Καλοί μου φίλοι καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Αποφάσισα να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα καταθέτωντας ο καθε ένας την άποψη του και ίσως και τις εμπειρίες του.
Προσωπικά είχα μια εμπειρία τέτοια την οποία διέκοψα αλλά με βασανίζει στη σκέψη.
Τι λένε τα καλά παιδιά για αυτό το ίσως σοβαρό θέμα ? θα άξιζε να κάνεις κανείς σοβαρή σχεση με ένα κορίτσι που δουλεύει σε στριπτιζομαγαζο και μάλιστα αλλοδαπή?
Στην ηλικία και την θέση που είμαι σήμερα, ΟΧΙ - με τίποτα! Δεν μου χρειάζεται, δεν με γεμίζει...!
...όμως παλιά, γύρω στο '96, τον καιρό της νιότης μου, κάπου γύρω στα 24 με 25 μου, πριν 10+ χρόνια δηλαδή, είχα σχέση με την Alicia, μια 22χρονη Πολωνέζα stripper από το παλιό Platinum (για τους παλιούς που ίσως το θυμούνται) στην 3ης Σεπτεμβρίου (δίπλα στις επίσης παλιές Μούσες) στην Θεσσαλονίκη.
Η ονείρωξη ΚΑΘΕ αντρα: Ξανθιά, γαλανομάτα, πρόσωπο που κοιτάς και τρέχουν ζουμιά, το ΑΠΟΛΥΤΟ στήθος και ούτε ΙΧΝΟΣ τριχούλας πάνω στο κορμί της... ΘΑΝΑΤΟΣ λέμε!
Αν λοιπόν, μετράει ως σχέση οτι επί 9-10 μήνες
μέναμε ΜΑΖI (στο σπίτι της), βγαίναμε μαζί, πηγαίναμε εκδρομές και διακοπές μαζί, κοιμόμασταν κάθε μέρα μαζί και κάναμε sex που ΔΕΝ είχα φανταστεί (τότε)... ε, ναι είχαμε ΣΧΕΣΗ.
Δεν θα πω ψέματα. Ναι, την γούσταρα και πολύ μάλιστα. Ναι, η γυναίκα ήταν Μ-Ο-Υ-Ν-Α-Ρ-Α. Ναι, ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει ως τότε...
αλλά δεν πέρασε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πό το μυαλό μου να προχωρήσω σε κάτι πιο σοβαρό μαζί της και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ εκείνη δεν με πίεσε για κάτι τέτοιο!
Ακόμη και σήμερα, σχεδόν 10 χρόνια μετά που σκέφτομαι εκείνες τις στιγμές, είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως δεν είμουν τίποτα περισσότερο παρά ένα παιδαρέλι (αν και τότε περνιόμουν για μέγας γαμίκος - εσφαλμένα), με κάποιο πραγματικά "μαγικό" τρόπο - χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια - είχα καταφέρει να την κάνω μετά από λίγο καιρό, να συμπεριφέρεται σαν το σκυλάκι μου... αντι ΕΓΩ να είμαι το "σκυλάκι" της. Δεν ξέρω πως! Απλά συνέβη!!! Ίσως το γεγονός οτι από πριν είχα αποφασίσει μέσα στο μυαλό μου να μην προχωρήσω σε "σοβαρά πράγματα" μαζί της, ίσως οτι από ένα σημείο και μετά της συμπεριφερόμουν 90% σαν σκεύος ηδονής και μόνο 10% με τρυφερότητα... το θέμα είναι πως όταν της ΖΗΤΗΣΑ να χωρίσουμε, το κλάμα της το μάζευε μα τον κουβά!
Θεωρώ τον ευατό μου ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχερό ανθρωπο διότι ενω ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είμουν μέσα στα κόλπα της νύκτας, ποτέ δεν είχα το μαγικό άγγιγμα (μέχρι τότε) που κάνει τις γυναίκες να λυώνουν... έκατσε να ΕΧΩ την γυναίκα εκείνη στο κρεβάτι μου for free... και μάλιστα να βγάζει έρωτα και να κόβεται για πάρτη μου - δεν ξέρω πως, απλά συνέβη!
Ωρες - ωρες σκέφτομαι τι να κάνει τώρα, όχι με τρόπο που να λέει "
...α, ρε να την είχα να την έσκιζα τώρα...", αλλά με συμπάθεια. Μήνες μετά τον χωρισμό μας και αφού είχε επιστέψει στην Πολωνία, συνέχιζε να μου τηλεφωνεί. Τηλεφωνούσε σποραδικά για περισσότερο από 5-6 χρόνια, σε σημείο που φοβόμουν μη σκάσει μύτη από το σπίτι ή τη δουλειά μου και μου χαλάσει την κατάσταση με την (τότε) κοπέλα μου. Πέρυσι (σχεδόν 9 χρόνια μετά!!!) μου έστειλε μια αναμνηστική τουριστική κάρτα από την Κρήτη που βρέθηκε για διακοπές με τον άντρα της και τα 2 μικρά παιδάκια της.
Ε, αν αυτό δεν είναι μια όμορφη ανάμνηση... τότε τι είναι? ;)