από κάποια συγκεκριμένη γκόμενα) όσο είναι καιρός γιατί προβλέπω πολύ ξύλο ακόμα.

Ξεκίνα να χαλάς χρήμα για να πηδάς και μόνο (CT, CG κλπ) και άστα τα άλλα τα κοινωνικά, φλερτ και τα αρχίδια μάντολες, ποια ζήλεψε και γιατί.

Με επαγγελματίες κάνεις business, όχι παιχνίδια.

Αυτά (clopyright)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πες τα χρυσοστομε ,οι αγαπουληδες χαλανε την πιατσα.
Με επαγγελματιες ,ΜΟΝΟ μπιζνες -βιζιτες .

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ρε παιδια  εχω παθει το εξης τελευταια...

Αφου και το δηλωνω εξ αρχης θα πληρωνω για ολη μου τη ζωη την ΠΡΩΤΗ μου σεξουαλικη συνευρεση με στριπτηζου στην τρυφερη ηλικια των 20... ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ χωρις αυτην δεν φανταζομαι πως θα ηταν η ζωη μου(αυτο το γραφω για να υπαρχει για μενα και για το θεο που ειναι μαρτυρας σε οτι κανουμε και σε οτι λεμε). καλα αντε το πολυ να καταλαβουν μερικοι τι εννοω..(και δεν εννοω αρρωστια προς θεου)

Πλεον εχω αρχισει και κανω κατι περιεργα και επικυνδυνα μπορω να πω. Εχω στο ενα σπιτι μια η οποια παρατησε τη δουλεια της για μενα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Κλαιει γιατι δεν με βλεπει πολυ.. το τι παπαρια της εχω ριξει δεν περιγραφεται. Δηλαδη της ειπα οτι φαληρισα αλλα εχω λεφτα..οτι να ναι. Μαγειρευει πλενει καθαριζει.. δεν το περιμενα. με μαλωνει οταν δεν παιζω με τα βυζια της. και το μονο που κανω ειναι να ψαχνω αλλες γκομενες.Κανοντας μονο αυτο η αλλη καιγεται απο καυλα και απο ανησυχια οτι θα με χασει..

Εχω ηδη ετοιμασει την επομενη η οποια θα μεινει σε αυτο το σπιτι παλι παρατωντας τη δουλεια της για εμενα.Νιωθει πολυ τυχερη που βρηκε καποιον σωστο... η οποια μου δειχνει ποσοι τις στελνουν κατι εμετικα μυνηματα αγαπης αλλα αυτη θελει εμενα.. πσσσσσ αυτο περιμενα να μου πεις για να σε πιστεψω κουκλα μου..τωρα θα γερασουμε μαζι. Ναι ναι ακριβως ετσι..

Και εχω και αυτο που πραγματικα σταματησε και που με ανεχεται να ειμαι γαιδουρι.... να μενει σε αλλο σπιτι!στα παπαρια μου..

Και λεω εγω τωρα για αλλη μια φορα..Ε ΚΑΙ ? πραγματικα βλεπω οτι σε αυτη τη φαση οπου και να παω φορτωνω ανετα για το σπιτι μου οποιαδηποτε δεν ειναι σπιτωμενη/ερωτοκαμενη οσο και να μετραει. Ε ΚΑΙ ? Τα εχω ολα . χρημα , εμφανιση, νου, Ε ΚΑΙ ?ΒΑλθηκα να γινω ο γαμιας και τελικα τι καταλαβα ? Οτι ο γεματουλης τυπακος που εχει μια χοντρουλα μετριοασχημη κοπελιτσα την οποια γνωρισε απο το σχολειο και την οποια ΔΕΝ προκειται να αλλαξει μεχρι να πεθανει ειναι 1000 φορες πιο ευτυχισμενος απο εμενα που ολοι οι φιλοι μου κρατανε τις κοπελες/γυναικες τους μακρυα...
Οκ δεν ειμαι ο μονος, ειναι εδω μεσα 2-3 ακομη..Δεν τους ξερω, Δεν τους εχω γνωρισει ωστοσο μου αρκει που ξερω οτι υπαρχουν... Ο ενας ειναι κωλοπαιδαρας ξερολας και ο αλλος κωλοπαιδαρας επαγγελματιας "πειραχτηρι"..
Κουσουρια που εχω κι εγω.. ΔΕν ξερω που παει η ιστορια αυτη. Το να ασχολεισαι με βλαχακια αμορφωτα και να εισαι επιπεδου περσονα η μακλειν η δικο μου νομιζω οτι ειναι υποτιμητικο για εμας. Εγω θα φυγω απο το χωρο!Μολις νιωσω οτι πηρα το αιμα μου πισω θα ασχολουμαι μονο με ελληνιδες...  ΑΜΑΝ πια με τις αλλοδαπες. Αντι να εχω καμια γκομενα αλλοδαπη καταντησα να εχω γκομενα ελληνιδα.

Ενταξει ειμαι λιγο ψυχακιας...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
το baby ειναι;;;αληθεια δεν θυμαμαι....
δεν εχω λογο να σε κανω ξευτιλα...δεν ειμαι κομπλεξας ....
απλα πολλα απο αυτα που λες δεν μου κολλανε...
[move]Σωπα καλε....μην το ξαναπεις αυτο!!!....μια χαρα ατομο εισαι!!!!!![/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγώ λέω ότι έχεις δρόμο μπροστά σου και ξεκόλλα από την φάση (όχι από κάποια συγκεκριμένη γκόμενα) όσο είναι καιρός γιατί προβλέπω πολύ ξύλο ακόμα.

Ξεκίνα να χαλάς χρήμα για να πηδάς και μόνο (CT, CG κλπ) και άστα τα άλλα τα κοινωνικά, φλερτ και τα αρχίδια μάντολες, ποια ζήλεψε και γιατί.

Αυτά (clopyright)
α γεια σου....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6

Αυτά (clopyright)

Καλημερα.

Το γεγονος ειναι οτι οι περισσοτεροι (δεν αναφερομαι στον Yorgo αποκλειστικα) εχετε δημιουργησει ενα στερεοτυπο για τις στριπερ.

Εχετε αποδωσει χαρακτηριστικα σε αυτες και τις εχετε ομαδοποιησει. Δεν μιλαω για εξαιρεσεις που μπορουν να υπαρχουν αλλα για διαφορετικες σχολες τρυπερ και διαφορετικα επιπεδα εμπειριας που εχουν.

Τι θελω να πω.

Αλλο πραγμα οι Ρωσσιδες, Ρουμανες κλπ που εχουν στον χορο 2-3-5 χρονια και παραπανω. Αλλο η τρυπερ που δουλευει σε μαγαζια τυπου Ανατολη- Λιντο - κουκλες.

Και αλλο η τρυπα που ερχετε απο Εσθονια- Λετονια κλπ εχει μαξιμουμ 1-2 μηνες εμπειρια και δουλευει σε ποιο χαλαρα μαγαζια.

Οχι οτι οι δευτερες ειναι αθωες. Αλλα δεν εχουν αποκτησει ακομα την εμπειρια και το στυλ ψυχρου εκτελεστη.

Στην πρωτη περιπτωση για να παιξεις και να επιβιωσεις οι πιθανοτητες ειναι μικρες. Και θελει γερα αντερα για να μπορεσεις να τα βγαλεις περα.

Εγω δεν τα εχω. Ακομα....

Οποτε παιζω σειφ στην δευτερη κατηγορια οπου ειναι ακομα ποιο αγουρα, δεν εχουν ακομα την εμπειρια και μωλις εχουν ξεκινησει αυτη την δουλεια.

Αλλο το επιπεδο δυσκολιας να παιξεις με τρυπερ εμπειρη (ΠΧ Ρουμανα με 3 χρονια στα κωλομπαρα) και αλλο με τρυπερ που εχεις ερθει μεσω πρακτορειου και δεν ξερει ακομα πως να παει απο το παγκρατι στο συνταγμα.

Ανοιξτε τα ματια σας μερικοι και γραφτε αυτα που ξερετε επειδη τα μαθατε μονοι σας και οχι διαβαζωντας αραδες εδω μεσα.

Λιγοι ειναι αυτοι που πραγματικα γνωριζουν πραγματα και ζουνε στην νυχτα, οι περισσοτεροι ειναι μαγκες του πληκτρολογιου που ανακυκλωνουν αστικους μυθους και ατακες πουλωντας μουρη εδω.

Εγω δεν ειμαι γνωστης. Για αυτο οπως και ειπα ξερω που με παιρνει και ποσο και για αυτο νταραβεριζομαι με συγκεκριμενου επιπεδου δυσκολιας τεμαχια.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Καλυτερα ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΡΙΠΤΗΖΟΥ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
εγώ σ'αγαπάω κι ας με λες μάγκα του πληκτρολογίου....(έστω σετ με ποντίκι)!

Δεν αναφερομουν σε εσενα Μακ.

Φροντισα και εμαθα για εσενα. (απο ενδιαφερον και οχι απο κακια)

Δεν ειναι τυχαιο που μερικες σελιδες πριν ειχα γραψει:

Σταματαω γιατι δεν με παιρνει.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom