Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Ανετα. Βέβαιαθα ήταν λίγο ινκογκνιτο η φάση
μην τ βλεπεις ετσι γιατι εγω γαμαω οτι κουνιτε και στ αποδεικνύω κ ολαςΤι ρωτάει με απλά λόγια το παρόν θρέντ: Είστε πούστηδες?
Είχα σχέση με trans για τρία χρόνια.
Με κατάλαβες!
Αν μια τρανς έχει πολύ μικρό καβλι , πολύ μικρό όμως και ει νΆι τέλειος παθητική , όταν λέω τέλειος ενοω = να θέλει μόνο να τον παίρνει από πισο και να καβλωνη με αυτό και να χυνη στιγμιαία την ώρα που την γαμας από πισο ...ενοω να λειτουργεί μόνο έτσι !! Τότε ναι θα έκανακαι οι τρανς εχουν ψυχη boys ;)
Μωράκι καλημέρα σου έχω στηλει πμ !!παιδιά νομίζω ότι έχει να κάνει με τον κοινωνικό περίγυρο και την αποδοχή...γνωρίζουν πολύ καλά οι άντρες οτι όσο όμορφη και γλυκιά να ειναι η τρανς που εχουν σχέση μαζί της , ποτέ δεν θα μπορέσουνε να την κυκλοφορησουν ανετα παντού ή να την παρουσιάσει στον περιγυρό του χωρίς να λεει ψέμματα...και μιλάω βιωματικά...7 χρόνια είχα σχεση με παντρεμενο ,μεγάλος έρωτας και παθος και απο τις 2 πλευρες αλλά πάντα ήμουνα για τα "σκοτεινά¨
Μας καύλωσες!και οι τρανς εχουν ψυχη boys ;)
οχι δεν θα εκανα
οταν υπαρχουν 3,5 δισεκατομμυρια γυναικες σε αυτον τον κοσμο και καποιος ΕΠΙΛΕΓΕΙ να κανει σχεση με πρωην αντρα, κατι τρεχει...