Επισκέπτης
Ο.Κ.Κατάλαβα.Δεν έχεις ιδέα από αυτά.Ζήσε στη νιρβάνα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ γνώσης σου.....
συνέχισε έχεις πλάκα
Ο.Κ.Κατάλαβα.Δεν έχεις ιδέα από αυτά.Ζήσε στη νιρβάνα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ γνώσης σου.....
ante παλι με τη μαλακια μα δεεεεν επιλεγεις ποια θα ερωτευτεις κ ταρχιδια *σας* κουνιουνται ενω στο μπακγκραουντ[glow=red,2,300] παιζει ο ξανθοπουλος *εναλλακτικα ο αχαχουχας*[/glow]
τι ακριβως ερωτευεσαι? αμα δεν εχεις μια στοιχειωδη αγαπη για τον εαυτο σου ΔΕΝ ερωτευεσαι κανεναν.
κι εγω το εχω παθει αλλα ακομα κ τοτε δεν ελεγα ειμαι ερωτευμενη, αλλα καμμενη κ ανημπορη μες την ανασφαλεια μου ξερω γω.
λυσσα με τους ερωτες κ την αγαπη.
δεν έχεις άδικο :-ante παλι με τη μαλακια μα δεεεεν επιλεγεις ποια θα ερωτευτεις κ ταρχιδια *σας* κουνιουνται ενω στο μπακγκραουντ παιζει ο ξανθοπουλος *εναλλακτικα ο αχαχουχας*
τι ακριβως ερωτευεσαι? αμα δεν εχεις μια στοιχειωδη αγαπη για τον εαυτο σου ΔΕΝ ερωτευεσαι κανεναν.
κι εγω το εχω παθει αλλα ακομα κ τοτε δεν ελεγα ειμαι ερωτευμενη, αλλα καμμενη κ ανημπορη μες την ανασφαλεια μου ξερω γω.
Τη μαλακία που σε δέρνει λέω απλώςΣου μαγαρίσαμε το θρεντ 'πιστήμονα?
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...και ναι ευγενικέ φίλε μου συνέχισε να πιστεύεις ότι η γη είναι τετράγωνη....συνέχισε έχεις πλάκα
α δεν είναι;Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...και ναι ευγενικέ φίλε μου συνέχισε να πιστεύεις ότι η γη είναι τετράγωνη....
α δεν είναι;
γιατί η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ έστελνε στην πυρά όσους έλεγαν ότι δεν είναι επίπεδη.
;) ;) ;)α δεν είναι;
γιατί η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ έστελνε στην πυρά όσους έλεγαν ότι δεν είναι επίπεδη.
μαγκες εγω ειχα παντρευτει μια αλλα το εμαθα καπως αργα για το υπεροχο παρελθον της
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...και ναι ευγενικέ φίλε μου συνέχισε να πιστεύεις ότι η γη είναι τετράγωνη....
Εσύ είσαι από τους τυχερούς.
Αυτοί που ξέρουν το παρόν τους και θέλουν να τις παντρευτούν είναι οι άτυχοι.
ante παλι με τη μαλακια μα δεεεεν επιλεγεις ποια θα ερωτευτεις κ ταρχιδια *σας* κουνιουνται ενω στο μπακγκραουντ παιζει ο ξανθοπουλος *εναλλακτικα ο αχαχουχας*
Τι μου θύμισες.....
Ωραία χρόνια.
Τη μαλακία που σε δέρνει λέω απλώς
Τη πλάκα μας κάνουμε έτσι και αλλιώς