You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η Ροδος τελικα εχει ενα θεμα με το συγκεκριμενο τυπο γυναικας , μπας και ειναι απο την παροιμια ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ , ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.......................
Και τι πήδημα!!!
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Αγαπητοι συναδελφοι αλλα και λατρεις των T girls, ειχα προχτες μια συζητηση με εναν φιλο μου πανω στο θεμα αυτο, ειμαστε και οι 2 λατρεις του ειδους και εχουμε καταθεσει τα αναλογα χρηματικα ποσα και χρονο στις κοπελες αυτες τα τελευταια 2 χρονια. Αναρωτηθηκαμε λοιπον, γνωριζεις καποια, κανετε ο ενας στον αλλον το κλικ και ταιριαζετε, αποφασιζεται να ειστε μαζι, ωραια και μετα? Θα εχεις τα κοτσια να αντιμετωπισεις τα κοινωνικα σχολια? Θα την γνωριζες στους φιλους σου? Θ ανεχοσουν την πιθανη νυχτερινη δουλεια της? Πανω στο καφε λοιπον ειχαμε αυτη την συζητηση και θελουμε να ακουσουμε αποψεις, το θεμα που ξεκιναω εδω ισως ειναι λεπτο και σκοπος δεν ειναι η προσβολη κανενος γιαυτο και παρακαλω μη γινουν αγενεις σχολιασμοι... thanx...
Ειχα σχεση παλιοτερα και με πολυ γνωστη τρανς.Περναγα καλα και πιο πολυ την ενοιωθα σαν φιλο,πηγαινα παντου και δεν ειχα τετοια πρβληματα,ημουνα και πιτσιρικας τοτε.
Τωρα δεν εχω σκεφτει αν θα το ξανακανα,παντως γνωσιζω πολλες και εχω φιλικες σχεσεις
Ειχα σχεση παλιοτερα και με πολυ γνωστη τρανς.Περναγα καλα και πιο πολυ την ενοιωθα σαν φιλο,πηγαινα παντου και δεν ειχα τετοια πρβληματα,ημουνα και πιτσιρικας τοτε.
Τωρα δεν εχω σκεφτει αν θα το ξανακανα,παντως γνωσιζω πολλες και εχω φιλικες σχεσεις
πιστεύω ότι αν ταιριάζεις με κάποιον δεν παίζει ρόλο το "χρώμα", η εμφάνιση κτλ..
άποψή μου έτσι... ;)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
και καλα θα κανης μωρο μου να μεινης φιλος με τις κοπελες... ειναι πολυ ενταξη ατομα γενικως για παρεαΕιχα σχεση παλιοτερα και με πολυ γνωστη τρανς.Περναγα καλα και πιο πολυ την ενοιωθα σαν φιλο,πηγαινα παντου και δεν ειχα τετοια πρβληματα,ημουνα και πιτσιρικας τοτε.
δικαιομα του καθενος αυτο ξερω παιδεσ δε μαρεσουν παροπιδεσ στη ζωη μου αρκει να μην ενοχλει το συναθρωπο μου,οσο για σχεσεις ειναι νωρις για ελλαδα γιαυτο πανε ολεσ εξωτερηκο και πιξατε στισ κροσ και τα σιναφι οχι οτι εχω κατι ουτε αυτοι φταινε απλα δεν εχουν το θαρροσ να το κανουν ,ειναι οι κοινωνια μασ ετσι αλλα ειναι κατα ταλλα ετοιμι για γαμουσ τον γκει anyway
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παντως Ρια μου δεν περναμε και ασχημα.... Σωστα???? Οι Ελληνες ειναι οι πιο ωραιοι αντρες της Ευρωπης...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πολυ αντροφατσα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
μπραβο συμφωνουμε... ;)kai giauto kai kanoyme upomoni fili giati einai ontws kaules oi ellines
Αλεκος_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
πολυ αντροφατσα
τι λες ρε? κουκλα ειναι. τι να πουνε και κατι αλλοι που φορανε μια περουκα και νομιζουν οτι εγιναν τρανς
τι λες ρε? κουκλα ειναι. τι να πουνε και κατι αλλοι που φορανε μια περουκα και νομιζουν οτι εγιναν τρανς
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ria σε περιμενο να γυρισης να βγουμε... οπως ειπαμε... και εγω αυτες τις μερες δεν θα μπορεσω εχω πολυ δουλεια και την αλλη εβδομαδα εχω ταξιδι.. .. σου ειπα να εχει και Ελληνικα ομως οκ?? Οχι μονο ξενα?? θα σαλταρω..