- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.081
- Πόντοι
- 42.697
Log in Log Out ξανά και ξανά μέχρι να στα βγάλει, τόπαθα κι εγώ ;)Βαζετε βιντεακια;
Γιατι δεν εμφανιζετε τιποτα σε εμενα;
Δεν με παιζετε ρε μουνακια,ε;
Μπούμπα θέλω ν ανοίξω θρεντ "που κάνουν μπάνιο οι μασατζούδες" αλλά δε μ αφήνει ο Ζέρο
Βαζετε βιντεακια;
Γιατι δεν εμφανιζετε τιποτα σε εμενα;
Δεν με παιζετε ρε μουνακια,ε;
για τσεκαρε τον browser σου
ανοιξα τον χρωμα και ολα οκ
αυτος ο φαιρφοξ γαμιεται που και που,αλλα ας μην το κανουμε ζητημα...
Ο όπερα τελικά είναι μακράν ο καλύτερος κατά τη γνώμη μου.
Δοκίμασέ τον αν δεν το'χεις κάνει ήδη..
Αστειεύεσαι αλλά δυστηχώς κάπως έτσι σκέφτεσαι..Όσο και να προσπαθείς να προσγειωθείς ,δυστηχώς δεν θα τα καταφέρεις.Είσαι το ιδανικό θύμα πουτάνας .Θα παγιδευτεις άμεσα με τα δεσμά του γάμου με κάποια πουτάνα.Άμεσα..δεν θα το αποφύγεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ειπαμε οι πουτανες ειναι ψυχολογοι της νυχτας αλλα εσυ το ξεφτιλισες.
Περαν της πλακας και του χαβαλε, τι σε κανει να νομιζεις οτι μεσα απο μερικα ποστ πισω απο την οθονη του υπολογιστη σου μπορεις να με ψυχολογισεις?
Το συνδρομο του Σουπερμαν που σωζει τα κουριτσια απο τον βουρκο το ειχα ψιλοκολησει καποτε. Το ξεπερασα αφου καταλαβα οτι δεν υπαρχει βουρκος. Τουλαχιστον για αυτες αλλα υπαρχει βουρκος για οποιον μπει στο τρυπακι του να πιστεψει οτι χρειαζονται σωτηρια.
Το συνδρομο του Σουπερμαν που σωζει τα κουριτσια απο τον βουρκο το ειχα ψιλοκολησει καποτε. Το ξεπερασα αφου καταλαβα οτι δεν υπαρχει βουρκος. Τουλαχιστον για αυτες αλλα υπαρχει βουρκος για οποιον μπει στο τρυπακι του να πιστεψει οτι χρειαζονται σωτηρια.
Τουλαχιστον γαμησες με την ησυχια σου ?Ευχαριστω αδερφε.
Εφαγα πολυ κλωτσοπατιναδα μεχρι να το καταλαβω.
Οχι οτι δεν μου το χαν πει αλλα εθελοτυφλουσα.
Δεν ξερω αν ειναι αφελια.δεν θα το ελγα ετσι αλλα δεν εξηγιτε ξερεις οτι θα την πατισεις και πας.Πολυ σωστα ,οπως λεμε "σκαβει τον λακκο του" ,θα λεγαμε "φτιαχνει τον δικο του βουρκο ,που θα πεσει μεσα ,οταν προσπαθησει να "σωσει" ...μια στριπτηζου".
Οι στριπτηζουδες ειναι χειροτερες απο τις πουτανες στα στουντιο ,στην υποκρισια.
Οποιος καψουρευεται στριπτηζου ,ειναι αφελης.
Τι να το κανεις το γαμησι ρε φιλε αμα θες μουνι πας σε μπουρδελο..εκει πας για αγαπες και λουλουδια,αστα γαμισετα.Τουλαχιστον γαμησες με την ησυχια σου ?
Ασχετα απο τα λεφτα.
Τουλαχιστον γαμησες με την ησυχια σου ?
Ασχετα απο τα λεφτα.
Ειπαμε οι πουτανες ειναι ψυχολογοι της νυχτας αλλα εσυ το ξεφτιλισες.
Περαν της πλακας και του χαβαλε, τι σε κανει να νομιζεις οτι μεσα απο μερικα ποστ πισω απο την οθονη του υπολογιστη σου μπορεις να με ψυχολογισεις?