Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
για δειξε να κρινουμε
μηπως συμφωνησω με λεονορο οτι σε δερνει μαλακια
για δειξε να κρινουμε
Συμφωνώ από τώρα,τον δέρνει μαλακία.μηπως συμφωνησω με λεονορο οτι σε δερνει μαλακια
Τι παρεξηγιέσαι κοριτσάκι( ; ) μου. Πλάκα κάνουμεγια δειξε να κρινουμε
για δειξε να κρινουμε
Συμφωνώ από τώρα,τον δέρνει μαλακία.
Out and over.-
Μπορει να ειναι και ετσι,το θεμα ειναι αν θα ξαναπαντρευομουν στριπτιτζου...σιγουρα ΝΑΙ
over and out βρε γιδι
Ηθελά να δω πόσο παρατηρητική είσαι.over and out βρε γιδι
Αυτό το nick name πότε πότε γράφει και σωστά πράγματαόχι. δεν έχουν ανάγκη. τουλάχιστον όσο δουλεύουν.
μονο τα φράγκα αγαπάνε και τον εαυτό τους.
ναι
ναι
με το δικό τους ορισμό
είσαι υποχρεωμένος να είσαι ταξιτζής τους
ψυχαναλυτής τους
φιλος τους
πατέρας τους
γκόμενός τους
μέντοράς τους
διασκεδαστής τους
πληρωτής τους
να μην ξενογαμάς
να μην ξενοκοιτάς
αντιθέτως αυτές είναι ακρως φυσιολογικό να κωλοχεριάζονται και να χουφτώνονται με τον κάθε μαλάκα γιατί είναι
"η δουλειά τους" να μην πληρώνονυν ποτέ όποτε θέλουν να ξεσπάνε απάνω σου να κάνουν ότι γουστάρουν.
διάλογός μου με ζου.
εάν εσύ θεωρείς αυτό δουλειά σου τότε και μένα δουλειά μου είναι να κωλοχεριάζω ελεύθερα άλλες.
απάντηση.
αυτό δεν είναι δουλειά.
ανταπάντηση.
ούτε η δική σου είναι δουλειά.
και τι είναι;
εκμετάλλευση του αισχίστου είδους.
αυτό το νικ νέιμ γράφει πάντα την άποψή του.Αυτό το nick name πότε πότε γράφει και σωστά πράγματα
Εγώ ένας είμαι(πισω απο το nick διομήδης) όπως γνωρίζεις και τον όρο φασίστας εαν τον χρησιμοποίησες για μένα στον επιστρέφω αυτούσιααυτό το νικ νέιμ γράφει πάντα την άποψή του.
ποτέ σωστά ή λάθος.
τα άλλα νικ νέιμς (φασίστες γαρ) όταν συμφωνούν ανάγουν τη θέση τους σε εντολή του μωυσή και συφωνάνε ότι αυτοί και το νικ περσονα κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, όταν διαφωνούν μετενσαρκώνονται σε άλλο νικ και αρχίζουν να την πέφτουν στην άποψη του νικ
Εγώ ένας είμαι(πισω απο το nick διομήδης) όπως γνωρίζεις και τον όρο φασίστας εαν τον χρησιμοποίησες για μένα στον επιστρέφω αυτούσια
ορθόν και καλά κάνεις.Εγώ δεν το ξανακάνω πάντως.
...ναι αλλα αυτο που εγραψες, για ποιο λογο τις καθιστα κατι ανωτερο απο κοινα χρηματοδουλα σπερματοδοχεια ?γιατί ενδόμυχα δεν έχουμε απενεχοποιήσει μέσα μας το γεγονός οτι, όχι απλα πάμε μαζί τους..αλλά γιατί η ευχαρίστηση που νιώθουμε είναι μεγαλύτερη απο αυτή που μας προσφέρουν οι "νόμιμες" γυναίκες (σύζυγοι ή κοπέλες).
Αστο τυπε με τον καιρο θα καταλαυεις τι ειναι ολες αυτες που λεςΠέρα από όλα αυτα....
Και οι πουτάνες και οι στριπτιτζουδες και οι βιζιτουδες..ανθρωποι είναι...με τα ίδια προβλήματα, την ίδια καθημερινότητα, τις ίδιες ανησυχίες με εμάς...
Ή μηπως έχετε την εντύπωση πως είναι όλες κατακαθια?
Συνήθως τα πραγματικά σκατά επιπλέουν...πάνε πάνω...στα ψηλά...(αν καταλαβαίνετε τι εννοώ)
Απλά μας συμφέρει να τις βλέπουμε ως αντικείμενα και να τις υποβιβάζουμε, να τις χλευάζουμε, να τις ειρωνευόμαστε...γιατί ενδόμυχα δεν έχουμε απενεχοποιήσει μέσα μας το γεγονός οτι, όχι απλα πάμε μαζί τους..αλλά γιατί η ευχαρίστηση που νιώθουμε είναι μεγαλύτερη απο αυτή που μας προσφέρουν οι "νόμιμες" γυναίκες (σύζυγοι ή κοπέλες).
Περισσότερο καθησυχάζουμε τον εγωισμό μας..ακόμα και μεσα από το χαβαλε..που περισσεύει εδώ μέσα..