You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε προσωρινό διαφημιστικό tatoo για 200 ευρω αμοιβη?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dinn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex967
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Πιστευετε θα ειχε μελλον στην Ελλαδα της κρισης και των μεταναστων ως επιχειρηματικη διαφημιση?Συγκρουεται με νομικο πλαισιο ή ανθρωπινα δικαιωματα?
Ως προς το δευτερο ερωτημα η απαντηση ειναι: οχι. Στο υπαρχον νομικο πλαισιο θεωρειται οτι τα υποκειμενα δικαιου εχουν εξουσια διαθεσεως επι του σώματός τους με όριο την βαριά σωματική βλάβη. Το θέμα είναι περισσότερο ηθικό παρά νομικό. Η έννομη τάξη αφήνει στην ελεύθερη κρίση κάθε πολίτη να πράξει αναλόγως και κατά συνείδηση. Χρειάζεται να παραβιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια (άρθρο 2 του Συντάγματος) η εν λόγω πρακτική για να καταστεί έκνομη. Αλλά τουλάχιστον όπως ερμηνεύεται αυτή από τα δικαστηρία ελληνικά και ευρωπαικά επί δεκαετίες δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας ότι αυτή η πρακτική βρίσκεται εντός των ορίων της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Τατού με τον γλόμπεο του μπου.κομ...
Larisseos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
ούτε με 1.000.000 δεν χτυπούσα το logo κανενός
:o
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Συναδελφος?Ως προς το δευτερο ερωτημα η απαντηση ειναι: οχι. Στο υπαρχον νομικο πλαισιο θεωρειται οτι τα υποκειμενα δικαιου εχουν εξουσια διαθεσεως επι του σώματός τους με όριο την βαριά σωματική βλάβη. Το θέμα είναι περισσότερο ηθικό παρά νομικό. Η έννομη τάξη αφήνει στην ελεύθερη κρίση κάθε πολίτη να πράξει αναλόγως και κατά συνείδηση. Χρειάζεται να παραβιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια (άρθρο 2 του Συντάγματος) η εν λόγω πρακτική για να καταστεί έκνομη. Αλλά τουλάχιστον όπως ερμηνεύεται αυτή από τα δικαστηρία ελληνικά και ευρωπαικά επί δεκαετίες δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας ότι αυτή η πρακτική βρίσκεται εντός των ορίων της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Καλα, μην λες μεγαλες κουβεντες...ούτε με 1.000.000 δεν χτυπούσα το logo κανενός καριόλη χαρτογιακά καπιταλιστή
Για 600 ευρω το μηνα δουλευεις για να αυξησεις την περιουσια του χαρτογιακα καπιταλιστη.
Μην μας λες λοιπον θεωριες...
μιζα μονο στο γαμισι
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Ευκολα αν υπολογισεις οτι θα εβγαζα τα του μηνα
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
οχι ρε πουστη κ αλλος χασοδικης?Συναδελφος?
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.468
- Πόντοι
- 2.356
Πιστευετε θα ειχε μελλον στην Ελλαδα της κρισης και των μεταναστων ως επιχειρηματικη διαφημιση?Συγκρουεται με νομικο πλαισιο ή ανθρωπινα δικαιωματα?
Ναι για προσωρινό. θα το έκανα ακόμα και μόνιμο αν η αμοιβή θα ήταν για κανα 10αρι χρόνια ή ισόβια 2000 ευρώ το μήνα μαύρα. Και από εταιρεία πολύ μεγάλη. Όπως BMW ή κάποια τέτοια.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Καλα, μην λες μεγαλες κουβεντες...
Για 600 ευρω το μηνα δουλευεις για να αυξησεις την περιουσια του χαρτογιακα καπιταλιστη.
τι λες ρε εγώ είμαι μεγαλύτερο λαμόγιο
trust
και όσο το συνάφι σου κάνει σωστά τη δουλειά του το κράτος θα με επιβραβεύει κιόλας :-*
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Ευχαρίστως στα κωλομερια μου και στην κωλοτρυπιδα μου.Πιστευετε θα ειχε μελλον στην Ελλαδα της κρισης και των μεταναστων ως επιχειρηματικη διαφημιση?Συγκρουεται με νομικο πλαισιο ή ανθρωπινα δικαιωματα?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ευχαρίστως στα κωλομερια μου και στην κωλοτρυπιδα μου.
θα σε πληρώσουν 250 γιατί έχει και μεγαλύτερη θεαματικότητα...
kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
Καλα, μην λες μεγαλες κουβεντες...
εχει δικιο ο τυπος
παντος για να είμαι ειληκρινης προ 2-ετιας ειχα δει στον δρομο ένα νορμαλ τυπακο επανω σε μηχανη να εχει κανει ένα τεραστιο tatoo (δερματοστοιξια λεγεται στα ελληνικα) της puma(την γνωστη γατα) στην γαμπα του και απορρησα γιατι αυτος ο τυπος να κανει tatoo το σημα μιας πολυεθνικης εταιριας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις