Καλημερα και απο μενα...πριν απο περιπου 9 χρονια,ειχα σχεση με τρανς για 3 χρονια,και την οποια συνεχιζω να βλεπω ακομα και τωρα.Η κοπελα ειναι επιχειρηματιας εχει δικα της κομμωτηρια(3 καταστηματα)και γνωριστικαμε τυχαια εξω σε διασκεδαση,κοινως της την επεσα χωρις να ξερω τι ειναι.Ειναι πανεμορφη και καμια σχεση με τις κρος που φορανε περουκα και κανουν αυτη τη δουλεια.Αρχισαμε να βγαινουμε και μετα το δευτερο ραντεβου,αν θυμαμαι καλα,πηγαμε σπιτι της με σκοπο να κανουμε ερωτα.Εκει καταλαβα οτι ηταν τρανς αλλα δεν με χαλασε γιατι ειχα ηδη μια πολυ μικρη εμπειρεια με τρανς επι πληρωμη.Με χαλασε μονο που δεν μου το ειπε απο την αρχη,πρωτο ραντεβου,αλλα μου ειπε το γνωστο οτι φοβηθηκε μην με χασει γιατι της αρεσα πολυ απο την πρωτη στιγμη που με ειδε στο μπαρ,χωρις εγω να την εχω δει ακομα.Απο την πρωτη φορα στο κρεβατι ηταν σαν να γνωριζομαστε χρονια,ολα πηγαιναν σαν καλοκουρδισμενο ρολοι(πολυ ποιητικο ακουγεται αλλα ετσι ειναι)χωρις καμια προσπαθεια.Συνεχισαμε να βγαινουμε για 3 χρονια οπως πρωειπα,αλλα καποια στιγμη η σχεση τελειωσε,κρατησαμε ομως φιλικη σχεση και το καναμε και καμια φορα για μια νυχτα.Καποια στιγμη εκανε επεμβαση αλλαγης φυλου,αν θυμαμαι καλα στην Ολλανδια,κατι που το ηθελε απο την αρχη που την γνωρισα.Γνωρισε εναν τυπο,μαπα τελειως,αλλα με περισσοτερα φραγκα και πρεστιζ απο εμενα,τον παντρευτηκε και στην πορεια υιοθετησαν και ενα αγορακι.Μετα απο τεσσερα χρονια μαζι χωρισαν και εχει μεινει μονη της με το παιδακι τωρα.Περιτο να πω οτι εχω ξαναμπει στη ζωη της,περιστασιακα ομως γιατι και εγω ειμαι αλλου τωρα και βρισκομαστε ποτε ποτε ερωτικα,ειναι ακριβως οπως την πρωτη φορα.Ξεχασα να πω 2 πραγματα....1.η κοπελα ηταν μονο και αποκλειστηκα παθητικη(και δεν το λεω ετσι...)ειχε κανονικη στυση και εχυνε,ειχε φυσικο μετριο στηθος μονο απο ορμονες σχι σιλικονη,αλλα σε καμια στιγμη δεν ηθελε να ειναι ενεργητικη και 2.περιττο να πω οτι ημουν ο πρωτος της μετα την επεμβαση αλλαγης φυλου και αισθανθηκα και ηταν πολυ σουπερ.Αυτα απο εμενα και την εμπειρια μου με κοπελα του ειδους.Για περισσοτερα σε πμ....