Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Βαζετε βιντεακια;
  Γιατι δεν εμφανιζετε τιποτα σε εμενα;
  Δεν με παιζετε ρε μουνακια,ε;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θέλω σοβαρή σχέση με τρύπερ, ποια εταιρία κινητής το προσφέρει?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μπούμπα θέλω ν ανοίξω θρεντ "που κάνουν μπάνιο οι μασατζούδες" αλλά δε μ αφήνει ο Ζέρο  :grin:

Μετα απο οσα θρεντ εχουν ανοιξει ηδη αυτο μας λειπει ....
Η ΔΕΝ μας λειπει ηδη  :think: :think: :think: :think: :think:
Νομιζω οτι υπαρχει ηδη ΚΑΙ ενα τετοιο θρεντ .....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Αστειεύεσαι αλλά δυστηχώς κάπως έτσι σκέφτεσαι..Όσο και να προσπαθείς να προσγειωθείς ,δυστηχώς δεν θα τα καταφέρεις.Είσαι το ιδανικό θύμα πουτάνας .Θα παγιδευτεις άμεσα με τα δεσμά του γάμου με κάποια πουτάνα.Άμεσα..δεν θα το αποφύγεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ειπαμε οι πουτανες ειναι ψυχολογοι της νυχτας αλλα εσυ το ξεφτιλισες.

Περαν της πλακας και του χαβαλε, τι σε κανει να νομιζεις οτι μεσα απο μερικα ποστ πισω απο την οθονη του υπολογιστη σου μπορεις να με ψυχολογισεις?

Το συνδρομο του Σουπερμαν που σωζει τα κουριτσια απο τον βουρκο το ειχα ψιλοκολησει καποτε. Το ξεπερασα αφου καταλαβα οτι δεν υπαρχει βουρκος. Τουλαχιστον για αυτες αλλα υπαρχει βουρκος για οποιον μπει στο τρυπακι του να πιστεψει οτι χρειαζονται σωτηρια.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16

Περαν της πλακας και του χαβαλε, τι σε κανει να νομιζεις οτι μεσα απο μερικα ποστ πισω απο την οθονη του υπολογιστη σου μπορεις να με ψυχολογισεις?

Το συνδρομο του Σουπερμαν που σωζει τα κουριτσια απο τον βουρκο το ειχα ψιλοκολησει καποτε. Το ξεπερασα αφου καταλαβα οτι δεν υπαρχει βουρκος. Τουλαχιστον για αυτες αλλα υπαρχει βουρκος για οποιον μπει στο τρυπακι του να πιστεψει οτι χρειαζονται σωτηρια.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6

Ευχαριστω αδερφε.

Εφαγα πολυ κλωτσοπατιναδα μεχρι να το καταλαβω.
Οχι οτι δεν μου το χαν πει αλλα εθελοτυφλουσα.

Για αυτο οσα και να γραψω / γραψουμε αυτοι που πιστευουν το αντιθετο ποτε δεν θα τα ασπαστουν.

Οταν απλα βαρεθουν να τρωνε χωμα θα το καταλαβουν μονοι τους.

Καποιοι θα το παραδεχθουν καποιοι οχι.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Πολυ σωστα ,οπως λεμε "σκαβει τον λακκο του" ,θα λεγαμε "φτιαχνει τον δικο του βουρκο ,που θα πεσει μεσα ,οταν προσπαθησει να "σωσει" ...μια στριπτηζου".
Οι στριπτηζουδες ειναι χειροτερες απο τις πουτανες στα στουντιο ,στην υποκρισια.
Οποιος καψουρευεται στριπτηζου ,ειναι αφελης.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ευχαριστω αδερφε.

Εφαγα πολυ κλωτσοπατιναδα μεχρι να το καταλαβω.
Οχι οτι δεν μου το χαν πει αλλα εθελοτυφλουσα.
Τουλαχιστον γαμησες με την ησυχια σου ?
Ασχετα απο τα λεφτα.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Πολυ σωστα ,οπως λεμε "σκαβει τον λακκο του" ,θα λεγαμε "φτιαχνει τον δικο του βουρκο ,που θα πεσει μεσα ,οταν προσπαθησει να "σωσει" ...μια στριπτηζου".
Οι στριπτηζουδες ειναι χειροτερες απο τις πουτανες στα στουντιο ,στην υποκρισια.
Οποιος καψουρευεται στριπτηζου ,ειναι αφελης.
Δεν ξερω αν ειναι αφελια.δεν θα το ελγα ετσι αλλα δεν εξηγιτε ξερεις οτι θα την πατισεις και πας.
Ειναι δυνατον να κανεις σκοπιμα κακο στον ιδιο σου τον εαφτο???Μαλλον ναι δεν εξιγιτε αλλιως..

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ασχετα απο τα λεφτα.
Τι να το κανεις το γαμησι ρε φιλε αμα θες μουνι πας σε μπουρδελο..εκει πας για αγαπες και λουλουδια,αστα γαμισετα.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Ασχετα απο τα λεφτα.

Πλεον γαμαω και σωματικα και πνευματικα. Και μαλιστα ειναι πολυ ποιο ευκολο απο οτι περιμενα και πιστευα παλια. Ειναι εξαιρετικα ευκολο, και οχι γιατι ειμαι ομορφοπαιδο αλλα πλεον ξερω το παιχνιδι πολυ καλα και επισης ξερω και τον τροπο να αντιστρεψω τους ρολους. (εξου και το πνευματικα γαμησι που ανεφερα)
Φευγω με το κεφαλι ψηλα και οχι με την ουρα στα σκελια.

Οσα λεφτα χαλαω πλεον ειναι για γουστα δικα μου οχι δικα τους.

Ενα χρονο μου πηρε αλλα το καταλαβα. Και οταν λεω κλωτσοπατιναδα δεν ενοω οτι εχασα πολλα λεφτα.

Αυτο ενοειται για να μαθεις οτιδηποτε στην ζωη πληρωνεις και ματωνεις.

Κλωτσοπατιναδα ως ανθρωπος ειχα φαει.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Για κανέναν δεν υπάρχει σωτηρία, πόσο μάλλον για αυτές!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom