Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Έκτορα είσαι απίστευτος!

Επί τέλους βοήθησέ με κι εσύ να κατασταλάξω κάπου. Τί φίλος είσαι;
Αφού το βλέπεις πως είμαι άστατος χαρακτήρας!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Α! Κάτι ποστάρισα στα ανεξάρτητα call girls που σε αφορά! ΑΥΤΟ πως δεν το πρόσεξες;

Επίσης "φίλε" Έκτορα οι κακίες που βγάζετε στο τσατ με διάφορους άλλος κομπλεξικούς "καταγράφονται" και μου μεταφέρονται.
(Ως εάν δεν εγνώριζα ήδη πόσο κόμπλεξ κουβαλάτε...)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
tha pexoume se dermatino elega filenada kai likra soltsakia terma kolita
ε δεν θα φοραμε τα ιδια βρε φιλεναδα... σαν τα διδιμα... ειπαμε και εσυ... δεν πιστευω να θες να μου διαλεξης και τον αντρα που θα γαμηθω????   :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έκτορα είσαι απίστευτος!

Επί τέλους βοήθησέ με κι εσύ να κατασταλάξω κάπου. Τί φίλος είσαι;
Αφού το βλέπεις πως είμαι άστατος χαρακτήρας!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Α! Κάτι ποστάρισα στα ανεξάρτητα call girls που σε αφορά! ΑΥΤΟ πως δεν το πρόσεξες;

Επίσης "φίλε" Έκτορα οι κακίες που βγάζετε στο τσατ με διάφορους άλλος κομπλεξικούς "καταγράφονται" και μου μεταφέρονται.
(Ως εάν δεν εγνώριζα ήδη πόσο κόμπλεξ κουβαλάτε...)

λοιπον οταν δε γαμας εσυ παιδι μου και εισαι ξεκουραστος βαζεις κατι φωνες απαπαπαπαπαπα.

Αλλη φορα θα ποσταρω μετα απο ραντεβου σου που δε βγαζεις αχνα μετα τους 8 γυρους που ριχνεις

ant_rodos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοι συναδελφοι αλλα και λατρεις των T girls, ειχα προχτες μια συζητηση με εναν φιλο μου πανω στο θεμα αυτο, ειμαστε και οι 2 λατρεις του ειδους και εχουμε καταθεσει τα αναλογα χρηματικα ποσα και χρονο στις κοπελες αυτες τα τελευταια 2 χρονια. Αναρωτηθηκαμε λοιπον, γνωριζεις καποια, κανετε ο ενας στον αλλον το κλικ και ταιριαζετε, αποφασιζεται να ειστε μαζι, ωραια και μετα? Θα εχεις τα κοτσια να αντιμετωπισεις τα κοινωνικα σχολια? Θα την γνωριζες στους φιλους σου? Θ ανεχοσουν την πιθανη νυχτερινη δουλεια της? Πανω στο καφε λοιπον ειχαμε αυτη την συζητηση και θελουμε να ακουσουμε αποψεις, το θεμα που ξεκιναω εδω ισως ειναι λεπτο και σκοπος δεν ειναι η προσβολη κανενος γιαυτο και παρακαλω μη γινουν αγενεις σχολιασμοι... thanx... :)
Μεγάλε μεγάλο θέμα άνοιξες …είναι δύσκολο να γίνει αλλά όχι ακατόρθωτο αν πραγματικά αγαπάς δεν έχεις πρόβλημα όλα τα αντέχεις.. έχω γνωρίσει τέτοια κοπέλα είναι πολύ καλά παιδία και ας σκεφτούμε τι έχουν περάσει γιατί είναι διαφορετικοί από εμάς και η διαφορετικότητα αυτή να είναι σεξουαλική (θέμα προσωπικό του καθένα ).
Πάντως η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι πολύ θα κράξουν αλλά μετά θα ξεχαστεί ..
Καταρχάς το 10% είναι συντηρητικοί  το 40% θα ήθελε να είναι στην θέση του τύπου που είχε τα αρχίδια να το κάνει το 40% θα πηγαίνει τα βράδια κρυφά σε τέτοιες κοπέλες και ένα 10% δεν θα είχε πρόβλημα κανένα…

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Θ ανεχοσουν την πιθανη νυχτερινη δουλεια της?

Και γιατί να είναι "νυχτερινή" η δουλειά της; Υποθέτω με τον όρο αυτό εννοείς sex worker, έτσι; Η αλήθεια είναι ότι πολλές τρανς αυτό το επάγγελμα εξασκούν -νομίζω εξ ανάγκης λόγω του κοινωνικού αποκλεισμού. Ομως δεν είναι μονόδρομος. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.

ΥΓ: Οσον με αφορά, σχέση με τρανς δεν θα έκανα ούτε στη μία περιπτωση ούτε στην άλλη, γιατί δεν με διεγείρουν.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και γιατί να είναι "νυχτερινή" η δουλειά της; Υποθέτω με τον όρο αυτό εννοείς sex worker, έτσι; Η αλήθεια είναι ότι πολλές τρανς αυτό το επάγγελμα εξασκούν -νομίζω εξ ανάγκης λόγω του κοινωνικού αποκλεισμού. Ομως δεν είναι μονόδρομος. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.

ΥΓ: Οσον με αφορά, σχέση με τρανς δεν θα έκανα ούτε στη μία περιπτωση ούτε στην άλλη, γιατί δεν με διεγείρουν.
φιλια ομως θα εκανες???

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Ενδιαφέρον θέμα . Σχέση με τρανσ είναι πολύ ωραία και κίνκυ φάση αλλά υπάρχει ένα κόλλημα
Νομίζω τα κορίτσια επιθυμούν επιβήτορες στην ζωή τους . Προσωπικα είμαι παθητικός και αρκετά βιτσιόζος και νόμίζω ότι αυτή τη κατηγορία ανθρώπων την θέλουν μόνο για πελάτες .
Για εμένα προσωπικά θα ήθελα πολύ να συζώ για παράδειγμα με μια σέξυ τρανσ που θα επιστρέφει απο την δουλειά , θα μου έριχνε τα σκαμπήλια και τις ξυλιές για να εκτονωθεί απο το στρέσ και μετά θα με έβαζε να της κάνω ένα μασάζ ,να την γλείψω παντού και στο τέλος να καταλήξω στα 4 να με πηδάει βίαια ή να φέρει 2 - 3 φίλες να με ντύσουν γυναικεία και να με ξεφτυλίσουν γαμώντας με απο παντού .
Δεν ξέρω πόσοι έχουν την ίδια φαντασίωση αλλά δύσκολα κάποια τρανσ θα την πραγματοποιούσε εκτός επαγγέλματος στην προσωπική της ζωή , τουλάχιστον σε εμένα δεν έχει τύχει ( χωρίς να πληρώσω ....)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ενδιαφέρον θέμα . Σχέση με τρανσ είναι πολύ ωραία και κίνκυ φάση αλλά υπάρχει ένα κόλλημα
Νομίζω τα κορίτσια επιθυμούν επιβήτορες στην ζωή τους . Προσωπικα είμαι παθητικός και αρκετά βιτσιόζος και νόμίζω ότι αυτή τη κατηγορία ανθρώπων την θέλουν μόνο για πελάτες .
Για εμένα προσωπικά θα ήθελα πολύ να συζώ για παράδειγμα με μια σέξυ τρανσ που θα επιστρέφει απο την δουλειά , θα μου έριχνε τα σκαμπήλια και τις ξυλιές για να εκτονωθεί απο το στρέσ και μετά θα με έβαζε να της κάνω ένα μασάζ ,να την γλείψω παντού και στο τέλος να καταλήξω στα 4 να με πηδάει βίαια ή να φέρει 2 - 3 φίλες να με ντύσουν γυναικεία και να με ξεφτυλίσουν γαμώντας με απο παντού .
Δεν ξέρω πόσοι έχουν την ίδια φαντασίωση αλλά δύσκολα κάποια τρανσ θα την πραγματοποιούσε εκτός επαγγέλματος στην προσωπική της ζωή , τουλάχιστον σε εμένα δεν έχει τύχει ( χωρίς να πληρώσω ....)
Ρξε καμια φωτο και ποτε δεν ξερεις τι θα βρεις εδω μεσα..

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
λυπαμαι δεν θα σε παρηγορησω στρακι.
Λιγοι πολυ λιγοι την εχουν την φαντασιωση αυτη, για κοιτα σε τι site εισαι και με ποιους εχεις να κανεις?

αλλα γιατι το λες αυτό για να παρεις θάρρος και να πεις οτι δεν εισαι μονος!?  :2funny:

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Είτε είμαι μόνος , είτε όχι , αυτό μου αρέσει και αυτό θα κάνω . Αν δεν ενοχλώ κανέναν τι σε πειράζει εσένα ;
Εξάλλου εδώ είναι τόπικ για τραβεστί ή κάνω λάθος ;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Είτε είμαι μόνος , είτε όχι , αυτό μου αρέσει και αυτό θα κάνω . Αν δεν ενοχλώ κανέναν τι σε πειράζει εσένα ;
Πέστα μην πτοείσαι!!!
Αυτοί οι μάπες δεν καταλαβαίνουν!!!
Στα κατω κάτω δεν πειράζεις κάποιον και είναι δικαίωμά σου.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
για να με πειραξεις θα πρεπει να εχεις πολλα κοτσια.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αφήστε τις παπαριές και δείτε εδώ ενα μανάρι ΑΑΑ!!!

Όχι τιποτε άλλο αλλα να υπ΄ρχει και μέτρο σύγκρισης.
Και ύστερα πείτε ,για τις ξεπετόπουστες που υπάρχουν εδώ.  :) ;)

strangewonderer

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
0
Αφήστε τις παπαριές και δείτε εδώ ενα μανάρι ΑΑΑ!!!

Όχι τιποτε άλλο αλλα να υπ΄ρχει και μέτρο σύγκρισης.
Και ύστερα πείτε ,για τις ξεπετόπουστες που υπάρχουν εδώ.  :) ;)
..

Τι ειπες τωρα΄;; δεν υπαρχουν αυτα ουτε στην φαντασια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom