Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Την αλήθεια λέω..ΚΑι μιλάω εκ πείρας...Όχι με τρανς αλλά πήγα να πάρω μέρος σε bi παρτούζα και είδα το θέαμα και την έκανα. Ξενέρωσα τρελά!! Πάντως τις καλύτερες πίπες κάνουν οι άντρες και οι τρανς...Και μην με ρωτήσετε πως το ξέρω..Δεν έφυγα αμέσως απο την παρτούζα!!!
Να σε ρωτησω κατι βρε παιδι μου.... και με αυτο εδω τι ενοης.... Και να κουνιέται πέρα δώθε ανάλογα το γαμήσι να το βαλουμε στο γυψο δηλαδη???

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Να σε ρωτησω κατι βρε παιδι μου.... και με αυτο εδω τι ενοης.... Και να κουνιέται πέρα δώθε ανάλογα το γαμήσι να το βαλουμε στο γυψο δηλαδη???
Όχι. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Εμένα πχ δεν μου αρέσει. Το βρίσκω αντιαισθητικό και αντιερωτικό..…Σε άλλους αρέσει.. Την δική μου άποψη είπα. … Όπως είπα ότι αν είναι εγχειρισμένη δεν θα είχα κανένα πρόβλημα…

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μωρό μου, με εσένα (που εχουμε βρεθει πολλες φορες πριν το σαιτ και οταν ακόμα ήσουν επί της κεντρικής οδου πολυκατοικιας και οχι στην ξεξιά καθετο) θα εκανα οποσδήποτε!
παπαπαπαπα.... μιλαμε ουτε φακελομενη να με ειχατε.....  :2funny: :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δανάη, από την πειρα σου, γουστάρουν οι πελάτες να σου περνουν πίπα χωρίς απαραίτητα να θέλουν να γινεις και ενεργητική?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Για σένα ίσως. Όχι για μένα όμως!!
Μα πως γινετε να σου αρεση να σου περνουν τα αγορακια Πιπα και οι Τρανς και να σου αρεση... οσο νανε κατι εχουν απο κατω.... δεν εχουν?? Δεν ειναι εγχειρισμενα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δανάη, από την πειρα σου, γουστάρουν οι πελάτες να σου περνουν πίπα χωρίς απαραίτητα να θέλουν να γινεις και ενεργητική?
Φυσικα... ολα παιζοντε... Μερικοι δεν προλαβαινουν να βγαλουν καν το παντελονι τους.... και χυνουν τα σλιπακια και τα παντελονια τους... τρεμουλο τους πιανη... πως θα φυγετε ετσι βρε τους λεω... το παντελονι ειναι μουσκεμα..  ασε που μερικοι πριν ερθουν την παιζουν 2-3 φορες στο σπιτη τους και μετα ερχοντε.... γιατι ξερουν τι τους περιμενη....   :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
εσυ δαναη θα εκανες σχεση με τρανς?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εσυ δαναη θα εκανες σχεση με τρανς?
Δυσκολη ερωτηση.... Κοιτα... σεξ ναι... Σχεση δυσκολο... με Λεσβια ναι.. θα εκανα... αυτες δεν χρησοποιουν κραγιον και εχουν και κοντο μαλλι που γουσταρω... ειδικα αν ειναι και ξυρισμενο κεφαλι.... καβλαααααα....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μερικοι δεν προλαβαινουν να βγαλουν καν το παντελονι τους.... και χυνουν τα σλιπακια και τα παντελονια τους... τρεμουλο τους πιανη... πως θα φυγετε ετσι βρε τους λεω... το παντελονι ειναι μουσκεμα..  ασε που μερικοι πριν ερθουν την παιζουν 2-3 φορες στο σπιτη τους και μετα ερχοντε.... γιατι ξερουν τι τους περιμενη....   :2funny: :2funny:
Δαναη γεια σου να τον παιξω και εγω πρωτα και μετα να σου ρθω  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
εσυ δαναη θα εκανες σχεση με .....

συμπληρωστε οτι μαλακια σας κατεβει..
η δαναη θα σας απαντησει..
ααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εσυ δαναη θα εκανες σχεση με .....

συμπληρωστε οτι μαλακια σας κατεβει..
η δαναη θα σας απαντησει..
ααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αμε....  ετοιμη την εχω....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το καλο που σου θελω... γιατι εχω γινη επικινδυνη....  :2funny:
Εσυ θα αγανακτησεις για το ποτε θα χυσω
δεν ειμαι απο αυτους που δεν προλαβενουν και χυνουν τα βρακια και τα παντελονια τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom