Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΓΑΜΑΤΑ.....
που να δεις σκηνικά...
πηγαίνεις σε άλλο μαγαζί και κοζάρεις κίνηση.
το ξημέρωμα έχει μουρμούρα σε ποιά μιλούσες.....
Για τα κωλοδάκτυλα και τους φραπέδες τους δικούς της νόου πρόμπλεμ.
ααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαα

πες και ποσο δεκτικες ειναι με τις φιλες τους  :boobies:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε με άφησαν να ακουμπήσω...
ρε καριόλη ήμανε πανόραμα τις προάλλες και βλέπω WiFi μπάσταρδα_κουνάβια....
ακόμα γελάω ρε καριόλη και λέω αυτός ο πούστης είναι δε μπορεί.

ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

σβηστο ρε καρφωτε μη σε σβησω  :tickedoff:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πως εξηγείται το ότι αλλού τρώνε τον άμπακο (από οικόπεδα εως 6όροφα) χωρίς φιλάκι κι αλλού δίνουν ότι τρύπα υπάρχει με 2 ποτά??

δίνουν και το μεροκάματο.....
άβυσσος.........

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πως εξηγείται το ότι αλλού τρώνε τον άμπακο (από οικόπεδα εως 6όροφα) χωρίς φιλάκι κι αλλού δίνουν ότι τρύπα υπάρχει με 2 ποτά??

μερικοι εχουν μεγαλες φλεβες

αλλοι μεγαλα καβλια

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
νομιζει οτι μπορει να εχει οποιον θελει και ειναι σχεδον ετσι γιαυτο αν την παρατισεις σκυλιασε..

Το 18χρονο σε καποια φαση μου εκανε νερα. Το παιζε δυσκολη να βγει. Δεν ηθελε και καλα γαμησια καθε μερα αλλα βολτες και γενικα κρυααααα.

Της λεω μια μερα:

Ακου εισαι μπερδεμενη και προφανως δεν με βλεπεις θερμα πλεον. Βασικα πιστευω οτι με βλεπεις ποιο πολυ φιλικα.

Οποτε καλυτερα να το σταματησουμε εδω.

Ριχνει ενα δακρυβρεχτο και μου λεει ναι εχεις δικιο και ισως ειναι καλυτερα κτλ.

Ναι της λεω ειδες που εχω δικιο.
Αφου και με αλλη αν με δεις δεν θα σε πειραξει.

Οχι μου λεει δεν θα με πειραξει και αν με πειραξει λιγο δεν θα το δειξω. Ολλο αυτοπεποιθηση.

2 μερες δεν την βλεπω ουτε τηλ. ουτε τπτ.

Την επομενη παω στο μαγαζι που δουλευε.

Ποιανω μια τρυπερ που ψιλο νταραβεριζομασταν παλια (δεν την ειχα γαμησει) αλλα απο τωτε που ειχε μαθει οτι γαμαω την μικρη ζηλευε και μου την επευτε.

Την φωναζω στο τραπεζι μου και ερχετε ολλο χαρα (η παλια) το μικρο να μας βλεπει να μιλαμε και να γελαμε.

Σε λιγοτερο απο 5 λεπτα χωρις ιχνος υπερβολης το μικρο ειχε κατσει μονο του σε πανω απο 7 τραπεζια.

Σαν σφυγγα ενα πραγμα.

Ειχε παει στο μπαρ.

Παει  εκει και η αλλη καριολα (η παλια) και της λεει (τι καριολα που ειναι ξερει να το παιζει τελεια) Τι εχεις δεν φαινεσε καλα? Συμβαινει κατι.

Απανταει το μικρο καλα ειμαι και φευγει τρεχοντας για τα καμαρινια.

Ερχεται και μου λεει: Ρε συ μιλησε της ειναι χαλια.. (παπαρια που νοιαζοταν, ηθελε απλα να τσεκαρει οτι εγω ημουν μαζι της και οτι αυτη ειναι το αφεντικο πλεον)

Δεν χρειαζετε λεω.

Κατεβαινει το μικρο κατω και παιρνω την παλια για χορο.

Με τοποθετει στον καναπε ωστε να ειμαι με την πλατη στο μικρο αλλα αυτη να ειναι φατσα και κατα συνεπεια να μας βλεπει.

Βαραμε εναν καυτο χορο. Θα μπορουσε να ειναι και σοου στην πιστα. Γλωσσοφιλα τρελα δαγκωματα κτλ.

Το μικρο βαζει τα κλαματα και φευγει ενω την βλεπουν ολλες.

Τι λετε δεν μου ξαναμηλησε / πηδηχτεικε μετα????

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
θα σου φανε οτι εχεις ειτε 2 ποτα ειτε 6οροφα...οσο πιο ανοδινα γυναιτε αν την περνει δεν δινει ουτε φιλακι αν δεν τιν περνει δινει κολαρακι αρκει να παρει αυτο που θελει...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ευκολο. με παγωτο χωνακι δε χορταινεις φαι. ειναι για τη δροσια. Αν δει ομως σφυριδα πιατο στο Ιθακη, θα σκεφτει οτι μπορει να φαει ολη τη Μεσογειο και το Ιονιο αν αφιερωσει χρονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom