Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ρε παιδια αφηστε το παιδι να το ζησει , να αγαπησει ,να κλαψει , να ερωτευθει ,να περασει καλα , να χωρισει , να πονεσει , να μαθει !!! . εγω τα εζησα ολα αυτα και ειμαι ευτιχισμενος τουλαχιστον για τις εμεπειριες που μαζεψα και να ειστε σιγουροι οτι αυτα που εζησε μεσα σε 1 χρονο με μια κανονικη γκοπελα δεν θα τα ζουσε ουτε σε 10 !!!!! πρωσοπικη εμπειρια !!!!!!!!!!!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
όχι. δεν έχουν ανάγκη. τουλάχιστον όσο δουλεύουν.
μονο τα φράγκα αγαπάνε και τον εαυτό τους.
ναι
ναι

με το δικό τους ορισμό

είσαι υποχρεωμένος να είσαι ταξιτζής τους
ψυχαναλυτής τους
φιλος τους
πατέρας τους
γκόμενός τους
μέντοράς τους
διασκεδαστής τους
πληρωτής τους

να μην ξενογαμάς
να μην ξενοκοιτάς

αντιθέτως αυτές είναι ακρως φυσιολογικό να κωλοχεριάζονται και να χουφτώνονται με τον κάθε μαλάκα γιατί είναι
"η δουλειά τους"  :jerking: να μην πληρώνονυν ποτέ όποτε θέλουν να ξεσπάνε απάνω σου να κάνουν ότι γουστάρουν.

διάλογός μου με ζου.
εάν εσύ θεωρείς αυτό δουλειά σου τότε και μένα δουλειά μου είναι να κωλοχεριάζω ελεύθερα άλλες.

απάντηση.
αυτό δεν είναι δουλειά.

ανταπάντηση.
ούτε η δική σου είναι δουλειά.
και τι είναι;
εκμετάλλευση του αισχίστου είδους.
Αυτό το nick name πότε πότε γράφει και σωστά πράγματα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό το nick name πότε πότε γράφει και σωστά πράγματα
αυτό το νικ νέιμ γράφει πάντα την άποψή του.
ποτέ σωστά ή λάθος.

τα άλλα νικ νέιμς (φασίστες γαρ) όταν συμφωνούν ανάγουν τη θέση τους σε εντολή του μωυσή και συφωνάνε ότι αυτοί και το νικ περσονα κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, όταν διαφωνούν μετενσαρκώνονται σε άλλο νικ και αρχίζουν να την πέφτουν στην άποψη του νικ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αυτό το νικ νέιμ γράφει πάντα την άποψή του.
ποτέ σωστά ή λάθος.

τα άλλα νικ νέιμς (φασίστες γαρ) όταν συμφωνούν ανάγουν τη θέση τους σε εντολή του μωυσή και συφωνάνε ότι αυτοί και το νικ περσονα κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, όταν διαφωνούν μετενσαρκώνονται σε άλλο νικ και αρχίζουν να την πέφτουν στην άποψη του νικ
Εγώ ένας είμαι(πισω απο το nick διομήδης) όπως γνωρίζεις και τον όρο φασίστας εαν τον χρησιμοποίησες για μένα στον επιστρέφω αυτούσια

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
me stripper ποιό πολύ είναι η φαντασίωση παρά η απόλαυση
αν την βγάλεις 1-2 φορές έξω θα σου σπάσει τα @@ καθώς και θα είσαι συνέχεια σε άμυνα γιατί θα σε κοιτάνε όλοι.
Εγώ δεν το ξανακάνω πάντως.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ ένας είμαι(πισω απο το nick διομήδης) όπως γνωρίζεις και τον όρο φασίστας εαν τον χρησιμοποίησες για μένα στον επιστρέφω αυτούσια

ποτέ δεν αναφέρομαι προσωπικά ούτε συνδιαλλέγομαι με νικς άνευ αξίας ύπαρξης (κατά την προσωπική μου άποψη).

οι θέσεις που έχει παρουσιάσει το νικ σου κατά καιρούς εκτός απο αθλιες, ανυπόστατες και ανεδαφικές ακόμα και στα οπαδικά, ή ακόμα ακόμα και στο αβατάρ σου το καθιστούν προσωπικά αδιάφορο έως ανύπαρκτο.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ναι, θα εκανα σχεση...ΜΟΝΟ με τον γλου...αλλα δεν τον παιρνουν οι στριπομαγαζατορες...>:(

γτ εμποδιζετε την σχεση μας?? :tickedoff:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πέρα από όλα αυτα....
Και οι πουτάνες και οι στριπτιτζουδες και οι βιζιτουδες..ανθρωποι είναι...με τα ίδια προβλήματα, την ίδια καθημερινότητα, τις ίδιες ανησυχίες με εμάς...
Ή μηπως έχετε την εντύπωση πως είναι όλες κατακαθια?
Συνήθως τα πραγματικά σκατά επιπλέουν...πάνε πάνω...στα ψηλά...(αν καταλαβαίνετε τι εννοώ)
Απλά μας συμφέρει να τις βλέπουμε ως αντικείμενα και να τις υποβιβάζουμε, να τις χλευάζουμε, να τις ειρωνευόμαστε...γιατί ενδόμυχα δεν έχουμε απενεχοποιήσει μέσα μας το γεγονός οτι, όχι απλα πάμε μαζί τους..αλλά γιατί η ευχαρίστηση που νιώθουμε είναι μεγαλύτερη απο αυτή που μας προσφέρουν οι "νόμιμες" γυναίκες (σύζυγοι ή κοπέλες).
Περισσότερο καθησυχάζουμε τον εγωισμό μας..ακόμα και μεσα από το χαβαλε..που περισσεύει εδώ μέσα..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
γιατί ενδόμυχα δεν έχουμε απενεχοποιήσει μέσα μας το γεγονός οτι, όχι απλα πάμε μαζί τους..αλλά γιατί η ευχαρίστηση που νιώθουμε είναι μεγαλύτερη απο αυτή που μας προσφέρουν οι "νόμιμες" γυναίκες (σύζυγοι ή κοπέλες).
...ναι αλλα αυτο που εγραψες, για ποιο λογο τις καθιστα κατι ανωτερο απο κοινα χρηματοδουλα σπερματοδοχεια ?
το οτι ευχαριστιεμαι οταν αφοδευω ,δεν δινει αξια στον καμπινε , ουτε στο ατομο που επελεξε για τα χρηματα να παιζει το ρολο του καμπινε  ;)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Πέρα από όλα αυτα....
Και οι πουτάνες και οι στριπτιτζουδες και οι βιζιτουδες..ανθρωποι είναι...με τα ίδια προβλήματα, την ίδια καθημερινότητα, τις ίδιες ανησυχίες με εμάς...
Ή μηπως έχετε την εντύπωση πως είναι όλες κατακαθια?
Συνήθως τα πραγματικά σκατά επιπλέουν...πάνε πάνω...στα ψηλά...(αν καταλαβαίνετε τι εννοώ)
Απλά μας συμφέρει να τις βλέπουμε ως αντικείμενα και να τις υποβιβάζουμε, να τις χλευάζουμε, να τις ειρωνευόμαστε...γιατί ενδόμυχα δεν έχουμε απενεχοποιήσει μέσα μας το γεγονός οτι, όχι απλα πάμε μαζί τους..αλλά γιατί η ευχαρίστηση που νιώθουμε είναι μεγαλύτερη απο αυτή που μας προσφέρουν οι "νόμιμες" γυναίκες (σύζυγοι ή κοπέλες).
Περισσότερο καθησυχάζουμε τον εγωισμό μας..ακόμα και μεσα από το χαβαλε..που περισσεύει εδώ μέσα..
Αστο τυπε με τον καιρο θα καταλαυεις τι ειναι ολες αυτες που λες :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Καποιος απο εδο μεσα πριν 1,5 χρονο μου ειχε πει οτι δε γινεται να βρεις διαμαντι στα σκατα...εγω τοτε ελεγα τα δικα μου...τωρα ξερω οτι ειχε δικιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom